- Жанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Гарний шампунь, іноді рятує.
- Переваги:
- Зручно
Представник постачальникаЖанна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Вероніка Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Досить непогано візуально освіжає волосся, але ефект не довготривалий. Трохи важкувато відчувається.
Непоганий варіант, коли зовсім немає можливості помити голову.
Представник постачальникаВероніка, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже зручний сухий шампунь. Швидко освіжає волосся, прибирає жирний блиск і додає трохи об’єму. Ідеально, коли немає часу мити голову
- Переваги:
- Швидкий ефект, освіжає волосся, додає об’єм
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Купила і не пошкодувала. Весною і влітку, коли тепло на вулиці і ходжу без шапки, дуже виручає, якщо немає можливості помити голову. По якості топ, коди цей флакон закінчиться, буду ще замовляти.
- Переваги:
- Доступна ціна, гарна якість, швидка доставка від Розетки
- Недоліки:
Представник постачальникаНіна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
шампунь сміття ще те
не пудрою,а водою лягає на волосся до цього збираєиься як лупою в місцях де бризкано було- Переваги:
- немає!!!!!!!!
- Недоліки:
- якість- -00000
Представник постачальникаАліса, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Бистра доставка, шампунь беру неодноразово, все чудово
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мені все сподобалася чудово справляється з роботою.
Представник постачальникаМарія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже класний ефект і запах, беру вже другий раз. В екстрених випадках, виручає на 100%
- Переваги:
- Ефект і аромат
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Улюблений сухий шампунь, чудово працює коли попшикати щойно вимите волося, голова довше виглядає свіжа. Дуже задоволена
Представник постачальникаЯна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Сухой шампунь в нынешнем времени становится не заменим для быстрого способа привести свои волосы в порядок и syoss pure придает свежесть и приятный запах волос в любую погоду.
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже подобається, волосся освіжає
- Переваги:
- Освіжає волосся
- Недоліки:
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Понравился.
- Переваги:
- Хороший.
- Недоліки:
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Пелагея Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Отлично!!!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже дієвий. Приємний аромат. Можна застосовувати для темного волосся. Відразу піднімає зачіску.
- Переваги:
- Все круто, потрібна невелика кількість
- Недоліки:
- Не виявила
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Класична річ
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Чудовий шампунь!
- Маина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Отличный
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Користуюся сухим шампунем цієї марки вже дууууже давно. Задоволена якістю і функціоналом. Мені підходить. На моїх волосах справляється із поставленою задачею на Ура! :) Завжди його беру. Чергую тільки запахи :)
- Переваги:
- Якість. Функціонал.
- Недоліки:
- Немає.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Отличный шампунь, не первый раз покупаю
- Переваги:
- Хорошо выполняет свои функции
- Недоліки:
- Не выявила
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Чудовий шампунь, дуже добре освіжає і надає об'єму волоссю
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Я б не рекомендував чоловікам, бо запах від нього, як від жіночого лаку для волосся матері/сестри. Той самий, від якого задихаєся.
- Переваги:
- Свої функції виконує.
- Недоліки:
- Для мене неприємний запах, різкий.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Запах обалденный, свое назначение для волос выполняет
- Недоліки:
- Необнаруженно пока
- Можаровская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Гарний сухий шампунь, кращий з тих, якими користувалась раніше. Гарний запах, додатковий об'єм волосся. Зараз, коли часто нема світла і гарячої води, дуже стає впригоді.
- Переваги:
- Приємний запах, додатковий об'єм волосся
- Недоліки:
- Не побачила
- Алла А***
Вітаю! Чим пахне і як довго шампунь? Який запах?
- Романенко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
волосся після застосування, виглядає, реально, свіжим
- Переваги:
- ефективність, запах
- Недоліки:
- не знайшов
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Доволі непоганий засіб, користуюсь із задоволенням
- Переваги:
- Зі своєю задачею справляється, має приємний запах, волосся залишається ще деякий час чистим) з відключеннями світла став дуже актуальним)
- Недоліки:
- Не знайшла
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Хороший, взяла вперше, меня подобається. Приємний запах та хороший ефект на волоссі, плюс додатковий об'єм.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Из всех сухих шампуней, которыми я пользовалась, этот по своим качествам самый удачный
- Переваги:
- Функции свои выполняет
- Недоліки:
- На темных волосах таки немного заметен
- Горильська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Приятный запах. Свои функции выполняет. Голова от него не чешется как после батиста. Лучшее из того, что я пробовала.
- Александра Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Хороший продукт в своем ценовом сегменте. Со своей задачей справляется. Частенько выручает когда волосы начинают жирнеть у корней.
- Переваги:
- Убирает жирный блеск с волос
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник бренду SYOSSЗдравствуйте, Александр!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что шампунь SYOSS Pure Fresh понравилась Вам.
Ваша команда SYOSS.
- Олеся Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Неплохой. Заявлен как для аллергиков, и могу признать, что действительно, набрызгавшись в ванной, смогла остаться в ней без ощущения удушья. С задачей освежить справляется неплохо, разводов в принципе не оставляет. Неприятным моментом оказался пульверизатор (или сам баллон - не знаю..): при первом использовании брызгал отовсюду - и из отверстия, и из-под него самого струями текло... думаю, дам второй шанс и сделаю еще одну контрольную закупку
- Переваги:
- Аллергик-френдли (запах не удушает), легко вычесывается (не рставляет следов), освежает волосы, цена по акции
- Недоліки:
- Проблемы с распылением
- Лариса И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Сухой шампунь для жирных волос просто супер. немного наношу на волосы когда начинают жирнеть и он хорошо подсушивает
- Переваги:
- Просто и удобно
- Тетяна Д***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Найкращий сухий шампунь, який я купувала. Свіжий запах , не залишає слідів на одязі та волоссі
- Переваги:
- Не залишає слідів на одязі
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
В цілому з завданням справився. Але дуже швидко закінчився. Точніше, у флаконі ще є якийсь вміст, але він не освіжає волосся.
- Недоліки:
- Запах занадто сильний. Швидко закінчився.
- Анна Д***
То Ви його мало струшуєтк перед використанням, я дуже сильно і довгенько трушу. Тоді до дна працює гарно. Спробуйте
- В'ячеслав В***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Гидота повна, після використання у приміщенні не можу дихати, він потрапляє у рот ...
- Переваги:
- Нічких
- Недоліки:
- Асфіксія
- Cаша
То вже ваші проблеми,ви повинні залишити відгук про сухий шампунь,а не про те що у вас маленька квартира і що нема чим дихати
- Алла А***
Вітаю! Який запах має шампунь? Чим пахне? Я з різкими запахами теж не беру. Коментар про малу квартиру огидний. Це проблема виробника, а не споживача. Це якась дурість додавати аромотизатори скрізь і особливо шампуні. Парфуми коштують декілька тисяч, а їх забиває якийсь шампунь, засіб для прання і ароматизатор для туалету. У виробників цих засобів гіпертрофоване відчуття неперевершеності і повний несмак.
- Людмила М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Воняє сильно
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Багато
- Екатерина К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Удобно , просто, хорошая цена и фирма, со своей задачей справляется на УРА!