Відгуки покупців про Пляшечка для годування Philips AVENT Natural Природний потік із клапаном 125 мл (SCY670/01)
- Олена М***Продавець: Rozetka
Сама пляшка норм, а от клапан... Дитина не могла висмоктати, зняли і все чудово.
- Недоліки:
- Клапан
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо, що поділилися досвідом користування.
Клапан AirFree розроблений для додаткового захисту від заковтування повітря під час годування у вертикальному положенні. Завдяки своїй конструкції він дійсно може дещо зменшувати швидкість потоку, тому дитині потрібно прикладати трохи більше зусиль під час смоктання.
Водночас кожен малюк особливий і має власний ритм, силу смоктання та вподобання під час пиття. Саме тому рекомендуємо підбирати швидкість потоку, орієнтуючись насамперед на комфорт і потреби Вашої дитини.
- Скориянтова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава за рахунок клапана. Зараз активно використовуємо як додаткову пляшечку до скляної для дитини 1 місяця 2гу соску, щоб не переходити з ГВ на штучне але мати можливість підгодувати коли мама на зустрічах.
- Переваги:
- Можливість замінити соску на більший потік. Наявність антіколікового механізму з клапаном
- Недоліки:
- Не виявили
Представник брендуВітаємо, Анастасіє!
Дякуємо за детальний відгук. Раді, що пляшечка повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо здоров'я Вам і Вашій дитині!
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна.
Представник брендуДобрий день, Марино!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що пляшечка для годування вам сподобалася. Нехай Вона й надалі робить кожне годування комфортним і зручним для Вас та малюка!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ось така тріщина, на 3й день використання
- Переваги:
- Не рекомендую
- Недоліки:
- Не рекомендую
Представник брендуДобрий день, Юліє!
Нас занепокоїв Ваш коментар. Для уточнення деталей та розгорнутої консультації щодо користування пляшечкою, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні. Для цього при зверненні, будь ласка, надайте фото документа, що підтверджує покупку і містить інформацію про модель пляшечки, та фото всіх частин пляшечки. Також може знадобитися відео ситуації яка виникла з клапаном.
Будемо раді допомогти!
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова якість
Представник брендуВітаємо, Галино!
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К сожалению очень тугая соска, малыш не справляется, пришлось покупать другую бутылку с более мягкой соской
- Переваги:
- Эргономичаня
- Недоліки:
- Тугая соска
Представник брендуДобрий день, Станиславе!
Пляшечка Philips AVENT Natural Природний потік SCY670/01 на 125мл комплектується соскою 0+, що має найповільнішу швидкість потоку рідини. Така швидкість потоку розроблена для того, щоб малюк докладав зусилля при смоктанні, щоб підтримувати природний ритм годування дитини. Це дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки.
Широка, м’яка та гнучка соска створена так, щоб імітувати форму грудей і відчуття від них, допомагаючи дитині зручно смоктати соску та їсти. Вона оснащена отвором унікальної конструкції, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється. Як і під час грудного вигодовування, інколи може знадобитися кілька спроб, щоб правильно налаштувати процес годування. Це абсолютно природно.
Кожен малюк має свій власний стиль годування, залежно від фізіології та досвіду. Деякі діти годуються швидко та з ентузіазмом, інші — повільно та стабільно. Через це різним дітям можуть знадобитися різні соски, щоб отримати однакову кількість молока.
Для того, щоб знайти комфортний потік для Вашого малюка ми рекомендуємо орієнтуватися на поведінку дитини та починати годування з соски із повільного потоку. Якщо дитина засинає під час годування, або годування займає тривалий час, використовуйте наступну за швидкістю потоку соску.- Оксана Л***
Спробуйте зробити додаткові отвори голочкою
Або підріжте трішки отвір ножничками
В нас була та сама проблема, педіатр сказала так в багатьох діток , та порадила зробити отвір або надріз
При цьому з бутилочки не витікає та молочко йде лише тоді , коли дитинка смокче
Спробуйте самі поток
Бо ми переходили на соску 3 потік , то дитинки також було важко їсти , вона зʼїдала 10-20 мл за 30 хвилин
Зараз вона їсть за 5-10 хв по 100 мл
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування соскою Philips AVENT.
Пляшечка Philips AVENT Natural Природний потік SCY670/01 на 125 мл комплектується соскою 0+, що має найповільнішу швидкість потоку рідини. Така швидкість потоку розроблена для того, щоб малюк докладав зусилля при смоктанні, щоб підтримувати природний ритм годування дитини. Це дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки.
