Відгуки покупців про Гаманець-сумка Supretto натільний шийний (8566)
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
Під час подорожей, дуже потрібна річ. Практично все, що потрібне завжди з тобою,поряд. Документи, гроші, флешка, кредитна картка...
- Переваги:
- Якісні матеріали. Продумане компонування.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець SunDay
Сергій, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Таня Ф***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
Хороший кошелёк за свою цену.
- Продавець SunDay
Тетяна, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
Дуже потрібна річ в подорожі. Гарний виріб, на вид міцний. Продавець швидко відправив. Дякую.
- Продавець SunDay
Ірина, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Користуюсь місяць задоволена , функціональний. Майте на увазі, що з доставкою НП ціна 230грн.
- Переваги:
- Багато кишень, шлея регулюється.
- Недоліки:
- Немаж
- Продавець Homeday
Юлія, дякуємо за позитивний відгук. Ми не впливаємо на тарифи служб доставки. Будемо раді вашим новим замовленням!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Качественный и недорогой кошелек на верёвке, за три месяца ношения - как новенький
- Переваги:
- Удобный кошелек, для денег, документов и телефона
- Недоліки:
- не заметил
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.