Відгуки покупців про Комп'ютерний стіл геймерський письмовий кутовий сучасний ігровий для пк комп'ютера геймера школяра офісу дому роботи геймерські столи Буст 140х120х74.5 см антрацит крайка червона

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MBL Market. Колір: Антрацит + Червоний. Ширина: 140

Гарний стіл, приємний колір, на свої гроші 100%)). Чесно, приємнр здивований). Окремо дякую розмітнику, збирати приємно та легко, коли все співпадає та на своєму місці.

Переваги:
    Гарний, сучасний вигляд. Легкий у збиранні.
    Недоліки:
    Поки не виявив таких, про які варто писати.
  • Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: MBL Market. Колір: Дуб Самоа. Ширина: 140

Доставку довелося трохи почекати, але воно було того варте
    Стіл достатньо міцний, дуже зручний і гарний. Задоволена уся сім'я

Єдина реальна претензія до інструкції: через те що замовлений стіл був з шухлядами на ліву сторону, інструкцію довелося час від часу фотографувати, аби потім у фоторедакторі віддзеркалювати зображення та звіряти усе з реальними деталями. Окрім того, в самій інструкції є декілька дрібних та незначних невідповідностей, а через те що замовлена версія віддзеркалена - доводилося усе перевіряти безліч разів, аби скласти все до купи.

Щодо приємного - це ціна та взагалі все, що вийшло в результаті: він гарно виглядає, на ньому багато робочого місця, є де розташувати системник та різні предмети, два отвори для кабелів, тощо.

Столом настільки задоволені, що плануємо ще декілька таких придбати для інших членів родини

Переваги:
    Якість матеріалів відносно їхньої витривалості та тактильних відчуттів; не хиткий; приємний колір; зручні форма та розміри; тиха система рейок для шухляд.
    Недоліки:
    Шухляди трохи заблизько до місця де має бути розташоване крісло; незрозуміла, а часом і невідповідна, інструкція.
  • Олексій М***

Клей треба, в комплекті немає. Який треба в інструкції не написано. Під час уточнення деталей замовлення про це теж не попереджають. В інструкції написано, що рейки для шухляд прикрчуються на три саморізами кожна, але підготовлені отвори не співпадають з отворами на рейках. Надо вгадать проходу який з отворів на рейці має бути крайнім. Це п****с якийсь. Стіл який треба вміти збирати, треба уточнювати в описі що збірка потребує додаткових навичок та інструментів!

• Продавець  MBL Market

Доброго дня, нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при збиранні цього столу, але по техніці безпеки рідинні елементи такі як клей, фарба тощо не допустимо зберігати та перевозити в комплекті з меблями, так як це легкозаймисті матеріали! Інструцкія по збиранню надрукована і детально розписанна для легкого збирання даного столу. Наша менеджери з задоволенням нададуть розгорнуту відповідь на вші ваші питання в робочий час.

• Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MBL Market. Колір: Антрацит + Зелений. Ширина: 140

Очень не плохой стол,мне понравился. По размеру большой просторный ,в сборке тоже ничего сложного детали пронумерованы,правда инструкция не совсем понятная сразу,одна из шухляд как-то туговато ездит,думаю со временем притрется . Отправили в срок ,магазину большой плюс.

Переваги:
    Большой ,просторный.
    Недоліки:
    Пока особых минусов не найдено
  • Андрей

Стол оправдал ожидания, то что было нужно,на сборку ушло в среднем 2 часа.

Переваги:
    Красивый дизайн,цена
    Недоліки:
    Качество ДСП в своем ценовом диапазоне.
  • Денис Г***

Я розраховував на товщий лдсп, але вже яке є, не раджу брати в цілому, краще розглянути варіанти пластикового геймерського, або щось накшталт ikea тільки з ручним регулюванням висоти і металіними ніжками.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    - занадто тонке і не дуже якісне сдсп, прямо видно що дешеве, бо при закручуванні саморізів просто шматки покриття відпадають
    - на ящика засічки не зробили, чи зробили в середині, де вони безтолкові
    • Продавець  MBL Market

Про товщину ЛДСП все вказано в описі і характеристиці товару. Дана модель спеціально розробленна як бюджетний варіант геймерських столів, виготовляється з якісного ЛДСП Українського виробника. Нам дуже шкода що вам не сподобався столик, але ціна-якість в даному столі повнюстю виправдана. Дана модель столу в ТОП продажів нашого магазину, скарг на якість ніколи не було.

• Сергій Т***

Стіл сподобався, виправдав всі очікування. Зібрав самостійно години за 4, виконуючи інструкцію, яка була вкладена в коробку.
    Зручно, функціонально, гарно.

• Целуйко Б***

Гарний стіл. Все підійшло. Розмір те що треба

• Юлія

Стіл супер
    Боялися що не влізе, та встав як там і був. Ще й до крісла підійшов) Син задоволений!

Переваги:
    Функціональний, широкий, зручний
    Недоліки:
    Не бачу
  • Віктор П***

Стіл класний, розмір підійшов у кімнату, сину зручно і грати в комп, і писати дз.
    Ми задоволені покупкою! Дякую.

• Лариса М***

Стіл хороший, якісний. Відповідає заявленим характеристикам. Рекомендую до покупки!

• Иван К***

Хороший стіл

• Денис К***

Чудовий вибір. Стіл відповідає очікуванням.

• Тарас П***

Хороший стіл,кому сподобався рекомендую,все як на фото.

• Павел К***

Чудовий стіл! Дуже просторий і зручний, розмір супер. Легко розмістив всі необхідні пристрої — монітори, клавіатуру, колонки. Дуже задоволений покупкою!

• Денис С***

Стіл топовий, дуже задоволені покупкою