Картка Rozetka

Відгуки покупців про Акумуляторна батарея Yuasa NP7-12L 12V 7 Ah EUROBAT 5 років AGM VRLA (Japan)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця EleHome
  • Сергей

Хорошо держит

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: EleHome. Ємність: 7

Взяв на заміну старому такому ж для підживлення роутеру. Відповіли оперативно,по строкам доставки також все як і домовлялись.
    Батарея зі своїми задачами справляється поки на відмінно,сподіваюсь так і буде надалі.

Переваги:
    Швидкість доставки, гарне пакування, ввічлива комунікація
  • Бачериков Е***
    Відгук від покупця. Продавець: EleHome. Ємність: 7

Швидко, чотко, працює, який термін витримає - подивимось

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Рано ще, будемо дивитись скільки пропацює
  • Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: EleHome. Ємність: 7

Вже вкотре купую самі ці акумулятори для блоку безперебійного живлення. Задоволений на всі 100%

Переваги:
    Надійність
    Недоліки:
    Не помітив
  • Сергій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: EleHome. Ємність: 7

Я постійно купляю акумулятори для UPS цього бренду. Років на 4-5 в вистачає гарантовано.

Переваги:
    1. Висока якість;
    2. Тривала гарантія;
    3. Тривалий термін служби;
    4. Через 4-5 років ємність різко впаде. Але акумулятори можна використовувати для живлення світлодіодів з метою аварійного освітлення.
  • Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Elekgroup. Ємність: 7

Те що треба.

• Сергей У***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 7

Подтверждаю, что аккумулятор подделка! Взвесил при получении - 2кг ровно.
    На мой вопрос "Почему вы продаете подделку?" сотрудник ответил "Я тут не при чем" и далее морозился.. никакой реакции на мои претензии, отказался назвать свою фамилию. Само собой, что никаких извинений я не услышал.
    Rozetka, вы считаете нормальным продавать подделки товара (по цене оригинала) и игнорировать жалобы? Такое поведение ваших сотрудников нормально по вашему мнению? Поведение было: "я выдаю товар, все остальное не мои проблемы". У меня неоднократно возникали проблемы и ваши сотрудники просто отказывались их решать и что-то делать для улучшения сервиса. Я не требовал решения в мою пользу, меня бы устроило устранение проблем, чтобы в будущем такого не повторилось. Просил оформить проблемы, составить жалобы - разные сотрудники отвечали в стиле "это не мои обязанности, я ничего не могу сделать"

Переваги:
    Недоліки:
    подделка
  • Володимир
    Продавець: Rozetka. Ємність: 7

Дешева китайська підробка поганої якості, по ціні оригінальної продукції. Мало того, ще й рік виготовлення 2020. Помітно що сама батарея вскривалася. Вага значно менше від спеціфікації вказаної на офіційному сайті Yuasa посиланняШановна Розетка, не псуйте свою репутацію реалізуючи підробну продукцію та ще такої поганої якості.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Підробка
    • Василь п***

дякую за інфо!
      вберегли від факапа.