Кожен малюк має свій власний стиль годування, залежно від фізіології та досвіду. Деякі діти годуються швидко та з ентузіазмом, інші повільно та стабільно. Через це різним дітям можуть знадобитися різні соски, щоб отримати однакову кількість молока.
Для того, щоб знайти комфортний потік для Вашого малюка ми рекомендуємо орієнтуватися на поведінку дитини та починати годування з соски із повільного потоку. Якщо дитина засинає під час годування, або годування займає тривалий час, то спробуйте змінити соску на наступну за швидкістю потоку.
Ми не рекомендуємо проколювати або підрізати отвори на сосці. Механічні втручання у конструкцію соски можуть змінити заявленні характеристики соски та привести до деформації виробу, дефектам та пошкодженням, за які компанія Philips не нестиме відповідальності.
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволені
Представник брендуВітаємо, Інно!
Нам приємно чути, що Ви задоволені покупкою.
Ми прагнемо до здорового розвитку малюка разом з нашими продуктами та пропонуємо різні варіанти швидкостей потоку рідини та об'єми пляшечок. Пляшечки Philips AVENT Natural Природний потік сумісні з усіма сосками Philips AVENT Natural Природний потік. Коли прийде час, Ви можете змінювати соску на наступний за швидкістю. Ми рекомендуємо замінювати соски кожні 3 місяці. Ви можете ознайомитися з асортиментом сосок Ви можете за посиланням: посилання
Бажаємо приємного користування!
- АнастасіяПродавець: Rozetka
Купила після гарних відгуків. Дуже незадоволена, у мене двійня, ще немає місяця, змішане годування. Дитинка не випиває 60мл за одну годину, молоко зовсім не ллється, соска 2 краплі. Нагодувати двох зі змішаним годуванням займає близько двох годин. Закінчила годувати одну дитинку, потрібно вже на наступний раз годувати іншу. Про прогулянки можна забути. Ціна завелика- на двох 1000 грн, якщо покупати інші соски ще +800 грн за сумнівну якість. Коліки та газики продовжували турбувати. Немалі гроші на вітер, здати неможливо.
- Переваги:
- Немає переваг
- Недоліки:
- Велика ціна, дитинка смокче молоко майже годину
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Нас занепокоїв Ваш коментар, для уточненння деталей, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17).
Будемо раді допомогти.
- Романенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная бутылочка
Представник брендуДоброго дня, Вікторіє! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку пляшечки Philips AVENT. Бажаємо Вам приємного користування!
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якби першу не купив вдало, навіть не знав би, що думати.
Купив спочатку одну на пробу, для пологового, все добре - не протікає, дитина їсть, ніяких проблем.
Потім купив другу (в іншому магазині), з неї з-під соски тече, якщо не тече, то утворюється вакуум і соска загортається всередину, повернув.
Але ж перша нормальна!) Замовив ще одну на розетці - те саме, утворюється вакуум, їжа не тече, соска загортається всередину. Спробував сам поколупати соску з ножицями, зіпсував остаточно) Замовив окремо соски, поставив, тепер все добре!
До чого все це - може попастися брак. Якщо не функціонує так, як повинна, можна повернути.
А так дуже зручна, маленька, тому легко стерилізувати. Не капає з неї, якщо дитина не їсть. Можливість міняти соски це дуже корисна фіча.- Переваги:
- Зручна. Можна окремо завмовити соски
- Недоліки:
- Не кожна вдала...
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо Вам за вибір пляшечок Philips Avent та за вашу оцінку. Кожен продукт Philips Avent проходить повторну перевірку як на етапі розробки, так і під час виробництва, щоб забезпечити 100% якість. У разі протікання або залипання соски рекомендуємо звернутися до точки продажу або на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17).
Будемо раді допомогти!
- Ирина Б***Продавець: Rozetka
Для новорожденного не подойдет, не сможет пить, а вот с месяца отлично пьет, в моем случае идеальное сочетание с грудным вскармливанием, с бутылки пьется не легче чем с груди, ребенок соответсвенно не отказывается от груди, очень довольна
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за вибір Aventa, Ваш досвід користування буде корисним для інших споживачів.
Соска Natural Природний Потік підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки. Соска має отвір з унікальною конструкцією, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється.
