Картка Rozetka

Відгуки покупців про Повербанк BREVIA універсальна мобільна батарея 48000mAh з роз'ємом для прикурювача 153 Вт/год Синьо-чорний (44048)

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Kermo. Ємність батареї: 48000. Колір: Синій

Спасибо продавцу, перезвонили сразу. Заказ доставлен быстро. Товар соответствует своим характеристикам .

• Продавець  Kermo

Дякуємо за відгук, Марино! Дякуємо за довіру — приємно, що доставка була швидкою і товар відповідає характеристикам.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 48000. Колір: Чорно-синій

Акумулятори подохли повністю ніж за рік, обіцяних 3000 циклів перезарядки там і близько немає, я його перезаряджав максимум два десятки разів і зараз повністю заряджений повербанк розряджається за тиждень в нуль без його використання, а повного заряду вистачає зарадити смартфон 1 раз. Заявленої потужності 153.6 Вт*год там і близько немає, Stem Deck під час використання цей повербанк заряджати не здатен, хоча потужність його споживання не перевищує 50 Вт.

Переваги:
    велика ємність
    Недоліки:
    не відповідає заявленим харакьеристикам
  • Валерий П***

Удобная мини зарядная
    станция

Недоліки:
    Товар соответствует описанию
  • Андрій

Після тесту зрозумів що штатний блок живлення заряджає батарею до 75%. На щастя через usbс зарядка проходить до 100%. Не знаю чи це в мене глюк такий, чи так має бути, але про це ніде не написано. Не інформативна індикація показує 4 індикатори після 75% тому виявив це тільки після того як під`єднав до нього кабель usbc, що показує потужність. Через usbc дозарядив рівно на 25%, я засікав час і потужність тому це точно.

Але всерівно відкидаючи цю неприємність, за такі гроші враховуючи що це LiFePo4 батарея - непогано. Просто обідно що про це ніде не написано.

Переваги:
    Хороша ціна. LiFePo4 батарея. Прикурювач.
    Недоліки:
    Неінформативна індикація заряду. Штатний блок живлення заряджає тільки до 75% в мене.
    • Андрій

Доповню відгук. Після балансування все-таки штатний блок живлення почав заряджати на 100% батарею, Потужність зарядки +- така ж які і через usbc, 38 ват. Але після певного значення заряду блок живлення починає з певним інтервалом робити перерви в зарядці. За рахунок цього певно й більший час заряджання через DC в інструкції.

Також при повній розрядці в кінці на прикурювачі напруга дійшла до 10.3 Вольт, не знаю наскільки це критично, але в інструкції писало що мін напруга 11 Вольт

• Дмитрий

Под нагрузкой ноутбук 65w ,19 v ,3.45 A не держит только фильмы смотреть с уменьшением активности ноута ,даже сёрфинг по инету не вышло ноут уходит в защиту ,индикатор батареи ноута начинает мигать и зарядка прекращается ,после включения повербанка было 2 индкатора зеленым,через 10 минут стало 4, та же фигня что и у всех : странная работа микросхемы .Оставил зарядиться на 2-3 ч несмотря на полные индикаторы

Переваги:
    Несмотря на все эти минусы, функцию свою выполняет
    Недоліки:
    Описаны выше
    • Андрій Ю***

Купіть собі Автомобільний інвертор 12–220V у прикурювач Baseus 150 W Black (CRNBQ-A01) в мене від нього працює газова колонка можете потивитись в Ютубі мій канал там є відео з тестами цього інвертора і портативної станції канал назва моє імя фамілія

Доброго дня.Дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитрий

от блин я уже заказал буду отменять, у меня такая же зарядка у ноута asus vivobook 17x на ryzen 5 7530U, какой же выполняет если не выполняет

• Микола Г***

На даний момент я задоволений покупкою. Телефон Samsung Galaxy S22 заряджає за швидкістю так само як і від розетки. Також нормально від нього працює роутер Huawei WIFI AX3

• Валерий П***

Товар соответствует своим характеристикам :(

• Олександр К***

Власне купив Цей павербанк через корпус та LiFePO4 акумулятор. Перші враження були приємні, але виявилось, що Type C порт не заряджає телефон швидкою зарядкою (і взагалі ніякою).

Було протестовано 2 якісних кабеля Type C/Type C розраховані на 60Вт та 2 телефони Redmi Note 12 Pro. Ці самі телефони через ці самі кабелі заряджаються через зарядки Anker, Baseus, та інші з Type C роз'ємами з Power Delivery швидкою зарядкою. Це чудо від Brevia, як видно, намагається стартувати зарядку, потім вирубається, і знову по колу доки не відключиш. Я прогнав пару циклів зарядки акумулятора павербанку, це ситуацію ніяк не змінило.

Так як купувався саме для використання через Type C і саме з цими телефонами, то звичайно сказати що я розчарований, це нічого не сказати. Цьому павербанку можна знайти застосування, але рекомендувати цей ноунейм комусь не стану. Якщо треба LiFePO4 хімія - дочекайтесь якісного продукту, цей брати не варто.

Переваги:
    Якісний корпус, LiFePO4 акумулятор всередині.
    Недоліки:
    Type C порт не заряджає пристрої з Power Delivery.

