- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: IVNA. Колір корпуса: Фуксія
Все влаштовую,якісні санчата.
- Переваги:
- Зручні,гарні,легкі санчата.
- Недоліки:
- Не виявив
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
З замовленням та доставкою все ок, за самі ж санки поки нічого не можу сказати, бо снігу немає. Може в квітні)))))
- Переваги:
- Наче зручні
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що з замовленням та доставкою все пройшло гладко. Сподіваємося, що санки виправдають ваші очікування, як тільки випаде сніг. А якщо в квітні — то нехай зима здивує! Гарного дня!
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Графітовий
Замовила 28 листопада на подарунок дитині до дня св. Миколая. Планова дата доставки була 4 грудня, потім 6 грудня, тепер 8 грудня. Безвідповідальне ставлення до своїх клієнтів та своєї роботи. Гаряча лінія не відповідає, служба підтримки також.
- Недоліки:
- Час доставки
- Артём Ц***
Розумію ваше незадоволення, але люди подивляться на рейтинг і не захочуть брати цей товар навіть якщо він якісний бо багато людей залишили оцінку не за якість товару а за проблеми з самим магазином.
- Павел Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Зелений
Санки чудові, високі, дитина в захваті.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Бордовий
Проблему вирішено
приїхали поцарапані Коробка була ціла тому роблю висновок що такі і відправляли Написала відправнику, пообіцяли 10% компенсувати - так і не відправили компенсацію
- Недоліки:
- приїхали поцарапані але коробка ціла Дурять покупціп що компенсують якість знижкою
- Продавець РУДОЛИС
Добрий день. Компенсацію відправили. Вдгук неактуальний.
- Продавець РУДОЛИС
Добрий день. Кошти компенсовано. В бухгалтерії платіж не провівся. Перепрошуємо.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Отличные крепкие надежные санки! Выдержали крейзи сьезды с горки) досточки отшлифованы, все крепления сделаны очень надежно. Если дергнуть за длинную ручку назад то может вытянутся из паза. Санки выглядят вечными
- Недоліки:
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
Заказывали санки очень долго шли. пришли когда снег растаял. Опробывать не смогли. но дома решили их сложить и оказалось что спинка не вставляется в пазлы. когда засовываешь она через секунду отлетает. Пытались вдвоем вставить. Как только ребенок опирается она все равно выпадает Пока вставляли краска слезла...
- Переваги:
- санки большие удобные.
- Недоліки:
- Спинка не держится
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія
Санки супер! Упаковка вообще добротная, приехало всё целое.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
#моєрозпакування
Загалом можна оцінити санки на 5
Не важкі, задня ручка і спинка знімаються при потребі.
витримують до 100 кг, так що можна дитині сідати з батьками.
Дитина 1 рік задоволена, спинка і ремінчик тримає.
Сервіс розетки на висоті, доставка безкоштовна- Переваги:
- Є ремінчик, спинка, ручка
- Недоліки:
- краска буде здиратися потрохи
- Аня Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Санки хорошие, удобные, большие
- Переваги:
- Спинка, ручка для родителей
- Недоліки:
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія
Санки супер !!!
- Переваги:
- Крепкие , красивые , удобные
- ВераВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Лайм
Пришли хорошие новые санки. Собрали быстро)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія
Отличные санки. Удобная ручка. Ребенок доволен. Рекомендуем.
- Переваги:
- Одни поюсы
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Отличные крепкие санки
- Недоліки:
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
Санки шикарные, ребёнок в восторге, лёгкие в управлении и скользят на снегу очень хорошо, особенно очень удобна родительская ручка.
- Переваги:
- Удобные, цена
- Недоліки:
- На первый взгляд не заметил.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Качественные санки - рекомендую.
- Переваги:
- Прочные, спинку с боковыми ручками можно снять, когда ребёнок подрастёт.
- Недоліки:
- Тяжеловаты для ребёнка и жены, мне норм)
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Санки прийшли швидко,гарні,якісні)Дитині сподобалося
- Переваги:
- На мій погляд діти до років 15 можуть кататись на них)
- Недоліки:
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Білий
Санки чудові, дуже гарні, широкі, велике сидіння, прорезинена батьківська ручка, міцний ремінь.
- Переваги:
- Зручні, широкі і візуально приємні
- Недоліки:
- Насторожує батьківська ручка на згині біля сидіння, не хочеться, щоб зламалась від невеликого навантаження
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Зелений. Колір корпуса: Хакі
Дитині сподобалось
- Переваги:
- Досить міцна конструкція
- Недоліки:
- Покраска місцями не дуже
- Маша З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Отримали санки, все добре запаковано, якісно зроблені, спробували покататися лище один раз, бо закінчився сніг.. тепер чекаємо на сніг..
