Відгуки покупців про Піжама чоловіча COSY домашній костюм із фланелі в клітинку синьо/коричнева M (штани+сорочка) (F871P)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Алёна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: COSY YOU. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Піжама не тільки красива але й якісна в пошитті - зразу видно що фабрична якість. Тканина мяка та тепла як для фланелі. Допомогли з підбором розміру та швидко відправили.

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  COSY YOU

Дякуємо велике за ваш позитивний відгук! Нам завжди приємно чути що зігріли чиє-то серденько)

• Карпова О***
    Відгук від покупця. Продавець: COSY YOU. Розмір: M. Колір: Коричневий

Доброго дня, брала сину в подарунок, після другого вдівання, розійшлася по швах, здала в ремонт, тканина взагалі не фланель!!! Жортка.... НЕРЕКОМЕНДУЮ!!! На рахунок доставки все Ок

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісна, тканина не фланель
    • Карпова О***

Після того, як я стикнулась з проблемою якості шва, зі мною оперативно зв'язався виробник піжами - розібрались в ситуації. Вибачився за пропущений відділом якості недолік і компенсував вартість ремонту. Також пояснив в чому різниця між варіантами фланелевої тканини. Дійсно є кілька варіантів фланелі як по складу тканини так і способу плетіння. Задоволена, що виробник так швидно вийшов на зв'язок і відреагував на ситуацію.

• Продавець  COSY YOU

Дякуємо, Олександра, за ваш досвід та відгук про нього. Для нас дійсно прикро, що так сталось бо так не мало бути. Кожен виріб перед відправкою покупцю ще раз проходить на контроль якості. Але в вашому випадку - не догледіли за що щиро вибачаємось. Ми і надалі будемо прикладати максимуль зусиль щоб максимально відповідати очікуванням споживачів.

• Уминский А***
    Відгук від покупця. Продавець: COSY YOU. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий

Рік тому замовляв таку ж саме піжаму, але іншого кольору . Піжама гарна та зручна. Рекомендую.

Переваги:
    Якісне пошиття, матерія, колір.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  COSY YOU

Дякує, Анатолій, за ваш досвід та відгук. Раді мати постійного покупця в вашому лиці. Будемо і надалі прикладати максимум зусиль, щоб вам подобалось у нас одягатись.

• Анатолій І***
    Відгук від покупця. Продавець: COSY YOU. Розмір: L. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже сподобався товар, якість на висоті, підійшов розмір, задоволений

Переваги:
    Якість, колір, матеріал, відповідність розміру
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  COSY YOU

Дякуємо, Анатолій, за ваш відгук та досвід. Будемо і надалі раді бачити вас та вашу сім'ю серед наших постіних покупців.