Відгуки покупців про Гірлянда штора 3х3 300 LED світлодіодна золоте світло гірлянда роса кімнатна водоспад завіса BRS + ПОДАРУНОК Блок живлення

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Єгор А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Бежевий. Висота: 300

Чудова світлодіодна штора виглядає казково.

• Інна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 300

Працює, додає настрій і при відключеннях допомагає

Переваги:
    Все супер

• Александра С***

Отзыв сразу не писала, нет такой привычки, сейчас наткнулась на заказ и решила заодно написать. Заказ хоть и забрала, жалоб не писала, но осталась недовольна.
    1) Не смотря на то, что все было хорошо упаковано, достав и начав вешать гирлянду оказалось, что из заявленных 3ех метров в длину - осталось всего 1,5м. Почему «осталось»? Потому что каждая «ветвь» этой гирлянды были либо отломаны либо отрезаны. Кроме одной - центральной, она действительно осталась 3м, остальные,как я уже сказала, оказались в половину короче. Я даже не сразу поняла, что так быть не должно, думала, я уже напортачила. Но нет. Они явно были срезаны или отломаны.
    2) Блочок перегорел при втором же использовании, при чем вспышка была в самой розетке. Сказать, что я испугалась - не сказать ничего.
    3) Сегодня 19.02.26. Заказывала ровно к Новому году. Гирлянда уже не работает.
    В общем, возможно я невезучая, возможно продавец недобросовестно работает,
    но я однозначно не рекомендую покупать этот товар у этого продавца.
    За другой товар не скажу. Это была первая, единственная и последняя покупка у данного продавца.
    Ставлю 2 звезды с натяжкой, все таки до 2ух месяцев то светила.

Переваги:
    Недоліки:
    Брак, блочок вспыхнул, перестала работать меньше, чем через 2 месяца неактивного пользования.
  • Юрій Б***

Перестала працювати через місяць.
    Міняли блок - не помогло.
    Пробували від павербанку - нічого.

Переваги:
    Переплутали гірлянду відправили 3х2,5м замість 3м заявлених, перевага в тому що запитали чи все нормально, розповів і компенсували 100 грн.
    Недоліки:
    Згоріла, перегоріла за місяць користування ( коли ітак майже немає світла і вона не працювала прям шоб довго )
  • Клавдія М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Жовтий. Висота: 300

Супер гірлянда штора.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 250. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200

Нажаль пропрацювала лише місяць. Схоже вийшов з ладу блок керування, бо всі світлодіоди значно потьмяніли і ледь світять.

Недоліки:
    Неякісна
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару, що виявився тільки з часом. На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців. Тобто впродовж цього терміну Ви можете звернутися до нас у відповідний спосіб та отримати безкоштовну заміну товару.

• Алексій С***

гирлянда не соответствует фотографиям описания товара: одна полоска порвана и не имеет крючка крепежа,!
    телефон не берут игнорируют!

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення.

• Ганна Ш***

Гарна гірлянда, ще й одразу йде з крючками.

• Ірина П***

Гірлянда чудова

• Олександр М***

В даний момент при відключенні світла просто супер

Переваги:
    Працює від павер банку
    Недоліки:
    Пака не бачу
    • Продавець  StarLight

• Маргарита Н***

Після довгого вибору та порівнянь, обрала цю гірлянду. Сама гірлянда та подача перевершили моє очікування! Чудово працює, окрема подяка за блочок та за якісну річ за розумні гроші

• Богдан В***

Чудова гірлянда, відмінна вартість і якість виконання. Рекомендую!

• Віталій К***

блок живлення згорів через 3 секунди після включення

Переваги:
    працює...
    Недоліки:
    блок живлення згорів через 3 секунди після включення, дістати батарейку з пульта не можливо, але пульт поки працює
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.

• Оксана Д***

не рекомендую гірлянду. працювала лише 2 дні і згоріла.

Недоліки:
    працювала 2 дні
  • Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200

Все сподобалось

• Марина К***

Чудова гірлянда за свої гроші.

• Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний

Блок питания который идёт в "подарок" сгорел после первой установки в розетку чуть не захватив с собой 2 монитора

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару, що йде у подарунок.