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Вибирали ,щоб не було гострих кутів на санях. Дитина 2 р. комфортно себе в них почуває. Використовували пару раз , так як зима не задалась, побачимо як буде далі на практиці .
- Переваги:
- Ціна , безпечні (вибирали без гострих кутів )
- Недоліки:
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Бомбические сани малая безумно рада катаемся каждый день, всем советую
- Переваги:
- Метал конструкция все хорошо стыкуется , надежные крепкие выдерживают до 100 кг как заявлено
- Недоліки:
- Их нет
- Станислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
На пару раз покатать за заднюю ручку. Не советую санки. Очень быстро согнулась и сломалась в итоге задняя ручка. Фото скину позже
- Недоліки:
- Задняя ручка очень слабая
- Дидимус Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
Санами задоволені, легкі, зручні. Рекомендую)
- Переваги:
- Великі, міцні, зручні
- Недоліки:
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Лайм
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія
Санки хорошая Но у нас к розовым санкам почему то не родная ручка и как оказалось влияет на эксплуатацию
Она выпадет Хотели бы заменить, на ту что должна быть в данной моделе
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ольга С***
Как решился вопрос? Нам тоже приехали санки с другой ручкой. Странно почему не указано что есть два варианта ручки или действительно по ошибке отправляют?
- В'ячеслав І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Неэффективная конструкция, полозья под углом врезаются в снег и санки плохо едут, выброшенные деньги
- Недоліки:
- Полозья под углом, плохо едут санки
- віталій н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Зелений
Санки доволі не погані , широкі , на перший погляд надійні, добре скользять по снігу
- Переваги:
- Широкі ,місткі
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Зелений
Отличные санки, широкая "основа" не даст ребенку перевернуться случайно при развороте. В целом всё устраивает, у конкурентов за такие деньги только пластмассовые поделки.
- Переваги:
- Прочная основа, съемные детали
- Недоліки:
- За эту цену нет
- Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія
Чудові санки! Легенькі, зручні. Єдине що, звертайте увагу, що у цих санок є перила, і сісти з’їхати з гірки двом діткам буде не зручно, немає куди діти ніжки тому, хто буде сидіти ближче до спинки. Але санки одномісні, і на це, думаю, можна не зважати)) Рекомендую!
- Переваги:
- Гарні, легенькі, зручні
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Отримали минулого тижня, санки гарні, дитині сподобались, щодо чохла то немає в комплекті. Єдине, що було б добре якби дитина могла спершись покласти голову але спинка для цього не достатньо висока
- Денис ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
Плохо очень не купляйте
- Переваги:
- Ручка сламалась
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Послушайте, ну я просто в восторге! Отличное качество, отличная упаковка! Я не понимаю, что кому там приходило покоцанное, порванное и что-то там еще... Мне пришло все в идеале, комплектующие все на месте, даже та штрычка, которой крепится ручка к санкам и та на месте, аккуратно примотана скотчем к самой ручке, чтобы не потерялось. Металл крепкий, в первый же день покатал жену с дитем, они в офигенном восторге. Спинку можно было и повыше сделать, ребенок маленький, при резком ускорении запрокидывается назад. Ну тут надо приспособиться. В целом, достойные санки с отличным качеством исполнения! Никаких острых углов или режущих поверхностей, ребенок ну никак не сможет травмироваться! Разве что с крутой горки неудачно съедет;)) Вобщем, рекомендую!
- Переваги:
- Крепкие, просторные
- Недоліки:
- Ну разве что, МОЖЕТ БЫТЬ, ручка хлипковатая, но не критично
- Чуева Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий
Отличные санки по хорошей цене #мояраспаковка
- Переваги:
- Качественно сделаны, нет острых граней, лёгкие в сборке, выдерживают до 100кг.
- Недоліки:
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Лайм
Санки доставил курьер,очень удобно, ребенок был счастлив,спасибо Розетке.В пользовани ещё не были,но на вид крепкие,не поцарапаны,спинка и боковые детали съёмные.В подарок пришел чехол.Мы остались довольны.
- Переваги:
- Красивый цвет и дизайн.
- Недоліки:
- Не выявили
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий
Санами дуже задоволені. Великі, міцні, зручні. Товар не пошкоджений, в чудовому стані. Окреме дякую за чехол, який дали в подарунок.
- Переваги:
- Гарні, вмісткі санки. Хороша якість
- Недоліки:
- Не виявили