Відгуки покупців про Масажний акупунктурний килимок для йоги + валик для масажу спини/шиї/ніг/тіла OSPORT Yoga Relax Pro (apl-036) Чорно-бірюзовий
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Сьогодні отримала.Фото отриманого товару надати не можу,бо саме зараз лежу на килимку і пишу відгук.Замовлення прийшло швидко.Ціна приємна.Якість суперова!!!Відчуття relax.Буде дуже зручно зберігати килимок і валик у мішечку,який йшов у комплекті.Однозначно рекомендую і товар і продавця.Дякую безмежно.Усіх вам благ
- Переваги:
- Якість,ціна
- Недоліки:
- Шкода,що нема доставки на Rozetka.Нова Пошта забагато взяла за доставку(174грн.)Але це не претензія до вас,а лише моє побажання.
- Продавець CHAMPS
Галина,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді)
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Голки не гострі. Ефекту не побачила
- Переваги:
- Красивий
- Недоліки:
- Не ефективний
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук!
Голки в цій моделі мають середній ступінь гостроти, щоб забезпечити комфорт і водночас зберегти ефективність.
Ефект від аплікатора може бути індивідуальним — комусь він допомагає вже після кількох сеансів, а комусь потрібно більше часу. Раніше ми отримували багато позитивних відгуків, але розуміємо, що досвід може відрізнятися.
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Товар гарної якості, все відповідає фото та моїм очікуванням.
Використовую частіше перед сном, після напруженого робочого дня, щоб розслабити мʼязи та зняти загальну напругу в тілі.- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець CHAMPS
Валерія, дуже дякуємо за такий гарний відгук!Бажаємо отримувати лише задоволення від використання нашої продукції.Завжди Вам раді)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Користуюсь вже півроку року, без зауважень, якість гарна
- Продавець CHAMPS
Ірина, дуже дякуємо за відгук)Завжди Вам раді)
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Качество ткани и пошива хорошее, но иголки не острые. Доставили быстро, без повреждений.
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Не острые иглы
- Продавець CHAMPS
Ірина, дякуємо що поділились враженнями!) Гарного використання
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Чудовий коврик, комфортно лежати, розслабляє м’язи, знімає напругу
- Переваги:
- Зручний чехол, красивий дизайн, приємна на дотик тканина, можна прасувати
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець CHAMPS
Наталія, дякуємо Вам за такий чудовий розгорнутий відгук. Нам приємно ,що Ви ділитесь з нами своїми враженнями від використання товара. Бажаємо чудових результатів. Завжди Вам раді!
- Алеся В***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Задоволена покупкою на всі 100. Вже протягом місяця використовую щодня. Після використання відчуваю легкість, по всьому тілу, якщо використовувати зранку навіть сходять набряки. Повністю відповідає розміщеним фото від продавця. Покупкою задоволена
- Продавець CHAMPS
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- АнтонинаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Все сподобалось
Дякую- Продавець CHAMPS
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Класний коврик з валиком у сумочці
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Коврик просто супер
Дякую- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Ангеліна М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Все чудово