- Махмуд З***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Хоть и называется Италтехникой, но клепают их в Чехии. Это выбито на корпусе, так что, фото немного не соответствует. Клеммная колодка внутри тоже несколько отличается, впрочем, это несущественно. Реле было настроено на давление включения 1,5 бар вместо 1,8, так что, надо проверять при установке. В целом же никаких претензий нет, работает. К продавцу тоже- упаковали хорошо, отправили быстро.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Существенных пока нет
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Замінив таке саме реле, яке пропрацювало біля 15 років. Працює без проблем, сподіваюся термін експлуатації буде не менший.
- Переваги:
- Просто, недорого
- Недоліки:
- Не має, наразі
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Надежное
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Продавец связался со мной на следующей день заказа и после оплаты в этот же день отправил.
Реле давления упаковано в заводской коробке, есть инструкция. Подключил, всё работает.- Переваги:
- Качественный товар, прокладка под гайку уже там.
- Недоліки:
- Пока нет. Родное проработало лет 10, надеюсь и это будет работать сколько же.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: V and T
Работает, есть регулировка давления включения и отключения насоса.
- Переваги:
- Работает нормально
- Рустам К***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Придбав цю автоматику 21.12.2022 року і буквально через чотири місяці увімкнулась і більш не вимикається.. Через це насос добу качав поки не згорів! Через це л***о автоматику я втратив насос Акватика! Хто мені компенсує насос ? Хоча написано Італія якість .. Де якість ? Я пенсіонер й живу на 2100 грн пенсії по інвалідності - хто мені тепер купуватиме новий насос .. чи мені два місяці не їсти не купувати ліки та збирати кошти на насос новий?
- Переваги:
- немає ніяких от слова взагалі
- Недоліки:
- через чотири місяці увімкнулась і не вимкнулась! Через це згорів насос!
- Продавець V and T
Шановний, Рустам. Реле, яке ви замовили виробляються як в Італії, так і у Чехії. Місцерозрашування заводів вриобника у даному випадку жодним чином не впливає на якість товарів. Так як ви відмовились від гарантійного обслуговування придбаного реле, виникають сумніви у його поломці загалом. Найбльш часті причини чому реле такого типу можуть не спрацьовувати на вимкнення це: 1. Засмічений(закисший) прохід 1/4" на під'єднанні у самого реле, або фітинга на який воно кріпиться. 2. Проблеми з роботою насосу, який не може стоврити тиску, необхідного для вимкнення реле. 3. Не вірні налаштування реле.
- Рустам К***
Я вам пояснюю реле в заводських настройках його ніхто не регулював і навіщо міняти заводські настройки? Стосовно відправки його вам назад я вам казав і кажу що відправлю вам його разом з згорівшим насосом а ви з*ясовуйте чому вона не спрацьовує! А навіщо ви мені написали щоб я вам висилав паспорт на скважину рівень води ? У вас що сервісний центр з ремонту насосів у магазині з продажу реле?
- Рустам К***
на тому реле що я у вас придбав немає жодного надпису що воно вироблено в Італії навпаки написано на самому реле що виробник Чехія! А мені спеціалісти що бурили скважину сразу казали щоб я придбав саме італійське реле тому що воно надійне тому я шукав саме італійське а не чеське! А ви виходить мене обдурили продавши чеське замість італійського! Якби це було вказано на сайті зразу я б його не купував!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: V and T
Були проблеми з проплатою, але розібралися все добре. Доставили швидко, працює добре, релє якісне, час покаже. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Пока все чудово.
- Недоліки:
- Робота далі покаже.