Пляшечка моделі SCY670/01 рекомендована для малюків 0+ місяців. Проте хочемо пояснити, що кожен малюк особливий та має свої побажання та навички до пиття. Інколи необхідно використовувати більшу швидкість потоку рідини для меншого віку дитини або навпаки. Тому компанія пропонує різні варіанти швидкостей потоку рідини, щоб ви могли знайти ідеальний для вашої дитини та персоналізувати годування з пляшечки.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалась
- Переваги:
- Не тече сама по собі. А лише коли дитина тягне. Нам допогла поєднувати з ГВ
- Вероніка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже прикро! В характеристиках соска 0, а по факту 2. Це зовсім інша річ. Для недоношенної дитини це дуже відчутно!
- Переваги:
- Якість, функціонал
- Недоліки:
- Не відповідає номер соски. Замість 0, поклали 2
Представник брендуДобрий день, Вероніко! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар. Дана пляшечка постачається із соскою з потоком номер 2, котрий підходить для діток від 0 місяців. Соска має отвір унікальної конструкції, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється.
- Ксенія
Дві краплі на упаковці це і є 2. 0 це від народження
- ОльгаПродавець: Rozetka
Довго вибирала пляшечку для дитини. Зупинилася на цьому варіанті. Перших 10 мл дитина випила, інші 30 мл просто не йшли скрізь соску. Напевно потрібна більше тяга, новонароджена дитина не потягне таку пляшечку. Не рекомендую!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутылка действительно одна из лучших, но, есть но, не каждому ребенку она подойдет. Нашей дочери - не подошла, потому что она устает её сосать и не доедает, а подошла обычная бутылочка за 100 грн. Поэтому, не спешите покупать, сначала попробуйте обычные.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила пляшечку для годування новонародженого.
На коробці написано 0m , а на пляшці соска розміром 2 ️
То так і має бути?- Переваги:
- Стильна
- Недоліки:
- Соска розміром 2. Наскільки розумію повинна бути 0 чи 1 розмір
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ми були вимушені годувати малечу з першого дня сумішю, і в нас виникла проблема саме з цією соскою. Ми не думали що проблема саме в сосці, що він не міг сосати саме з неї, і ми спочатку почали догодовувати малого з ложки і шприца. Через пару днів я прибала молокоотсос з набором пляшечок авент, там стара серія сосок. Я спробувала дати йому таку і о чудо, він нормально пив з такою соскою! Тому, зауважте, що ці соски більш тугі (що я думаю і задумано)
- Лаврентьєва А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручна та практична
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пляшечка крута!! Новий отвір у сосків не дає рідині витікати, поки дитинка не починає пити. Таке собі ноу-хау на дитячому ринку) І клапан дійсно "працює ", дитинка стала спокійніше, а мама виспана))
- Переваги:
- Класна соска, клапан
- Недоліки:
- Не виявила
- ВікусікПродавець: Rozetka
Хочу залишити свій відгук, дуже задоволена новою пляшечкою, зручна, гарної якості пляшка.
- Переваги:
- Додатковий анті-коліковий клапан
- Наталія І***Продавець: Rozetka
Хороша пляшечка, зручно що не викликає дискомфорту в дитини, так як є антиколіковий клапан. Соска мʼяка, з приємного матеріалу. Хоч пляшечка з пластику, але дуже якісно зроблена. Користуємося 2 місяці, нічого запаху не залишилося в пластику, як нова.
- Переваги:
- Якісний матеріал, не викликає дискомфорту в дитини.
- Недоліки:
- не виявила.
- Инна Д***Продавець: Rozetka
Хороший вибір для діток в яких проблема проблема з животиком, саме тому я вибрала цю пляшечку з клапаном, завдяки йому в мене дитинка п'є молоко і немає проблем з коліками.
- Переваги:
- Вирішення проблем з коліками
- Недоліки:
- Не виявила
- Настя Г***Продавець: Rozetka
дуже зручна пляшечка. дитина залюбки з неї п'є і при цьому не відмовилась від грудного молока
- Переваги:
- не протікає, імітація гв
- Микола Б***Продавець: Rozetka
Чудова пляшечка з додатковим антиколіковим клапаном,дуже допомагає при проблемі з коліками.Мали проблему з коліками,тому довго думали,що саме придбати .Соска не злипається і не протікає,малюк швидко прийняв соску,і не відмовився від грудного годування.
- Переваги:
- Додатковий клапан,соска з природнім потоком..
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Світлана С***Продавець: Rozetka
Шукала пляшечку в допомогу до грудного вигодовування. Вибрала цю новинку, бо прочитала, що вона максимально імітує форму грудей. І є протиколіковий клапан. Так, малюку зручно смоктати. Соска не протікає. Рекомендую.
- Переваги:
- Природній потік молока. Конструкція соски. Безпечний матеріал.