Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір ручок Reporter автоматичних синіх олійних 0.7 мм 12 шт. Axent

Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 71 відгук
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 12

Це найкращі ручки!!! Я їх просто обожнюю

Переваги:
    Якість. Ціна. Беру в руку і не можу зупинитися писати. Наче якісь Божественні чорнила)))
    Недоліки:
    Хочу набор з 50 шт))

Анна,
      Дякуємо за вибір канцелярії! Зручність корпусу та якість чорнил — одна з головних характеристик наших ручок!

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Чорний. Кількість в упаковці: 12

Чудові ручки, але швидко закінчуються

Приємного користування.

• Денис Є***

Гарна економ ручка, але трохи маже, тому краще Axent Forum

Дякуємо за відгук
      Приємного користування

• Василь Л***

Пишуть чудово, по відчуттям як гелеві. Мабуть будуть швидко закінчуватись. В цілому дуже не погагно пишуть.

Приємного користування

• Слєпов В***

Чудові ручки

Бажаємо приємного користування

• Сергій Ч***

Супер.

Сергій,

• Анастасія Л***

Чудові ручки, але буває що підтікають

Переваги:
    Дуже класно пишуть
    Недоліки:
    Іноді підтікають

Добрий день, Анастасія.
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Приймемо до уваги Ваші зауваження. Бажаємо приємного користування товарами ТМ Axent!

• Трифон С***

Гарні ручки, одні з моїх найулюбленіших)) Чорнило трохи розтирається, якщо провести по ньому пальцем одразу після написання, але то нічого. Колір насичений, лінія чітка і не переривається. Єдиний недолік - немає в продажу знімних стрижнів, трохи шкода викидати кожен раз ручку, після того як її списав... Це ж наскільки пластику можна було менше викидати, якби були-б знімні стрижні...

Переваги:
    Рівна чітка лінія, насичений колір, не переривається.
    Недоліки:
    Немає в доступності знімних стрижнів.

Добрий день,
      дякуємо за звернення та коментар. До ручки Axent Reporter (AB1065-01-A) можете розглянути варіант Стержень масляний 1028 (ASR1028-02-A) , 0,7мм, 107 мм, але з синьою пастою!!! під кодом: 454971151.
      Бажаємо вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Axent.

:, але з синьою пастою.

• Синяк Н***

Ручка топ, користуюсь кожен день - одне прохання тільки, Axent, зробіть під ці ручки змінні стержні з олійним чорнилом (такі саме як встановлені). Чорнила закінчуються, ставлю такі саме але синього кольору, бо чорних "змінок" немає. А так ручка пушка!

Переваги:
    чітка чорна лінія письма
    Недоліки:
    ЗРОБІТЬ ЧОРНІ СТЕРЖНІ ПІД ЦІ РУЧКИ

Добрий день, Никита.
      Дякуємо за довіру та гарну оцінку нашому товару. Передамо Ваші побажання розробникам.
      Бажаємо вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Axent.

• ДМИТРО

Відправили сині ручки замість чорних

Добрий день, ДМИТРО.
      Дякуємо звернення.
      Нам прикро, що трапилось непорозуміння з ручками Axent. Для вирішення цього питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки компанії РОЗЕТКТА.
      Бажаємо Вам вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Axent.

• Олександр К***

Євгенія,

• Євгенія

вже втретє

Добрий день, Євгенія.
      Дякуємо за вибір ручок ТМ Axent.
      Бажаэмо Вам корисної експлуатації на довгий термін! І вдалих Вам покупок!

• Евгений

Пишу о негативном опыте который связан имено с продавцом РЕЗЕТКА.
    Сначало была адресная заявка которую я через оператора изменил на доставку в отделения резетка. Которая бесплатно. Но чтоб вернуть 219грн за адресную доставку. Я должен им предоставить копию паспорта и заполнить бланк возврата. Так как я не горю желаниям предоставлять копию документов третьим лицам. Попросил у них промо код на одну бесплатную доставку. Который они сказали не предоставляют.
    Так же мой банк подтвердил что попытки возврата денег со стороны Резетки не было.

