- ДімаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Мишка на рік більше не протягне
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість збірки
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Гарна миша! Дякуємо Rozetka, рекомендую!️
- Дашевський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Товар прийшов швидко, повністю відповідає своєму опису, пакування надійде.
- Щасливець Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Тільки отримала товар,мишка дуже зручна,з гарною підсвіткою.
Подивимось що буде далі - Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Супер за таку ціну. За пів року гри працює як із коробки. Підсвідка почала вимикатися лише після заміни бж.
- Переваги:
- Якісь за таку ціну.
- Недоліки:
- Шнур в оплітці.
- Дмитро Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Неплохое решение для домашнего использования, в работе 6 месяцев
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Покупала на подарок с разноцветной подсвеченной клавиатурой - мышка шикарно вписалась в ансамбль, получился органичный переход цветов.
Все клавиши работают, размер универсальный, удобно лежит в руке, подходит для игр.
Голубой (или это синий) оттенок подсветки приятный, не раздражает глаза.
Одно плохо: при выключении компьютера, остается светится - спать мешает.- Переваги:
- Очень чувствительная, удобная, приятный оттенок
- Недоліки:
- при выключенном компе, все равно светится
- Ярослав
надо с розетки комп выключать - там всё равно ток в бп идёт когда он даже вырублен( у меня такая ерунда с ковриком)
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Мишка виглядає краще ніж на картинці.
Вона не так для ігор,а як для роботи.Тому що отклик в мишці не ігровий - Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Хорошая мишка
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Неудобно держать в руке (может у меня только такая рука)
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
очень плохое качество
- Переваги:
- нету достоинств
- Недоліки:
- сенсор плохой эта мышь не стоит стоих денег
- Лаврищук Ю***
можливо проблема в коврику
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
за свои деньги пойдет
- Переваги:
- все работает все ок
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Переваги:
- Мышка с красивой подсветкой, можно менять сенсу, приятный материал
- Недоліки:
- Поиграл на етой мышке в кс го 1 неделю когда зажымаю лев. Кнопку мышы и виду мышка срывается
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Rusty P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Чудова мишка.В даний момент я збираю не відеокарту GTX 1660ti.Я явно на мишку великий бюджет не виділявся(asus Rog Sparta за 3800)Коли я наткнувся на цю мишку,зрозумів,що це непоганий тимчасовий варіант.Якщо в вас не маю грошей,або ви робите дешеву збірку,рекомендую до покупки цю мишку.Наявна гарна підсвітка і візерунок рака,який робить мишку дорогою на вигляд.
- Переваги:
- Дорогий вигляд з мінімальною ціною
- Недоліки:
- Негарна коробка,трохи роздерта.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
берите. на вид от дорогой неотличить
- Переваги:
- отличная мишь
- Недоліки:
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Переваги:
- хорошая мышка
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
У мене перестало робити кольосіко миші прокручується але сторінка вниз не прогортається що робити
- Дима
Обратитесь в сервисный центр.
- Лаврищук о***
ця мишка не любить ударів, тому бити її не рекомендую
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Переваги:
- В общем норм мышь, нет дабл кликов, хорошо скролит. Все что нужно от мыши за эти деньги))
- Недоліки:
- Не играйте на ней в шутера (КС)!!!!!!!! После 2-х недель (как на зло), она у меня начала срывать!!! Тоисть, ты ведешь мышку, ведешь-ведешь тут курсор останавливается, а мышка по коврику идет дальше(((
- Виталий
У меня тоже самоэ что делать??
- Лаврищук о***
спробуй випрати коврик
- YanikВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Правая кнопка не работает с завода.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Леонид М***
В сервис обращались, заменили?
- Yanik
А зачем? Доставка дороже обойдётся
- Дима
Может новую дадут или починят эту.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Є підвіска
?- Максим С***
Так, є.
- Горбенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Я понимаю, что это очень бютжетный вариант мыши, да еще и с 5 кнопками + кнопка dpi. И придираться к ней в плане качества просто глупо. Но когда мышка раз из десяти левый клик мыши выдает за нажатие на скрол, и это не по истечении некоторого времени, а прямиком из коробки, как минимум заслуживает отрицательного отзыва. Возвращать я ее конечно не буду, денег на доставку уйдет больше чем стоит сама мышь..
- Переваги:
- цена, 5 кнопок, интерестный дизайн, кабель в тканевой оплетке.
- Недоліки:
- яркая подсветка без возможности отключить или регулировать яркость. Не справляется со своей функцией мыши уже из коробки!
- Михаил
Ты сам выбрал такую мышь , есть более 1000 вариантов без подсветки
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Мышь прослужила пол года неактивного использования с момента покупки колёсико не работало некорректно
- Переваги:
- Дизайн, 2м шнур и качественный пластик
- Недоліки:
- Колёсико, пришлось похоронить спустя пол года с момента покупки
- Николай Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
- Николай Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Очень доволен качеством, мышь нормальная, дальше посмотрим! Продавца рекомендую))
- Переваги:
- Качество супер
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
За такую цену - кайфовая мышь.
- Переваги:
- Красивая, светится, софт-тач, настройка cpi, доп. кнопки
- Недоліки:
- громковатые нажатия
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Лучше бы добавил 50-70грн. и купил нормальную, не рекомендую покупать данную мышь.
- Переваги:
- Подсветка яркая
- Недоліки:
- Нужен особенный коврик и после недели использования перестала работать ЛКМ -_-
- Гость
обращались по гарантии?
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
для геймеров и просто офисных рабочих подходит хорошо
- Переваги:
- удобная ,хорошо лежит и очень красивая
- Недоліки:
- нету
- Вас В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Полное барахло
- Переваги:
- Недоліки:
- Практически полный отказ сразу после начала работы
- Руслан Ф***
так попробуй вернуть пока не прошло 14 дней со дня покупки. Может там брак попался?
- Владимир К***
Очень сомневаюсь что "попался брак" просто такое качество сборки
Первый день пользования вроде норм, коврика не было пришлось импровизировать))
- Переваги:
- Светит ярче клавиатуры с подсветкой :D
- Недоліки:
- Нужен коврик
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Товар пришёл довольно быстро, рекомендую купить обычную офисную мышку за эти же деньги. Ваши нервы не стоят как эта мышка, а отправлять обратно смысла нет так как заплатил за доставку.
- Переваги:
- Подсветка, имеется несколько доп клавиш
- Недоліки:
- В чём проблема этой мышки, сенсор слетел при чём сразу, так же есть как будто задержка нажатия клавиши, не всегда реагирует на нажатие, колесеко прокручиваеш раз а прокручивается на 3.
- Дима В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Мышка нормальная чтобы убрать двойной клик нужно всего лишь нажать сразу на 2 боковые кнопки и все никаких проблем
- Переваги:
- Подсветка, шнур
- Недоліки:
- Ненашел
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Проблемы с двойным кликом при одиночном нажатии.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Как по мне, лучше подсобирайте ещё чуть денег и купите нормальную мышку.
- Переваги:
- Красивый вид, прочный плетённый шнур, отличная подсветка, настройка dpi.
- Недоліки:
- Из минусов для кого то стоит подчеркнуть то что мышь достаточно большая и она не будет удобной для маленькой ладони, через полгода использывания левая кнопка начала давать двойной клик ( то есть вы нажимаете один раз, а система мыши дает два клика и система вашего компьютера реагирует соответственно тоже дважды), колёсико приблизительно через тот же промежуток времени что и левая кнопка тоже начала неправильно работать ( то не работает вообще, то оно живёт своей жизнью и листает туда куда хочется ей а не вам). Может просто мне такая попалась, не знаю. Решать вам
- Саша
Размер мыши
Большая
не видели?
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним
Прошло уже 8 месяцев, 4 из которых мышка практически постоянно выдавала двойной клик (хотя это не предусмотрено). Терпения от такого нет. Пришлось выкинуть, т.к. не осталось чека/гарантийного талона
- Переваги:
- Шнур в оплетке
- Недоліки:
- Двойной клик практически всегда выдает
- Конюченко А***
А вы двойной клик убрали?