- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришло сломанным, вода протекает со всех сторон
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доповню відгук - вистачило на 2.5 роки
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не побачив
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре працює. Рекомендую.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Майже 3 роки відслужив
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якось я не дуже була готова до того, що треба нажимати на ручку, щоб пістолет поливав. Чи є такий, щоб автоматично нажимався?
- Переваги:
- Перший полив був гарний напор, потім заліз павук і забив отвір
- Недоліки:
- Треба постійно тримати нажатим рукою, щоб поливав. Рука починає боліти
- Алла Д***
О, ще додам, крім того, що рука виснажується нажимати, так ще й не павук туди залазить, а мурахи, при чому після кожного поливу . Я вже вчора не витримала, просто зняла той пістолет і полила шлангом. Бо до цього витягала тих мурах по 100 штук забиваються. Це якийсь жах був, вони перекривають отвір і вода ледь біжить. Шланг в мене в будинку лежить, ставлю високо, щоб мурахи не добрались, але вони все одно кожен раз туди залазять.
- морозов а***
Металева петля є для фіксації нажатого положення. Розприскувач добрий. Рекомендую
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Данными пистолетами именно этой модели пользуемся уже давно. Покупали в разных магазинах( в том числе и в Розетке) и себе, и родителям. Очень нравились, удобны в использовании и по размеру, и по регулировке струи. Но вот этот, приобретённый 12 марта, оказался бракованным. Протекает вода через шток в сторону рукоятки. Муж сказал, что он не разборный, починить не получится . Пользоваться как бы и можно, но на руку постоянно течет вода. Жаль.
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Попался бракованный
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий, сподбався
- Переваги:
- Гарної якості
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює. Важкенька, металева.
- Левченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ!
- Переваги:
- Міцний пластик з металевим наконечником
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар брала по відгуках, дійсно хороший пістолет, рекомендую
- Переваги:
- Хороше розпилювання води
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пістолет. Дуже якісний і недорогий. Відпрацював сезон, ніхто його не жалів. Нарікань жодних.
- Переваги:
- Все супер
- Якимчук К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже 2 місяця. Це найкраща річ для поливу. Купляли ще різні насадки, набагато дорожче за цю ручку, і всі вони програють, перед цим пристроїм. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарно працює. Багато різних, зручних режимів. Може працювати автономно, без допомоги людини (встановив вибраний режим, включив блокіратор, положив так, щоб поливало вибрану ділянку і краса)).
- Воедило В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Міцний, якісний, недорогий
- Переваги:
- Норм за ці гроші.
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добридень! На замовлення № 774 978 160 від 04.07.23 TTH 0500448501879 не довезли Пістолет для поливу Cellfast Profi (52-010) Накладної не було, надіслали лише поливальний шланг. Мої та ваші дії? Прошу розібратися. Дякую.
- Переваги:
- Пистолет, наверное хороший, только я не получила его
- Недоліки:
- Не прислали
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не пожалкувала, що придбала
- Переваги:
- Якісний, легкий, зручний у руці, надійний
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
увесистый, металлический, прост в использовании, полив до 10 м
- Переваги:
- очень качественный
- Недоліки:
- нет, от слова совсем
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне понравился.Всё устроило.. Соответствует описанию..
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- не обнаружила
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок! Завдяки регулюванню поливати одне задоволення!
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобрел 11,04 ,успел раз 5 сббить грязь с машыны. Сегодня при той-же процедуре разошелся паяный шов
- Переваги:
- Красивое
- Недоліки:
- Качество
- наталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний пістолет,зручно з нього поливати....добре розпилює.
- Мякенькая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
на практиці побачимо
- Недоліки:
- не виявив
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
мені сподобався. Це мій перший пістолет для поливу, мені немає з чим порівнювати.
- евгений ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первые впечатления отличные.И далеко стреляет,и хорошо распыляет.Не напрягает руку.Добротно сделан.
- Переваги:
- Удобно лежит в руке.Не напрягает.Хорошо распыляет.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший качественный пистолет для полива. Отличное распыление. Позволяет создавать мелкодисперсные капли воды.
- Шумило Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер! От полива с этим пистолетом получаешь массу удовольствия)
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично! Качество заборки, лежит хорошо, выглядит на 5 балов.
- Переваги:
- Хороший товар
- Звягинцев О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
подтекал "из коробки" во всех режимах. вернул на следующий день после покупки, возврата денег до сих пор нет
- Переваги:
- купленный в другом магазине работает, увесистый
- Недоліки:
- долгий процесс возврата при браке
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный пистолет, сезон без нареканий
- Добычин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна річ! не шкодую!
- Переваги:
- Якість, витривалість
- viktorВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный пистолет.
- Переваги:
- Удобство и цена.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все отлично
- Переваги:
- отлично
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный пистолет, всё что нужно - то есть, и помыть, и полить. Сделан качественно. Смело могу рекомендовать.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший пістолет, виконаний з якісних матеріалів. Плавно регулюється вихід води від тонкої потужної струї до майже туману, що дає можливість не травмувати рослини при поливі. Раджу!!!
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- не має
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный маленький пистолетик. Сделан качественно и по уму. Хоть регулируемое сопло из силумина, запорный клапан из латуни. Качественный абс пластик. Купил пару лет назад как временный вариант на замену полетевшему куда более дорогому пистолету, и до сих пор активно пользуемся. Стоит своих денег до последней копейки.
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
- Переваги:
- На перший погляд якісний, а час покаже!
- Недоліки:
- Невиявив
- Вороновский Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С виду нормальный. Время покажет
- Переваги:
- Надёжно выглядит
- Недоліки:
- Нет фиксации
- Віталій О***
Есть фиксация)
Обратите внимание на треугольник из проволоки , в том месте где выдвигается шток. Этот треугольник откидывается и фиксирует шток в открытом состоянии.