- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Гірлянда супер. На кінці є додаткова розетка для підключення наступної гірлянди. В комплекті пульт керування. Це було приємним сюрпризом) З пульта можна змінювати режими, вкл/викл а також яскравість світіння(3 режими).
- Переваги:
- Додаткова рожетка. Пульт керування
- Недоліки:
- Як на мене закаротка довжина шнурка від вилки до блоку живлення.
- Продавець Eligos
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Все сподобалось
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Дуже гарний товар,замовляю не в перше.Все працює на відмінно.Дукую за швидку доставку.
- Переваги:
- Швидко, якісно
- анна к***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Гарна гірлянда, світить яскраво, є режими переключення. Дитина в захваті
- Переваги:
- Чудова
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Eligos
- Наталія Ю***
Дякую за фото,виглядає гарно))
- Ирина Б***Продавець: Eligos
Заказывала на подарок, на Розетке открыла проверить и выпало пол маленькой звезды. Откуда - не понятно, так как хорошо в магазине не развернуть. Заказ пришел быстро, продавцу- спасибо, но отказалась так как не поняла, откуда взялась эта половинка
- Продавець Eligos
Добрий день, з Вами зв'яжеться менеджер що до врегулювання питання. Нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Продавець Eligos
Бачимо, ви зробили відмову від отримання. Товар перевіримо та утилізуємо, а Ви можете зробити замовлення на сайті повторно і ми відправимо Вам заміну