Відгуки покупців про Боксерські рукавички Thor Sparring PU-шкіра 14oz Чорно-білі (558(PU) BLK/WH 14 oz.)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 4 відгуки
  • Мирослава Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Колір: Чорний/Білий

Все сподобалось, гарна якість

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:

Мирослава дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що боксерські рукавички Thor Sparring виправдали ваші очікування. Якість продукції – це наш пріоритет, і приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у вас будуть питання чи потреба у додатковому спорядженні, ми завжди готові допомогти. Успіхів вам у тренуваннях та нових перемог!

• Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 14. Колір: Чорний/Білий

Пошиті наче норм, жорсткуваті. Єдине, що матеріал в середині вже через 6 місяців розірвався і наповнювач починає висипатися вже шматками. Моя вага 65кг, супер силу удару не маю)

Переваги:
    Важкі, досить зручні
    Недоліки:
    Швидко вийшла з ладу тканина в середині і наповнювач висипається
  • Денис И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Колір: Чорний/Білий
  • danil
    Продавець: Rozetka. Вага: 10. Колір: Чорний/Білий

Купил две недели назад. За это время могу оценить качество кожи и пошив просто безупречен, набивка плотная и хорошо смягчает удар и бережет вашу руку от травм, хорошее сжатие кулака , хорошо фиксируется большой палец, фиксация кисти плотная, хорошо держит кисть и отменно держит сама липучка не отлетает, в перчатке рука тоже чувствует себя комфортно. Одним словом плюсую за Thor

Переваги:
    удобные, не дорогие