- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Беру тут не вперше, але цього разу дуже розчарований. По-перше, напруга режиму зберігання сильно занижена - 3.48В замість 3.7-3.8В. Це негативно позначається на залишковій ємності. По-друге, внутрішній опір більше 30 мОм, замість заявлених менше 20. Раніше я скидав фото теж придбаних тут, там дійсно було 20 мОм. Не знаю, чи то підробка, чи у Літокала така якість пішла. Але більше їх брати не буду.
- Недоліки:
- Не відповідають параметрам
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Соответствуют описанию. Зарядились. Пользуюсь с удовольствием.
- Переваги:
- Новый. Рабочий.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Гарна якість, за таку ціну.
- Продавець RGSM
- Сергий К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Дякую! Хай и у вас все добре!
- Переваги:
- Все добре!
- Недоліки:
- Немае
- Продавець RGSM
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Брал для перепаковки акб болгарки работает супер
- Переваги:
- Все ок
- СшВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Время покажет, взял для перепаковки на акб болгарку
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока нету
- Продавець RGSM
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Акуми супер, ємність - відповідає заявленій, по всіх ознаках схоже на оригінал. Знаходились, як і повинно бути, в режимі зберігання. Буду брати ще. Рекомендую
- Геннадий К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Хорошие аккумуляторы с честные ёмкостью
- Переваги:
- Ёмкость и цена
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
Чудові акуми і ціна була гарна. Взяв би ще...
- Переваги:
- Якісні. Недорогі
- Недоліки:
- Закінчились.
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
Всё ок.
- Даря П***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
Дуже вам дякую, все прийшло максимально швидко
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
Опис відповідає дійсності,перевірено
- Переваги:
- Реальна потужність
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Skunck
Отличный това, всё работает, припаяны контакты...
Понравилось, буду заказывать ещё!- Переваги:
- Одни положительные эмоции.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Працює справно
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Skunck
Батарейки топ. Замовив ще :)
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Skunck
Все швидко та гарно
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Skunck
Все добре. Відправили швидко. Отримала. Впаяли акумулятор в лампу типу ромашка. До того лампі був ноунейм рідний акумулятор. З цим - працює лампа в 4 рази довше.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld
Якісні 18650 з контактами. Напівзаряджені. Приїхали в окремій картонній коробці кожен. Все вчасно.
- Переваги:
- Вчасно, зручно, якісно.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Владимир д***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
О.К.
- Рыбалко П***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Большая Ёмкость
- Переваги:
- Большая Ёмкость