Відгуки покупців про УМБ Power Bank Hoco J1111D 50000mah Smart charge

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця Нові акси
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Нові акси. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий

Нажаль не працює вихід 20в. Не можу сказати це в мене брак, чи він 20в взагалі не підтримує. На басеусі на тому ж кабелі без проблем. Написав продавцю, чекаю на відповідь

• Продавець  Аксы

Доброго ранку. Відповіли Вам в мессенджері з приводу повернення. Приносимо вибачення за незручності.

• Юрій С***
    Продавець: Нові акси. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий

Кошти повернули, тому Продавця рекомендувати можу.

• Дар'я Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Покупкою задоволена. Працює добре

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Все отлично!

• Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Гарна

Переваги:
    чудова банка
  • Віталіна С***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Я не задоволена ,не заряджає швидко ,тільки перше коло зарядило ,і стоїть вже другий день на зарядці .

• Продавець  re:Case

Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих повербанків і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені.
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Важки, менший ніж очікувалося. На моєму Poco f3 через usb a показує турбо зарядку і заряджає його - за 1год20хв.

Переваги:
    Малий, турбо зарядка
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Дмитро К***

Швидка зарядка почала працювати через раз. Не розумію в чому проблема

• Мурашко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: V S T. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Якість без нарікань, швидка доставка. Дякую

• Продавець  V S T

Дякуємо за ваш відгук!

• Голда Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже швидко доставили. Дякую!

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не виявив
  • Артем І***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Нормальний повербанк