- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Не підійшов за розміром , замалий. Відправила назад. Гроші не повернули.
- Переваги:
- Гарна обкладинка , сподобалась.
- Недоліки:
- Замалий для планшета.
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через месяц после начала эксплуатации треснул пластик в районе кнопки блокировки. Ещё где-то через месяц начал выпадать один из двух магнитов, которые держат обложку в закрытом состоянии. Планшет ни разу не падал, пользовались немного и аккуратно. Цену не оравдывает.
- Недоліки:
- Очень дорогой для такого качества.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: З малюнком
Чохол не підходить до планшета Lenovo Tab M10,хоча в описі діагональ 10.1 Надіюсь що хтось вийде на зв'язок, щоб вирішити проблему.
Представник постачальникаДоброго дня. Напишіть, будь ласка, модель і серійний номер планшета. Можливо, замовили не на ту модель.
- Ігор К***
У вас на фото tab m 10 gen 1 , чехол для tab m 10 gen 2, сами виноваты что заказали чехол для другой модели.
- ПолинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: З малюнком
Хороший чехол,сел идеально,взяли с котом, ребенок доволе
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Отличный чехол за хорошую цену! Идеально сел на планшет, очень аккуратный,удобный разные
- Переваги:
- Удобный,практичный,красивый
С уважением, команда BeCover
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чехол хороший. Покупала эту обложку исключительно в виде подставки. Свою функцию выполняет. На вид крепкий, пока прослужил пару месяцев, но, думаю его хватит на несколько лет.
- УльянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Класний чохол. Підійшов ідеально.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Красивый и качественный чехол, удобно использовать как подставку для просмотра видео
- Переваги:
- Качество, удобство
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Качество отличное, хорошо запакован. Отправили на сутки раньше, чем было изначально указано. Этим приятно удивили.
- Переваги:
- Качественно выполнен
- Недоліки:
- Цвет не соответствует действительности. По факту, чехол более зелёный. Мне такой даже больше подошёл.
- ЛияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Очень красивый и практичный чехол. Идеально подошёл на Lenovo m 10 HD. Порадовала быстрая доставка через день и цена!
- Переваги:
- Отличный чехол по доступной цене.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Глибокий синій
На сайті висвітлювався як такий що підходить до Lenovo Tab M10. По факту замаленький.
- Олена
А серію звірили?
- Володимир П***
З'явився при пошуку чохла для: Планшет Lenovo Tab M10 Plus FHD
Представник постачальникаДобрий день. Вкажіть будь ласка серію вашого пристрою
- Снежанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хороший, качественный и красивый чехол. Цвет, как на фото.
Быстро доставили.- Переваги:
- Соответствует фото и описанию.
- Дымкович С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Глибокий синій
Не подходит для планшета посилання
- Недоліки:
- Меньше чем планшет
- Паша П***
Конечно не подойдёт , описание прочитайте правильно , вы скинули планшет первого поколения , а чехол для второго (2 gen).
- Паша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Глибокий синій
Хороший ,посмотрим насколько хватит
- Переваги:
- Цвет точный, брал синий .
- Недоліки:
- .
Представник постачальникаДобрый день, ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
С уважением команда BeCover
- Дар'я Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Цвет не соответствует, а в остальном не плохой чехол
- Недоліки:
- Не тот цвет что на картинке
- Анна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
По качеству все нормально, а вот цвет dark green не соответствует картинке вообще - намного темнее, что и разочаровало.
- Богдан Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Здравствуйте, чехол прекрасный, но вот функция умный чехол мне не подходит. Как отключить эту функцию? Облазил все настройки и ничего не могу найти
- Переваги:
- Хороший чехол
- Недоліки:
- Нет настройки функции умный чехол, хотя по правде этот недостаток к самому устройству
- Сергей М***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Розмір не відповідає опису. Скоріш за все вказано наружні розміри чохла, а не планшету
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- СтепанПродавець: Rozetka. Колір: Глибокий синій
Дуже класний чохол для мого планшета. Коштує він недорого, хоч і захищає добре. Чохол якісний, виготовлений надійно, він досить компактний та дуже зручний у користуванні. Панель сає класний дизайн та досить продуману форму. Я задоволений, що замовив саме його і для Вас також рекомендую!
- Переваги:
- Недорогий, якість, зручний, захист
- Недоліки:
Представитель поставщикаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.