- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Спорт База. Розміри: S. Колір: Чорний + Червоний
Придбанням задоволений. Товар відправили швидко. Ввічливий та порядний продавець. Рекомендую.
- Продавець Спорт База
Дякуємо, що залишили свій відгук!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: FITPRO. Розміри: M. Колір: Бірюзовий
Швидка доставка. Якість гарна. Розмір підійшов. Дякую)
- Продавець FITPRO
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам успішних тренувань і крутих результатів!
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Рожевий
- Вероніка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Блакитний
Рукавички на маленьку долоньку сидять ідеально. Не ковзають, не збираються в гармошку під час хвату. Користуюся два місяці - нічого не пошкодилося
- Переваги:
- Ціна і якість
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Наталі М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Блакитний
Супер, відпрацьовують на всі гроші, навіть прогулянку на каяках витримали
Дякую. Якістю супер
Дякую. Задоволена
Якість супер
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Червоний
Перчатки отличные, на 18см хs идеально. На вид оч маленькие, хорошая эластичность. Даже большое кольцо спряталось. Производитель Пакистан.
- Переваги:
- Удобные, кожа натуральная.
Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Червоний
Розмір хороший (регулюються), виглядає достойно. Наче дійсно шкіра, а не кож зам
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Кривицкая Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Блакитний
Купую такі рукавички тут вже вдруге ( ніжче є мій попередній відгук ), бо перші десь згубила. Нормальне співвідношення ціна-якість. Не скользкі. Займатися комфортно.
- Переваги:
- Мʼякі, зручні
- Недоліки:
- Запах,
Перчатки не ідентичні, зрізи не всюди акуратні.
Шкіра стала гірної якості, нагадую тонкий дермантин, але це шкіра.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- Сонько М***Відгук від покупця. Продавець: SEMI Sport Company. Розміри: S
Рукавички
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Рожевий
Отличные рукавички для зала. Цена и качество ок!
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Жовтогарячий
Линяють і грубіють після прання
- Переваги:
- Недоліки:
- Линяють і грубіють після прання
- Юлия
на язичку вказано же, що їх неможна прати
Представник постачальникаСаме так. Лише ручне прання під проточною водою.
- Любовь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Червоний
Перчатки на відмінно підійшли, красиві і зручні.
- Недоліки:
- Не має
Бажаємо приємного користування!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Червоний
Підійшли по розміру S, є ще запас, можливо і ХS підійде.
- Недоліки:
Представник постачальникаМожна більш детально стосовно недоліку ? не зрозуміло що саме вас не влаштовує у якості
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Червоний
Удобные и симпатичные; обхват кисти 17 см, XS подошли отлично.
Бажаємо приємного користування!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Блакитний
Зручні. Розмір на маленьку (дитячу) руку
- НаргізВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Рожевий
Перчатки сподобалися. Взяла розмір XS на обвід долоні 18 см, тонке запʼястя. Спочатку здавалось , що замалі, але на першому же тренуванні трохи розтягнулись і для мене норм, люблю коли щильно сидять. Не слизьки, штанку тримати зручно.
- Переваги:
- Ціня/якість. Яскраві
- Недоліки:
- Трохи присутній запах
Представник постачальникаЗапах присутній від самого пакування. Так пахне саме це упаковування. Точніше краска на ньому.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Червоний
Для турніка не підходять, дуже слизькі.
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: SEMI Sport Company. Розміри: S
Чудові рукавички,ось уже більше року вони витримують регулярні силові тренування.
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Рожевий
Поки все відмінно, глянемо далі...шукала саме зі шкіряними вставками. Багато замінників на сайті...Наразі задоволена, на руці сидять чудово, розмір S на ширину долоні 8,5
Бажаємо приємного користування!
- Вероника М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XS. Колір: Блакитний
Покупкою задоволена, все як на фото. Свої функції виконують
- Переваги:
- Недоліки:
- Присутній запах, але вивітрився швидко
Бажаємо приємного користування!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Зелений
Отличные перчатки. Это мои первые перчатки для фитнеса, потому сравнить я не могу. Но однозначно могу сказать, что с ними заниматься намного приятнее чем без них!
Пришли хорошо прошитые, внутренняя часть мягкая но прочная, в упаковке их можно и хранить.
На обхват руки 19 см хорошо и в притык сел размер S.- Переваги:
- Выполняют свою роль, пришли целые
- Недоліки:
- Нет размерной сетки! Прошу продавца ее добавить.
Бажаємо приємного користування!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: S. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Удобные перчатки для занятий в зале. Плотность средняя, на рифленной штанге все равно чувствуется, на остальных тренажёрах - все ок.
- Переваги:
- Удобные, размер подошёл, не жмут, пока не порвались
- Недоліки:
- Не сильно плотные, на некоторых штангах чувствуется
- Віра Б***Відгук від покупця. Продавець: SEMI Sport Company. Розміри: S
Перчатки качественные, отравили сравнительно быстро, сервис понравился
- Переваги:
- Качественные, удобные
- ВераВідгук від покупця. Продавець: SEMI Sport Company. Розміри: XS
Якісний товар!
- ДенисПродавець: SEMI Sport Company. Розміри: S
Как подобрать размер?
- SEMI S*** Company
Добрый день.
Для мужчин обхват ладони для размера S - 17.5 - 19 см
Для женщин обхват ладони для размера S - 16 - 17.5 см
Мы уже занимаемся обновлением на сайте, и добавлении всей необходимой информации для удобства выбора продукции.