• Марина

Дуже швидка відправка продавцем. Усе працює, гірлянда дуже класна, підходить для павербанка, під час відключень світла рятує. Має пульт з батарейкою, 8 режимів, плюс регулювання яскравості. Я від неї у захваті, рекомендую до покупки

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

• Инна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий

Гирлянда супер.рекомендую

• Валентин С***

Хорошо ярко светит, заказывал родителям при отключении света, отлично освещает маленькую комнату

Переваги:
    Работа от павербанка
    Недоліки:
    Невыявлено
    • Продавець  StarLight

• Артем К***

гірлянда ідеально підходить для прикраси вікна

Переваги:
    є постійне світіння, мінливе, перебіг, блимання різної швидкості
    • Продавець  StarLight

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 200

Все норм,робоча, швидко прийшла.

Переваги:
    Роботає від павербанку та мережі
    Недоліки:
    Насилу розмотали
    • Продавець  StarLight

• Тарас

Все супер. Гірлянда красива. Прийшла вчасно. Розплутати її це ще той ребус.
    На павербанці, чомусь не працює на мінімальну включені, хоча від ноутбука все ок.

• Ярослав Б***

все чітко, гарна гірлянда)

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Жовтий. Висота: 200

сподобалась, не громіздка, легка, світло дає яскраве, коли працює від павербанку мало бере заряду.

Переваги:
    Якісна, невагома, створює комфорт

• Алина Б***

Гірлянда дуже сподобалась. Виглядає класно, якісна.

• Людмила П***

Все працює

Переваги:
    Красива
    Недоліки:
    спочатку треба розплутати
    • Продавець  StarLight

• ЮЛІЯ З***

Красивая гирлянда -НО !! Она проработала ровно один вечер ,на следующий уже не включилась .Больше времени было потрачено на её распутывания ,чем она проработала . Обещали поменять по гарантии ,НО -замены так и не произошло!!

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Юліє. На цей товар Ви маєте гарантію терміном в 12-ь місяців. З відомої нам інформації бачимо, що заміну Вам все ж таки було відправлено за ТТН: 20451329571363. Посилка була нами оплачена та Ви її отримали. Тобто товар було змінено за гарантією.

• Дарья С***

Гірлянда відповідає опису.

Переваги:
    Вартість

• Богдан

Достатньо гарна гірлянда але пропрацювала 15 хвилин. Вимкнули, через годину вже не увімкнулась. Оцей блочок пахне перегорівшим. Судячи з коментарів ця проблема не тільки у мене, а шкода, бо виглядає дійсно прикольно. Грошей шкода, та ще більше шкода вражень та часу що витратили на розмотування цієї недоробки

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Пропрацювала 15 хв
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Богдане, та приносимо Вам свої вибачення за незручності у зв'язку із заводським браком товару. На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців, яка починає діяти з моменту отримання товару. Впродовж цього терміну Ви можете звертатися до нас для заміни товару за гарантією.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 200

Кошмар. Через тиждень вже не працює. Блочка в подарунок не побачила.

Переваги:
    Прийшло в гарній упаковці
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ольго, та приносимо Вам свої вибачення за незручності у зв'язку із заводським браком товару. На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців, яка починає діяти з моменту отримання товару. Впродовж цього терміну Ви можете звертатися до нас для заміни товару за гарантією.

• Ірина М***

Не соответствует товар картинке. Прислали гирлянду слеза. Совсем не то что заказывали. После получения продавец морозится не отвечает

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.

• Олеся Б***

Найгіршої гірлянди в мене ще ніколи не було!
    Не ведіться на фото, по-перше це гірлянда роса, а не як на фотографіях. По-друге, її змотали так, наче щоб познущатись з людей. Поки її розмотаєш то вже не хочеться її вішати на вікно, а хочеться на ній і повіситись!
    500 гривень за дешманський китай, ставлю одну зірку тільки за те, що вона світить та працює від повербанка.

• Ірина

Пропрацювала 2 тижні

Переваги:
    Гарно світила
    Недоліки:
    Перестала
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! На товар №399788460 Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців. Тобто Ви можете звернутися до нас за гарантією та отримати справний товар.

• Валентина

Гірлянда не працює

• Вера К***

Гірлянда хороша, все працює, прийшла трохи із затримкою. Якість на акційну ціну, не коштує вона ту ціну, що перекреслена.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок!