Відгуки покупців про Поильник-непроливайка Philips AVENT з твердим носиком Зелена 300 мл (SCF804/03)

Оцінка користувачів 4.11/5
  • Аліна М***

Задоволена покупкою

Переваги:
    Вода не виливається

Вітаємо, Аліно!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування чашкою-непроливайкою!

• Олена А***

Чудова пляшечка

Добрий день, Олено!

Щиро дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування пляшечкою Philips AVENT!

• Диана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Люди!!! Этот поильник протекает только в том случае, когда неправильно надета защита в крышке!!! Это хорошая бутылочка!!!

Добрий день, Діано!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук.

Бажаємо приємного користування!

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Це не дитяча пляшечка, це просто якийсь жах, від народження купувала avent, було все нормально, вирішила купити і цю, наливала воду, все ліжко в воді, не важливо як трясеш, все рівно все в воді.

Добрий день, Марино!

Нам шкода, що виникла подібна ситуація. Для уточнення деталей та розгорнутої консультації, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Будемо раді допомогти!

• Іванна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Жах! Воняє пластиком, вивести запах не можливо, вода просочується цим пластиком!Це я вже мовчу про те що кришечка взагалі не по розміру і не закривається! Просто гроші на вітер?

Переваги:
    Нуль переваг
    Недоліки:
    Воняє пластиком, вивести запах не можливо, вода просочується цим пластиком! кришечка взагалі не по розміру і не закривається

Добрий день, Іванно!

Нас занепокоїв Ваш коментар, для уточнення деталей, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Будемо раді допомогти!

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

За такие деньги не должна протекать

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Бутылочка отличного качества, покупаем только эту фирму)

Недоліки:
    Впервые на бутылочке была наклейка, соответственно без следа ее не удалось снять
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Не сподобалась якість, дуже легко відкривається, малий постійно виливає на себе воду

Переваги:
    Немає запаху
    Недоліки:
    Не надійна
  • Анастасия Ш***

Сину дуже подобається) 1 рік і 4 місяці
    Пье тільки з неї тепер

• Олеся Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Вирішили відучити дитину від бутилочки і купили цей поїльник. Мені сподобався , не протікає, дитині відразу сподобалась і вночі пʼє з неї. Кришка ледь тримається, але думаю , що так зробили бо дитині легко її відкривати та одягати

Недоліки:
    Кришечка ледь тримається, якщо брати з собою, то в сумці точно злітає
  • Семенченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Вода у пляшці неприємна на смак, має штучний ароматизований присмак.

• Остролуцкая О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Дитина любить цю непроливайку. Майже не протікає. Кришечка це жах, вона майже не тримається і це не зручно. Для такого відомого бренду це взагалі стидоба. Загалом не скажу що супер.

Переваги:
    Зручно тримати, гарно виглядає
    Недоліки:
    Кришечка майже не тримається
  • Таїсія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Найкращий поїльник. Не протікає, дитина гарно тримає в ручці.

Недоліки:
    Не має
  • Елена К***

Відмінна якість

• Андрій Г***
  • Наталія Л***

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Два роки вже завжди під рукою

Переваги:
    Топчик
    Недоліки:
    нема
  • Назар Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Доброго дня, пляшка якісна, от тільки кришка взагалі не тримається.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Как и всегда Avent лучше всех

Переваги:
    Качество, нравится деткам
  • Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Отримала те що хотіла хоча на початку подумала що дитині буде тяжко перейти з силіконового носика на твердий але через 3 спроби в нього все вийшло.

Переваги:
    Не проливається і зручно тримати в руках.
    Недоліки:
    Кришка погано тримається коли в сумці а так не спадає.
  • Дарія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дуже зручний поїльник, але дитина його кидає постійно і вже маємо два пошкодження (на фото). На функціональність не впливає, тому поки продовжуємо користуватися.

Переваги:
    Зручна форма, є кришка, твердий носик, вода не проливається
    Недоліки:
    Не витримав падіння на плитку
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Супер зручна бутилочка! В нас це вже 3, перед цим була також avent з ручками та силіконовим носиком, але син їх згризав, а в продажу їх не було. Обрали цю. І треба було раніше! Гарний об'єм, зручна форма, щоб тримати дитині(нам майже 2роки). Не протікає взагалі! Але треба ретельно закручувати, ну і протіканням перешкоджає силіконовий вкладиш всередині носика. Так, не дуже міцно тримається кришка, але і не злітає.

