- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: PS.tools
Зе не пробував,але на запальничку реагує добре. На днях буду варити,відпишусь. Бо дешеві аналоги вони і є дешеві. Якщо ця маска аідповіда заявленим характеристикам,то супер. Очі це головне,пам'ятайте. Роки чотири назад курив за 400грн нонейм,так таке враження що через коричневу пластикову пляшку вариш,очі пече потім і лице. Тут затемнення на висоті,думаю і швидкість теж. Ніколи не беріть дешеві,обійдеться дорожче. Відпишусь після тест драйву.
- Переваги:
- Фірма не з задніх
- Недоліки:
- Поки що не побачив
- Продавець PS.tools
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Дуже хороша маска, для дому саме те, що і шукав
- Продавець PS.tools
Дякуємо за відгук. Модель MWH-4/309 PRO чудово підходить для домашнього використання та приватних майстерень. Вона стабільно відпрацьовує на побутових струмах при роботі з ММА чи напівавтоматом. Для професійного щоденного зварювання у 8-годинні зміни існують маски з вищим класом оптики, але для гаражних задач цей варіант оптимальний за часом спрацювання фільтра.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска супер.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Зручна, на вигляд якісна
- Людмила Ж***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Якість самої маски дуже гарна. Купляла для чоловіка за певними параметрами і покупка перевершила очікування. Недоліком є лише зміна терміну доставки, який змінився в той день коли вона мала бути та був перенесений на 2 дні. Для мене це було важливо, тому і замовлення зробила заздалегідь.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Раптова зміна терміну доставки.
- Продавець PS.tools
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
- Сергій Я***
Людмила, а світлофільтр True color? (біле чи зелене смотрове віконце)
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Супер маска!!!
- Продавець PS.tools
Добрий день! Дякуємо за відгук!
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Чудова маска сподобалась, замишилось лише питання як часто треба змінювати батарейку?
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Не зрозуміла як дізнатися що сіла батарейка?
- Продавець PS.tools
Добрий день! Зазвичай якісної батарейки (типу CR2450) вистачає на 1–2 роки роботи, залежно від інтенсивності зварювання. Не забувайте, що маска також має сонячну панель, яка допомагає підтримувати заряд під час роботи, також маска підзаряджається від світла зварювальної дуги. Ще невеличке нагадування не забувати перемикати маску в режим grind, щоб світлофільтр не спрацьовував під час зберігання.
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Дуже сподобалась маска і робота магазину.
- Переваги:
- Всі налаштування працюють. Дуже зручне кріплення на голову.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Продавець PS.tools
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Модель MWH-4/309 PRO дійсно вирізняється своїм ергономічним кріпленням, адже комфорт під час зварювання — це не лише зручність, а й безпека. Раді, що ви задоволені роботою налаштувань та нашим сервісом. Бажаємо рівних швів та приємної роботи!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Дуже гарна
- Продавець PS.tools
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Ми щиро раді, що маска Mächtz MWH-4/309 PRO вам сподобалася. Бажаємо комфортної роботи та ідеальних зварювальних швів!
- Лілія Н***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска гарної якості за невеликі кошти.
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска кайф)
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Колір злегка блакитний. Дуги. Трохи не звично.
- Переваги:
- Налаштування
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска хороша , без запаху, зрозумілі налаштування, зручна.
- юрій п***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Все ок.
Рекомендую- Продавець PS.tools
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска якісна. Дуже комфортно в ній варити.
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець PS.tools
- Тимур Б***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Отличная маска. Пользуюсь только пару недель. Доволен покупкой на все 100)))
- Продавець PS.tools
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Задоволений
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска перевірена , упакована добре , все працює
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Великий огляд.якісний пластик
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Дякую! Дуже задоволені товаром! Працює відмінно!
- Переваги:
- Чудова, професійна, якісна маска
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Користуюсь більше 2місяців,все працює, маскою задоволений
- Переваги:
- Велике скло
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець PS.tools
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Прекрасна маска, моментально спрацьовування, за цілий день зварювання жодних неприємних відчуттів
- Переваги:
- Велике вікно, моментальне спрацьовування
- Недоліки:
- Написи не українською, більше недоліків не побачив
- Продавець PS.tools
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Маска працює нормально, але є нюанс, 2 працюючих сенсори 2 фейкових (верхні) не знаю чи це можливо гарантійний випадок
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- З 4 сенсорів працюють лише нижні
- Продавець PS.tools
Добрий день, мають працювати всі сенсори. На продукцію Machtz надається два роки гарантії. Якщо у Вас виникли зауваження щодо роботи інструменту – рекомендуємо звернутися до сервісного центру. Контакти сервісного центру зазначені в гарантійному талоні або на офіційному сайті бренду.
- Слоквенко А***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Гарна маска- регуліровки все супер
- Продавець PS.tools
- Гнат Н***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
На вигляд добра та і все...
Живе своїм життям, то добре, то не дуже...
Спочатку працювала як слід, через тиждень стала глючити, на затемнення все ок (це вже щось), а вот потім на прозорість вже залежності від "настрою"- Переваги:
- Не рекомендую
- Недоліки:
- Глючна
- Продавець PS.tools
Добрий день! На товари тм Machtz надається два роки гарантії. Якщо у Вас виникли зауваження щодо роботи інструменту – рекомендуємо звернутися до сервісного центру. Контакти сервісного центру зазначені в гарантійному талоні або на офіційному сайті бренду.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Все ніби то добре,але захисне не скло,а незрозумілої якості пластик
- Продавець PS.tools
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Трішки прояснимо ситуацію із захисним елементом: у зварювальних масках класу «Хамелеон» (зокрема і в моделі Mächtz MWH-4/309 PRO) замість звичайного скла завжди використовуються спеціальні полікарбонатні пластини.
Це зроблено задля вашої безпеки: полікарбонат стійкий до високих температур, він не розіб'ється від випадкового удару чи падіння і надійно захищає дорогий автоматичний світлофільтр від розпечених іскор. До того ж, пластик значно легший, що зменшує навантаження на шию під час тривалої роботи.
Не хвилюйтеся, маска повністю відповідає стандартам безпеки. Бажаємо вам комфортної та безпечної роботи!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: PS.tools
Очень разочарован. Вроде и светофильтр неплохой, а работать невозможно - из-за малого размера маски, на внутреннем стекле видно не сварочную ванну, а блики и собственное отражение. Работать днём на улице или в помещении с низким потолком просто невозможно
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
На перший погляд дуже ніяке.
Тепер думаю, чи не осліпне та людина якій я це подарую...
Наклейки всі приклеєні як небудь. Краще б їх взагалі не було.- Продавець PS.tools
Добрий день, Оксано! Наклейка на склі є захисною щоб скло не пошкодилося при транспортуванні. В ході експлуатації її небхідно зняти - скло буде прозорим і блискучим.