Доброго дня.Redmi Note 12 Pro не підтримує протокол заряджання Power Delivery.
      Він підтримує протоколи заряджання, що базуються на технології Qualcomm Quick Charge. Перевірте будь ласка зарядний пристрій, що в комплекті та інструкцію з експлуатації до смартфона.
      УМБ Brevia ePower 48k підтримує протокол PD 60Вт для заряджання пристроїв, що підтримують дану технологію та PD 45Вт для заряджання самої батареї.

• Олександр К***

Тоді виходить що цей девайс від Brevia чомусь не підтримує QC через Type C, хоча це вміють зарядки від Anker, Baseus та ноунейми які в мене є, а також всі павербанки якими я користуюсь. Неочікувано і сумно. Дякую що виправили.

Xiaomi Note 13, до речі, заряджається нормально. Є ідеї чому?

• Андрій

А Type-A заряджає? Судячи по відео в описі товара, один з Type-A розємів підтримує Quick Charge.

• Олександр У***
    Відгук від покупця. Продавець: Kermo. Ємність батареї: 48000. Колір: Синій

Дякую!

• Шаповалов М***

Подскажите пожалуйста, сколько времени занимает зарядка аккумулятора?

• Ігор
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 48000. Колір: Чорно-синій

Відносно компактна, матеріал поверхні щось схоже на софт тач. Повна зарядка через штатний пристрій 20V/2A приблизно 8 годин, що відповідає встановленій ємності. При цьому штатна зарядка на дотик градусів 45, як на мене - це норма. Зарядка через type C трохи швидша, але, по відчуттям гніздо входу гріється більше ніж 45 градусів (не можу сказати наскільки це є нормою при 45Вт споживання). На вихід через type C віддає 60 Вт. Сподіваюсь, аккуми відповідної якості і станція буде безпечно і справно працювати під час відключень. USB А не тестив, але в специфікаціях один з них має віддавати 18Вт (9-12V\1,5А), що корисно для живлення терміналу оптоволокна чи роутера. Є два прикурювача які не ткстив де звявлено 12V 15A на вихід

Переваги:
    Відносно компактна, достатня кількість портів, приємний матеріал, зручна для переноски, можна ставити як горизонтально так і вертикально, яскравий ліхтар
    Недоліки:
    Не знаю чи це недолік, але ліхтар при роботі відчутно гріється, не критично, але відчутно
    • Ігор

p.s. Опис стосується Brevia ePower 96k

Доброго дня.Дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитро П***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 48000. Колір: Чорно-синій

Для роутера цього агрегату (48000mAh) буде трохи забагато: два тижні щоденних відключень пристрій не заходив нижче 75% заряду (тобто, три лампочки з чотирьох). Можна спокійно ставити ще ноутбук додатково на зарядку.

З розʼємами ціла окрема історія. Маленький DC (5.5 х 2.1 мм) працює тільки на вхід, не на вихід; це дуже обідно. Великий DC (прикурювач) працює на вихід, але спробуйте знайти кабель з прикурювача на роутер USB-C працює і на вхід, і на вихід, але тільки якщо маленький DC не підключений; якщо ж він підключений, то USB-C працює тільки на вхід.

В комплекті є пластмасові ніжки-підставки. Вони ні до чого не кріпляться, просто прилягають до корпусу пристрою. Якщо підняти пристрій рукою, ніжки залишаться стояти.

Також в комплекті є чохол для пристрою, до речі, чорний, стильний (принаймні, не гидотний). Чомусь немає його в фотографіях товару.

Світло лампи яскраве, холодне. Присутній тільки один режим, ніяких "тускло-яскраво", червоних ліхтарів чи SOS тут немає: або вкл, або викл. Вмикається і вимикається єдиною кнопкою (довгим натисканням), яка більше нічого іншого не робить.

Переваги:
    Ємний; приємний на дотик; простий
    Недоліки:
    DC 5.5 x 2.1 мм не працює на вихід; дивна конфігурація USB-C; занадто простий, не вистачає функцій, наворотів
    • Геннадий Т***

Режим сос фонаря есть

• Костянтин К***

Я на іншому сайті купив декілька прехідників з прикурювача на DC 5.5x2.1 по 70 гривень. Але є одне але. На виході прикуювача я бачив напругу більше 14.3 вольт, що навіть більше значення із здокументації, особливо, під час заряджання, то ж треба бути максимально впевненим, що ваш пристрій витримає. В мене роутер на 12В 3А. Я писав у службу підтримки, щоб вони мені назвали параметри стабілізатора, що використовується в роутері. Мені підтвердили, що там стоїть стабілізатор на 5-17 і 5-18 вольт, в залежності від ревізії, то ж, я був впевнений, що навіть 15 вольт не знашкодять моєму роутеру. Також, я купив автомобільну зарядку на 36 ват на той випадок, якщо роутер не розрахований на високу напругу, і хотів використовувати його через PD тригер, але не знадобилося. Мій роутер від цього повербанку працює 2 доби точно, далі мені набридло тестувати, фірмового miniUPS на 10000 вистачало не більше ніж на 5 годин.