Перед тем как заказивать какой либо товар у продавца РЕЗЕТКА сто раз подумайте.
    Таких проблем с другими продавцами не когда не было.
    Не когда не передавайте свой личный данный а особено копию документов третьим лицам.

Недоліки:
    Продавец РЕЗЕТКА

• Володимир М***

Одні з найкращих ручок з усіх що я використовував.

Переваги:
    Зручні, гарно пишуть

Володимир,

• Марина Д***

Марина,
      Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Axent.

• Валерій

Гарні, не дорогі ручки

Валерій,

• Анна

Не сподобались, мені не зручні, надто товсті.
    Начиталась хороших відгуків і придбала цілу пачку.

Переваги:
    Мінімалістичний дизайн
    Недоліки:
    Мені надто товсті та не зручні.

Доброго дня.
      Дякуємо що обрали ТМ Axent .
      Вдалих покупок.

• Вікторія С***

Товар відповідає опису, все чудово!

Вікторія,
      Дякуємо за вибір канцелярії Axent! Зручність корпусу та якість чорнил — одна з головних характеристик наших ручок!

• Віктор Я***

Супер ручка

Переваги:
    Всі

Віктор,

• Володимир С***

Обожнюю ці ручки,вони круті і класні,якісні і доступні.

Володимир,
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!

• Тетяна К***

Найкращі ручки, які ми купували. І в руці зручно тримати, і пишуть тоненько і легко

Тетяна,

• Андрій Г***

Дуже класні ручки, один раз спробували, відмовитись вже не можемо.

Переваги:
    Відсутність ковпачка, якісна виготовлена
    Недоліки:
    Немає можливості придбати стержні

Андрій,
      Дякуємо за відгук.
      Стрижень має стандартну довжину 107 мм і тонкий писальний вузол 0,7 мм. Для заміни пасує стрижень типу ASR1028-A.

• Марченко І***

важко писати "твердими" ручками. і по ходу це єдині, котрі достатньо "м'які" для моєї роботи.
    купив 2 коробки, маю купу задоволення

Переваги:
    дуже м"яко пишуть, якраз те, що мені треба

Іван,
      Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Axent.
      Якщо подобається писати лише "м'якими" ручками то рекомендуємо використовувати масляні.

• Владислав Р***

Топ за свою ціну

Владислав,

• Олександр П***

Супер ручки, списуються від початку і до кінця без затинання

Олександр,

• Назар

Надійні, пишуть гарно

Назар,

• Анна К***

Пишуть добре, але мажуть, всі пальці в пасті у дітей, а також перебивається на другу сторону листка.

Недоліки:
    Мажуться

Анна,
      Нам дуже прикро, що наші ручки Вам не підійшли. Чорнило в масляних ручках набагато густіше, ніж в звичайних. Через підвищену температуру воно може ставати в'язкішим і робити "клякси". Рекомендуємо для школи обирати кулькові ручки.

• Ольга Ш***

Замовленням задоволені

Ольга,

• алексей к***

Отлично

• Леонид М***

Пишуть ,якість ок.

• ТАТЬЯНА С***

Ручки брала учням. Зручні, гарно пишуть. Швидка доставка, за це, окремо дякую магазину Розетка!

• Олег Х***

Ок

Переваги:
    Так ок
  • Володимир Х***

Мені подобається ця ручка: зручно писати, пальці не натирає, лежить як влита, паста не розтікається.

Недоліки:
    З часом механізм ручки ламається у переважної більшості. Але ручка всеодно чудова.
  • Вікторія

Насправді ручки хороші, але позорисько якесь. Із 10 ручок механізм не зламаний лише у 6,

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Зверніться будь-ласка до Розетки, обміняємо ручки.

• Оксана С***

Качество хорошее

Переваги:
    Тонко пишут