Відгуки покупців про Гірлянда "РОСА" 30 LED ламп 3 метра на батарейках з розумним контролером та трьома режимами світла (теплий жовтий)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий
Хорошая гирлянда. Буду заказывать еще.
- Переваги:
- Яркая
- Продавець KayDzen
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 3. Колір світіння: Білий
Гірлянда норм, тільки на фото заявлено, що батарейки входять в комплект - по факиу їх нема
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий
отработала праздники без проблем!
- Продавець KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування.
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 3. Колір світіння: Білий
Красивая, нежный свет, разные режимы. рекомендую
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Стас П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий
Работает, удобно что на батарейках она, можно смело покупать
- Продавець KayDzen
Добрий день! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину) Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий
Мне очень понравилась, не запутанная растянула просто по подоконнику на цветы . Настроение новогоднее на все 100%!