- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: StrikeUp. Колір: Жовтогарячий + Чорний
Хороший коврик, не скользит, не натирает спину при упражнениях. Приятно порадовал чехол в комплекте. Покупкой доволен, рекомендую
- Переваги:
- Упаковка, материалы, отсутствие запахов, цена
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Очень крутой коврик! Стоит своих даже даже если был в два раза дороже! Наличие чехла - хорошо. А вот стяжки самого коврика сделали б на обычных резинках, а не шнурках. Каждый день шнурки одевать не прикольно(. Взял резинки со старого и ок.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний
Розчарував
- Переваги:
- Легкий, гарний на вид, коли новий
- Недоліки:
- Дуже маркий, після кожного використання потребує очищення, недовговічний - майже одразу почали з'являтись сліди використання.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що килимок не виправдав ваших очікувань.
Матеріал TPE дійсно дуже приємний на дотик і екологічний, але через свою м'яку структуру він може бути чутливим до інтенсивних навантажень. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження в роботі з наступними партіями.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Для заняття йогою та фітнес тренувань те що треба
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Читала негативні відгуки, що може прийти брудний і з розшарованими краями, тому обовязково перевірила у відділенні. На перший погляд килимок гарний і комфортний у користуванні (мав би бути), проте велика маленька пляма посеред коврика на світлій стороні, яка не витирається вологою серветкою. Товар повернула.
Представник постачальникаВітаємо! Нам щиро прикро, що на килимку виявився дефект, який зіпсував враження від покупки. Дякуємо, що оглянули товар при отриманні — це допомогло вчасно виявити проблему. Ми вже передали інформацію на склад для додаткової перевірки партії. Будь ласка, зверніться до техпідтримки Rozetka для переоформлення замовлення або повернення коштів.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Супер коврик
М'якенький, в коліна не боляче- Переваги:
- Супер , чохол
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Все добре і відповідає опису
Дякуємо за відгук.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Зелений
Дуже приємний колір. Хоча чомусь він самий дорогий))
Прийшой добре запакований, без дефектів. Запаху майже не має. Не ковзає. Приємний на дотик. Легенький. Порадував чохол.
Дякую Розетці за бонуси.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Гарний килимок,якісний,приємний на дотик,дуже зручно що є чохол для зберігання та транспортування.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Чудовий килимок. Тільки замовляла чорно-сірий, а прийшов сіро-зелений.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Sportit. Колір: Жовтий + Сірий
Все замечательно! Коврик понравился. И качество и цвет и плотность. Соответствует описанию. Товару 5 баллов.
Посылка пришла во время , без брака. Продавцу 5 баллов.- Переваги:
- Товар такой я хотела
- Продавець Sportit
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що килимок вам сподобався Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Досить висока стійкість к кігтям котячих.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний
Коврик гарний. Прийшов швидко. Якістю задоволена.
- Переваги:
- Коврик гарний. Займатися - саме задоволення. Дуже зручно, що має чохол.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Кравчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий
Замовляла килимок мамі на подарунок. Килимок прийшов з плямами і тисненнями на краю килимка. Не дуже приємно отримувати новий товар в такому вигляді.
- Недоліки:
- З плямами і покоцаний
Представник постачальникаДоброго дня! З цим питанням зверніться будь ласка до служби підтримки Розетка,дякуємо!
- Семенова Т***Відгук від покупця. Продавець: BySport. Колір: Чорний + Фіолетовий
Коврик сподобався. Вигляд, якість, зручність - ок.
- Бобровська В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Чудовий
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Жовтогарячий
Килимок непоганої якості, прийшов дуже швидко. Дуже зручно, що є чохол для переносу та зберігання.
- Недоліки:
- Недоліків поки не знайла
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний
Килимок гарний та стильний. Плюси в тому, що килимок добре повертається у свою форму і не лишається ніяких вмʼятин. Він мʼякий і на ньому комфортно займатися спортом або просто лежати.
- Переваги:
- Є чохол
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже гарний і зручний !
- Переваги:
- Легкий , гнучкий
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Якісний, вартує своїх грошей
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Чудовий килимок для занять спортом
- Переваги:
- Міцний матеріал
- Недоліки:
- Не помічено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку товару.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий
Швидка доставка, килимок якісний
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Чудовий килимок
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо,за відгук!
