- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Це ОБМАН та РОЗВОДІЛОВО!
Упаковка 10 шт написано в описі товару. Вартість упаковки 190 грн. Це явно ціна за 10 шт, тому що одна коштує близько 20 грн. Замовила дві упаковки. Сплатили 380 грн. Отримала 2 штуки, а не 2 упаковки.
НЕ РАДЖУ ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ !!!!- Переваги:
- До якості товару дорікають нема
- Недоліки:
- Не чесний продавець
- АНДРІЙВідгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Це шахрайська схема. Невідповідність кількості товару в описі та кількості товару який надсилають покупцю.
КАТЕГОРИЧНО НЕ КУПУЙТЕ ТОВАР В ЦІЙ КОМАНІЇ.
Дивно чому адміністрація Розетки закриває на це очі. Негативні відгуки вже давно оприлюднюються.- Переваги:
- Не має.
- Недоліки:
- Неправдива інформація про товар.
- Продавець Комфорт Квартал
Доброго дня! Ви абсолютно праві, це вже другий тиждень так працює розетка. На жаль, за два тижні вони так і не вирішили питання. Ми постачальник працює через розетку. Ми вибачаємося, повертайте товар вам повернуть гроші.
- АНДРІЙ Ц***
Продавець оперативно вирішив питання.
Кошти мені повернули.
Виникла проблема у продавця у співпраці із Розеткою. Тому виникли проблемі у отриманні потрібної кількості товару.
Найближчим часом це питання має вирішитися.
- Арнольд С***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
В описі написано "в упаковці 10 шт", а в дійсності 2 шт. Не купуйте, продавець обманює...
- Переваги:
- Недоліки:
- обман
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Продавець обманює на кількості товару. В упаковці лише одна пара, ніяких 10 шт як заявлено в описі. Пару за 220 грн я б точно не купляла
- Продавець Комфорт Квартал
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
В описі зазначено "упаковка 10 шт.", насправді їх одна пара. Знав би - не купляв.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Класні грілки, купуємо не перший раз. Рекомендую!
- Моше Д***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
греет весьма хорошо. отнюдь не 8 часов, как задекларировано. Реально греет около 5 часов. Спасает от замерзания пальцев на улице.
- Переваги:
- греет весьма хорошо.
- Недоліки:
- отнюдь не 8 часов, как задекларировано. Реально греет около 5 часов
- Продавець Комфорт Квартал
Доброго вечора! Принцип роботи устілок - це виділення тепла під час окислення (реакція з повітрям). Якщо взуття дуже щільне або сильно зашнуроване, то повітря не надходить і реакція припиняється. Потрібно дати доступ повітря. Розшнурувати і бажано струсити устілку. 8- годин реально гріє, потім температура падає.
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
- Переваги:
- Все работает. Греет отлично
- Недоліки:
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Все чудово. Функцію виконало.
- Переваги:
- Компактні
- Недоліки:
- Ні
- Юрий С***Продавець: Комфорт Квартал. Кількість в упаковці: 10
Перевіряйте кількість бо вони дурять на кількості дуже сильно мене сьогодні надурили на дев'ять пар, звісно я замовлення не забрав бо замовляв 20 штук а отримав 11 точніше хотіли щоб я отримав але я звісно відмовився тому не раджу з ними зв'язуватись!
- Переваги:
- Самі грілки непогані але продавець дурить на кількості
- Недоліки:
- Поганий продавець, нечесний!
- Продавець Комфорт Квартал