- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Приємно здивована!!!! Після того, як я написала, що в мого плеєра не відповідає сенсор, на наступний день, з мною зв'язався продавець. Після короткої консультації, мені запропонували замінити на новий. Це рідкість!!! Онлайн-магазин "SKY-M"-топ, чесні та порядні. Буду Вас рекомендувати всім! Успіху Вам!
P.S. Фірма плеєра "Ruizu" дуже хороша. Користувалась "Ruizu-X16" більше 5 років ( досі працює).- Переваги:
- Хороший звук, довготривала робота батареї.
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Швидко зв'язалися і надіслали товар.Плеєр був заряджений на 100%,на пошті підключила Bluetooth наушники,підключилися без проблем. В комплекті здивували приємні подарунки.
Провідні наушники підключала ,для тесту ,піймала радіо хвилю (для любителів,я радіо не слухаю).Спочатку треба трішки звикнути до меню.3-тій тиждень користуюсь всім задоволена.Гарна покупка, дякую- Переваги:
- Bluetooth ,своя пам'ять 16gb,можливість підключення флешки( поставила 32 gb флешку для проби),насичене меню(секундомір,будильник,словники,калькулятор, галерея,відео ,музика...)заряд тримає добре,метал
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Ruizu дійсно дуже високої якості.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Плеєром задоволені, екран досить яскравий, можна розгледіти назву пісні на інтенсивному сонці, сенсор працює чітко та без нарікань, зчитує всі дотики та реагує на всі свайпи. Дизайн стриманий, без яскравого та великого брендування. Вбудований динамік чіткий та досить гучний. 3,5мм чітко фіксує навушники в гнізді. Акумулятор не вдалось провірити до кінця, тому що ще не розрядили плеєр повністю (користуємось вже майже тиждень), але можу зазначити що тримає достатньо, щоб кілька днів слухати музику на природі. Роз‘єм usb type-c, дає змогу не носити з собою велику кількість кабелів, адже можна заряджати кабелем від сучасних телефонів. Вбудованої пам‘яті вистачить майже кожному меломану, для того щоб забити свою бібліотеку хітами. Велике дякую магазину за чохол, адже так легше переносити його і не боятись про ушкодження екрану.
З мінусів можемо зазначити досить малий шрифт, людям з слабким зором, можливо буде важко зчитувати певну інформацію.- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук )) Плеєри Ruizu дійсно дуже високої якості.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Плеер купував дитині. Дитина в захваті. Приємний на дотик металевий корпус, непоганий яскравий екран. Підтримує всі популярні формати. type c, зовнішній динамік. Легко підключився до блютус навушників JBL та ноутбуку. Приємно вразив магазин. Зв'язались і відправили товар у той же день та ще й поклали подарунки у вигляді футляру і навушників. Рекомендую і товар і магазин.
- Переваги:
- Гарно зібраний, металевий корпус, хороший екран
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Дякую, все добре.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Все добре. Але при читанні аудіокниги плеєр не запам'ятовує місце де я закінчив слухати. Теж і в музиці. Незручно коли файл на 3 години і треба якось дотиком перейти на 32 хвилину, ще й запам'ятати що це була 32 хвилина.
- Продавець SKY-M
Доброго дня. Місце зупинки плеєр запам'ятовує. Після ввімкнення необхідно зайти в меню "Музыка" і вибрати функцію "Resume".
Дякуємо за відгук!
Бажаємо приємного користування!
- Михайло Ч***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Плеєр дуже сподобався звук власний все працює ідеально проте виникли деякі проблеми з під'єднані до пк але все вирішилося спробую завантажити нез комп'ютера а з ноутбука плеєр прекрасний всім рекомендую
- Белюченко А***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Плеєром задоволена, підходить для мене за розміром, зручно тримати і перемикати. (До цього замовляла 1,8 дюймів-для мене замалий) Зручне меню. Зв'язувалася перед покупкою з продавцем, сподобалася консультація, тому що в магазині великий вибір плеєрів і потрібно було вибрати під себе найбільш підходящий...Продавець швидко зв'язалися і надіслали товар.Плеєр був заряджений на 100%. Bluetooth наушники підключилися без проблем. В комплекті здивували приємні подарунки. Для мене дуже важливо, що є зовнішній динамік-зручно засипати під приємно бубнящу аудіокнигу без навушників.
Меню зручне .Тиждень користуюсь всім задоволена.Гарна покупка, дякую- Переваги:
- Розмір, меню,Bluetooth, нар.динамік
- Недоліки:
- не бачу
- Кравченко С***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
В цiлому задоволен.та приеднуюсь до iнших попереднiх вiдгукiв
- Переваги:
- Вчасно прибув у пункт видачi. Зручний, значний, багатофункціональний,цiкавий у використанн.i.
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Ruizu дійсно дуже високої якості.
3 липня отримала плеєр, сьогодні перестав працювати сенсор. Плеєр прожив 46 днів, круто(
Дякую за відповідь про зупинку музики. Обслуговування чудове. З першою оцінкою четвіркою я помилився