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний + Зелений
Комплектність та характеристики товару відповідають заявленому опису. Килимок без вм'ятин та інших можливих дефектів. Має добре зчеплення з підлогою. По його верхній поверхні трохи ковзають руки, однак не критично. Під час використання остаточно оціню його переваги та недоліки.
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все сподобалось. Дякуємо за відгук!
- Копилец И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний
Дуже гарний килимок. Трохи склизкий для йоги.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук !Раді, що килимок вам сподобався! Якщо здається трохи слизьким для йоги — радимо спробувати займатись босоніж або з йога-рукавичками/носками з антиковзким покриттям. Також із часом поверхня стає менш слизькою після кількох тренувань. Гарних практик!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Чудовий килимок, при невеликій товщині на твердій поверхні з ним займатись дуже комфортно. Матеріал міцний і щільний. Єдиний недолік, що світлосірий швидко брудниться
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний
Гарний килимок
Приємний на дотик, щільний матеріал
Іноді руки в собаці сковзають але не критично- Переваги:
- Щільний матеріал, товщина, колір, текстура
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Дякую все супер килимок класний і надійний)))
- Переваги:
- Качество надійність
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: InClub. Колір: Синій + Блакитний
Повір, це значно краще чим те покривало що ти стелеш, тож бери і не випендрюйся.
- Переваги:
- Приемний на дотик та мякий.
- Недоліки:
- Для мене 60 см вузький
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Трохи розклеєний по краях
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене!
Дякуємо за ваш відгук і покупку.
Нам прикро, що ви зіткнулися з таким недоліком — розклеювання по краях точно не відповідає стандартам якості товару.
Можливо, ви отримали одиничний брак. Радимо звернутися до нашої служби підтримки або у точку продажу — ми допоможемо вирішити ситуацію (обмін або інше рішення, згідно з умовами гарантії).
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний + Сірий
Сервіс у магазина 10/10
Незважаючи, на те що стався брак, і мені відправили бракований колимок, магазин на наступний же день звʼязався зі мною, і допоміг у вирішенні мого питання, претензій більше не маю, і з впевненістю можу сказати, що якщо у вас щось станеться, а таке може статися у кожного, Вам допоможуть у цьому магазині
Особисто хочу подякувати, Вероніці, дуже кваліфікований менеджер, який мені допоміг !- Переваги:
- Сервіс
- Продавець 0spring
Дякуємо за оновлений відгук!
Нам дуже шкода, що перший досвід був не зовсім вдалим, але раді, що нам вдалося з вами зв'язатися та вирішити ситуацію. Ми завжди прагнемо покращувати наш сервіс і цінуємо ваш зворотний зв’язок – він допомагає нам ставати кращими.
Якщо у вас залишилися будь-які запитання чи побажання – будемо раді допомогти!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний + Сірий
Це ЖАХ
Купив цей коврик, оплатив передоплатою, принес додому, а він розвалюється на ходу, просто на дві частини,
Щоб ви розуміли я 5 хв на ньому пележав, і бачу що якийсь є дефект, через 10 хв дивлюсь і він просто розслоюється, і це в першу годину, тому якщо хтось захоче його придбати думайте 100 разів
Хтось може сказати, а чого ти не перевірив його на пошті, і Ви будете праві
* якщо хтось думає, що чого я його не повернув, скажу відразу, що після того як я його поклав на підлогу, я випадково його поцірапав, і навіть не хочу сваритися з продавцем- Переваги:
- Недоліки:
- Коврик розвалюється в перший же день
- Продавець 0spring
Доброго дня!
Нам щиро прикро, що у Вас виникла така ситуація з нашим товаром.
Дякуємо, що поділились відгуком — це важливо для нас.
Ми готові запропонувати Вам обмін або повернення. Найближчим часом зв’яжемось з Вами для вирішення цього питання.
Ще раз перепрошуємо за незручності! - Андрій
Сервіс у магазина 10/10
- Лилия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
Активно використовую більше року, відмінний за свої гроші
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Все чудово, климок приємний
- Недоліки:
- не знайшов
- Зоя С***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Красивый, зручний!
- Продавець 0spring
Дякуємо, що обрали нас! Дуже тішимось, що вам усе сподобалось.
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий
Все чудово