Відгуки покупців про Поильник-непроливайка Canpol babies EasyStart 240 мл -Sweet fun синя (35/208_blu)
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудова чашка, дитині дуже подобається. А ще, цікаво те, що ручки фосфорні та світяться у темряві. Ми дуже задоволені. Canpol Babies не вперше вже дивує якісними товарами.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук по ТМ Canpol babies!
Нам важлива Ваша оцінка.
Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Моїй донечці 1,5 роки дуже сподобалась. Для нічного пиття. Зручно пити у ліжечку, нічого не проливається.
- Переваги:
- Не проливається. Повільно тече напій. В моєму випадку це плюс. Міцний пластик, без запаху.
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
- Мария Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Очень удобный поильник. Сыну 6 мес понравился сразу и о чудо! пьёт водичку с удовольствием)))))
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Хороший поильничек, большой объём и есть мерные пометки. Пока ребёнок сам не держит бутылку, сняла ручки. Полезный лайфхак: сменная соска к этому поильнику также подходит на бутылку авент класик. Думала что прийдется покупать два поильника, для смеси и для воды а так можно немного сэкономить
- EkaterinaПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний
+большой обём, удобная, красивая
- ребёнок за неделю прогрыз соску, а сосок 12+ нигде не нашла- Переваги:
- большой обём, удобная, красивая
- Недоліки:
- ребёнок за неделю прогрыз соску
- Мария
к этой кружки нет соски 12+ так как она предназначена от 6 месяцев до года , есть соска отдельно только 6+ (арт. 56/600).
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Хорошая бутылочка для своих денег
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Красивая бутылочка
- Переваги:
- Красивая, есть мерная шкала.
- Недоліки:
- Ручки не снимаются, из-за этого не могу всунуть в нагреватеватель. Ночью придется пользоваться обычной. Да и сын не заметил разницы между этой и обычной. Пил так же.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
ребенок сам научился держать именно этот поильник, с остальными не получалось, емкость 240 мл - этого достаточно, чтобы взять с собой летом на долгую прогулку, есть защитный колпачок, резиновый мягкий носик - очень удобный для ребенка (нам было где-то 7 месяцев, когда купили), но со временем, конечно, растущие и вечно чешущиеся десенки-зубки прогрызли резиновый носик.. хотя прошло уже достаточно много времени, чтобы из-за этого расстраиваться, свое он отработал, я считаю, так что поильник - супер!
- Переваги:
- удобный, с колпачком, большой
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
- Недоліки:
- не прошло и месяца, как ребёнок прогрыз мягкий носик
- Діма С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
малюку сподобалася нова нямка)))
- Переваги:
- синій, хороший пластик
- Недоліки:
- потрібна додаткова інструкція. бо не зрозуміло навіщо потрібні ті зайві деталі