Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Гірлянда "РОСА" 30 LED ламп 3 метра на батарейках з розумним контролером та трьома режимами світла (холодний білий)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий

Хорошая гирлянда. Буду заказывать еще.

Переваги:
    Яркая
    • Продавець  KayDzen

• Людмила Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 3. Колір світіння: Білий

Гірлянда норм, тільки на фото заявлено, що батарейки входять в комплект - по факиу їх нема

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Юля

отработала праздники без проблем!

• Продавець  KayDzen

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування.

• Валерія К***

Красивая, нежный свет, разные режимы. рекомендую

• Стас П***

Работает, удобно что на батарейках она, можно смело покупать

• Продавець  KayDzen

Добрий день! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину) Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Юля Р***

Мне очень понравилась, не запутанная растянула просто по подоконнику на цветы . Настроение новогоднее на все 100%!