Дуже потрібна річ була у пологовому. Посеред ночі, щоб не кипʼятити воду - я просто ставила пляшечку і підігрівала суміш, а потім ставила режим стерилізування і йшла спати. Ніяких розплавлених пляшечок і мороки з окропом.
Ольго, дякуємо за відгук))
Купив товар більше місяця тому. Задоволений на 100%
Річ надзвичайно корисна оскільки можна має чудові функції. Режим Стерилізації - найулюбленіший. Увімкнув, поклав бутилочку і пішов. Єдиний мінус нагрівання займає трохи багато часу 12-15 хвилин. Підігрів до певної температури теж корисна річ
Віталій, дякуємо за відгук))
Дуже зручний у використанні. Гарно тримає температуру, швидко нагрівається. Покупкою задоволені
Юлія, дякуємо за відгук)
Вроде и удобно, но проработал 3 месяца, после этого температура на режиме стерилизации доходит до 80 (а не до 100) и сразу выключается. Нагревательный элемент темнеет слишком быстро, хотя вода использовалась не из под крана
Владислав, дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що прилад прослужим Вам так мало( Приносимо свої
Приносимо свої щирі вибачення, що таку якість товару, і готові все виправити) Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер задля вирішення цієї проблеми) Гарного дня)
Чудовий товар, швидко відправили. Дякую)
Анно, дякуємо за відгук))
Потрібна річ
Людмило, дякуємо за відгук)
Компактний, зручний у використанні.
Ірино, дякуємо за відгук))
Чудова річ. Дуже допомагає в побуту.
Артем, дякуємо за відгук))
Все дуже сподобалось , дуже хороший товар на свої гроші !
Замовляю не вперше в цьому магазині , раджу
Альона, щиро дякуємо за відгук) будемо раді бачити Вас ще)
Все работает но только с отфильтрованной водой после обратного осмоса!!!
Олексій, дякуємо за відгук) можна користуватись і звичайною водою, проте, як показує практика, вода у нас дуже поганої якості, накип утворюється дуже швидко, осідають важкі метали і тд, а миття хімічними засобами швидко розїдають матеріал. Тож наполегливо рекомендуємо використовувати фільтровану воду, або бутильовану, або той же зворотній осмос)
Все чудово, дружина задоволена
Микола, дякуємо за відгук))
Дякую за гарний товар Дуже швидко все робить, вміщує пляшечки різних розмірів, гарно виглядає, та чудовий помічник
Єлизавето, щиро дякуємо за відгук))
Дякую
Товар супер!
Дійсно якісна річ, всі режими працюють.
Дуже зручно.
І великі пляшечки і маленькі вміщюються.
Олексій, щиро дякуємо за відгук))
Можна як стерилізувати , так і підігрівати пляшечки. Свої функції виконує відмінно. В мене майже і не виключається, постійно стерилізує і підігріває. Без нього, як без рук. Багато всього в нього одразу не покладеш на стерилізацію, але стерилізує швидко, тому кладу в декілька етапів. Ціна теж приємна, в порівнянні з іншими стерилізаторами такої ж функції. Нам потрібен був швидко після виписки з пологового, продавець відправив в той же день. Дуже дякую за гарний товар.
Євгенія, дякуємо за відгук) раді, що прилад Вам став в нагоді)
Дуже зручний девайс) швидко нагрівається та добре тримає температуру, також можна стерилізувати бутилочки, розморожувати. Річ вартує кожну копійку. Відправили швидко))
Валерія, дякуємо за відгук) дійсно зручно для матусь)
Дуже задоволена! Це дуууже необхідна річ для матусь, які годують сумішшю! Поставила біла ліжка, і вночі навіть не встаю :) Дякую за швидку відправку !
Карино, дякуємо за відгук))
Чудова і необхідна річ для мам. Підігрів вночі супер допомога ) шкодую тільки про те що купила не одразу.
Користуємось постійно вже 2 місяці. Якість супер, яскрава підсвітка замінює нічник. Працюють всі функції, зрозуміле налаштування. Чудово стає 2 пляшечки Philips по 260мл, більший об'єм піднімає кришку, на нагрів не впливає.
Незамінна річ для догляду за немовлятами) Дуже зручно якщо потрібно дитятко догодовувати сумішшю, особливо вночі попередньо підготувавши водичку необхідної температури
Дуже зручно готувати суміш, особливо вночі
Юлія, дякуємо за відгук) на це і розраховано))
Незамінна річ. Якість приємно здивувала. В день по разів 10 користуємось вже два місяці, все чудово.
Євгеній, дякуємо за відгук) нехай покупка радує Вас і надалі)
Работает отлично! Маленький, компактный. Остались довольны покупкой.
Світлана, дякуємо за відгук))
Дарував молодій сімʼї для немовляти, вони дуже задоволені, потрібна річ, гарна якість та простота в експлуатації!
Віталій, дякуємо за відгук) Ви обрали чудовий подарунок)
Гарна якість, просто незамінна річ для діток на штучному вигодовуванні.
Ірино, дякуємо за відгук)
В цілому я задоволена отриманим товаром, все працює але за призначенням ще не використовувала, швидко та якісно обробили моє замовлення та надіслали інструкцію відразу (окреме дякую що українською мовою)
Кароліно, дякуємо за позитивну оцінку магазину) впевнені, що і товар Вас не розчарує)
Покупкою задоволена
Хто годує сумішшю дуже зручно, можна виставити потрібну температуру води і підігрівач буде її тримати.
Зручна сенсорна панель керування
Рекомендую однозначно.
Юлія, дякуємо за відгук)
Стерилизатор отличный
Владислав, дякуємо за відгук)
Брала як стерилізатор та для розігріву суміші або водички. Не пишу відгуки,але цей стерилізатор того вартий. Надіюсь прослужить дуже довго. Цей продавець надає інструкцію на українській мові,чим спрощує користування. Дуже вдячна за швидку доставку і прекрасного помічника
Поліпа, щиро Вам вдячні за теплий відгук)
Замовляла цей стерелізатор в основному для стерилізації молоковідсмоктувача та дурників. Підігрівом пляшечок ще не користувалась. Працює на відмінно. Дякую за інструкцію на українській мові та швидку доставку
Альона, такі відгуки надихають) користуйтесь із задоволенням)
Сподобався, більше стереоіщатор
Але гріє не дуже швидко,
Молочко тепле,температуру підтримує, дуже зручно вночі,
Рекомендуємо!
Світлано, щиро дякуємо за відгук)
Стерилізатор вмикається, програми перемикати можна але не одна із функцій не працює. Температуру показує 24-25 градусів і все далі воду не гріє.
Дмитре, дякуємо за звернення. Сьогодні ж з Вами звʼяжеться наш менеджер із відділу турботи і вирішить питання) прилад на гарантії тож все швидко виправимо)
Чудовий девайс, дуже допомогає!
Єлизавето, раді чути, користуйтесь із задоволенням)
Потік на третій день використання
Юрій, нам дуже прикро, що так сталося( наш менеджер обов'язково з Вами сьогодні звяжеться для вирішення цієї проблеми. Можливо товар пошкодтвся при транспортуванні ( ми впевнені в якості товару, це підтверджують відгуки попередніх користувачів) сподіваємось, що після вирішення проблеми, товар себе виправдає))
Товар приехал хорошо упакован. Как стерилизатор он не плохой, но подогрев не годится. Нужной температуры он не нагревает. И греет очень долго.
Євгенія, дякуємо за відгук) проте з приводу підігріву мусимо з Вами не погодитись) ми впевнені в якості товару, це підтверджують попередні відгуки наших покупців) Нам дійсно прикро що прилад не виправдав Ваші очікування( але товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Можливо Ви ставили рідину з холодильника у холодну воду, тож час нагрівання буде довший. Якщо нагріти воду і ставити рідину кімнатної температури у вже нагріту воду, то все нагріється за пʼять хвилин))
Дякую! Спробувала стерилізацію все працює! Вночі буду тестувати підігрів водички для суміші. Розібратися не складно. Хто не знайшов інструкцію як і я спочатку))) Вона прийшла вам по смс)
Дуже подобається!
Тетяна, раді чути) дякуємо за відгук)