Переваги:
    Не протікає, гарна форма та об'єм
    Недоліки:
    Не дуже міцно тримається кришка, але і не злітає
  • Анна А***

Качество как всегда у Avent. Претензий нет
    Пластмасса посторонних запахов не имеет

Переваги:
    Цена , качество
    Недоліки:
    Ребенок научился откручивать крышку, и непроливайка превратилась в выливайку️
  • Алина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Купували таку, бо з м’яким носиком розгризає та вода всюди.
    У нашому випадку вода не протікає, що просто супер.
    Єдине що, кришка зовсім не тримається, але в даному випадку це не дуже важливо.

Переваги:
    Не протікає, зручна у користуванні.
    Недоліки:
    Кришка не тримається.
  • Ольга Б***

Протекает из под крышки. Обидно. Учитывая цену и фирму

Недоліки:
    Протекает. Брак
  • Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Брали обидві бутилочки, гарна форма, якість, але трохи протікає. Вже не перша вид бутилочки фірми Авент, але протікають всі нажаль.

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дуже хороший поїльник. Дитині сподобався) до цього за місяць було 4 інших фірм нових поїльників і все у відрі для сміття, так як дитина їх прогризала і ламала. Цей поїльник зручний через свою форму. Не протікає і легко з нього пити. Використовуємо тільки для води. Навіть не очікувала, що він так підійде нам і сподобається.

Переваги:
    Зручний об'єм
    Зручна форма
    Є розмітка
    Не протікає
    Недоліки:
    Не має
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Скоро буде рік як купила і користуємось цим поільником. Покупка виправдана на 100%. Скільки він літав)) а досі цілий і виконує свою функцію. Окрім води нічого не заливали у нього. Дуже зручно що не протікає. Кришка тримається і не загубилась, хоча знімається дуже легко. Дитині зручно з нього пити.

Переваги:
    Якість, дизайн
    Недоліки:
    Ціна була не дешева, а зараз то майже вдвічі дорожче …
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

После года пользовались только такими бутылочками. Удобная бутылочка, детям подошла, только нам очень не хватает разметки объёма, иногда бывает прокапывает и нужно очень следить, чтобы хорошо закрыта была, иногда все выливалось у нас

• Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Пляшечка зручна,гарна,дитина відразу зрозуміла як з неї пити.Дякую.

• Дарі
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Зайшла почитати коментарі детально опісля того як купила, і все ж побачила що не в однієї мене такі трабли! Шукала саме з твердим носиком і вел мл тому вибір впав на цю модель. Але ! Запах пластику особливо силіконової вкладки просто нічим не можна зняти, кип’ятіння, сіль чи сода чи миючий засіб для посуду( нічого.. моментально запах передається у воду.(
    дуже засмучена, адже раніше таких серйозних проблем не зустрічала в жодному бренді! Також був раніше поїльник Філіпс авент з мягкою соскою, який дитина успішно прокушувала( але жодного запаху в ньому не було!) Інші бренди відмивались через пару разів миття провітрювання.. а такого ще не було

Переваги:
    Твердий носик, не протікає, колір
    Недоліки:
    Жахливий запах пластику, що моментально передається воді
      Представник бренду

Доброго дня, Даріє! Дякуємо за Ваш коментар. Кожен виріб Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва для того, щоб мати 100% гарантію якості. В описаній Вами ситуації рекомендується опустити поїльник (в розібраному вигляді) в окріп на 5 хвилин. Це забезпечить стерильність виробу. Описані дії можна повторити кілька разів.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Пользуемся несколько дней. Отличный поильник, пластик не воняет, вода не проливается, ребёнок сразу разобрался как пить, в ручках удобно держать. Что касается крышечки, то рекомендую при получении товара сразу обратить внимание чтоб она не слетала, также ее лучше не стерилизовать(у нас проблем не было с крышечкой поильника, говорю по опыту с крышечками бутылочек Avent).

Переваги:
    Поильник понравился
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Бутилочка прийшла ціленька,гарно запакована.Синочок 7 місяців відразу зрозумів як пити.Запаху постороннього не має.

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Заказ получила на следующий день ,очень радует доставка у Розетки.

Переваги:
    Удобная форма, объем
    Недоліки:
    Очень большой недостаток-крышка хлюпенькая,слабо сидит и ее легко потерять
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Замовляла дві бутилочки для двійні,сподобались,для тих хто хоче перейти від пляшки-соски це хороший варіант,не протікає,верхня кришка спадає,але вона нам і не треба,я брала для молока,запаху пластику теж не чути,мити легко тоненькою щіточкою.Дякую Розетка!

Переваги:
    Не протікає,без запаху.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Иванцова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Удобный в использовании,не протекает,объем.Разочаровала крышка,которая совсем не держится,даже слабо не фиксируется:(Поэтому не могу сказать,что довольна покупкой на все 100.

Переваги:
    Не протекает
    Недоліки:
    Совершенно не фиксируется крышка.