Відгуки покупців про Набір столових приборів Ardesto Black Mars Hammered з нержавіючої сталі 24 шт (AR1924HS)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Набір столових приборів має гарний , дорогий вигляд. Користуємось вже другий рік, все виглядає наче тільки з магазину. Купуйте будете довольні ,як моя сім'я .

Недоліки:
    Немає.
  • Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Хочу доповнити попередній відгук. Ложки та виделки теж почали ржавіти. Якість жахлива. Не відповідає ціні зовсім

• Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Придбали ще в січні ці прибори. Використовувати почали днів 10 тому, оскільки переїхали на нове місце. Ножі почали ржавіти після кількох разів використання. Яка це може бути нержавіюча сталь тоді? Абсолютно не задоволена та розчарована. Обман на рівному місці

• Анна А***

Чудовий товар.Швидка доставка.

Переваги:
    Гарна якість

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Гарний набір за приємну ціну

Переваги:
    Презентабельний зовнішній вигляд та функціональність

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Згідно опису : " Рекомендації щодо догляду - Можна використовувати у посудомийній машині", це не відповідає дійсності бо насправді після використовувати у посудомийній машині столові прибори покриваються пятнами іржі. Так шо нержавіюча сталь тут не дуже якісна. В іншому все добре, звичайні столові прибори.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Не можна використовувати у посудомийній машині

• Ольга Ч***

Мию свої вже пару років в посудомийці, на максимальних режимах. Жодної іржі, плям, пошкоджень.

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Мені подобається. Купувала на подарунок, але ще не дарувала. Зовнішній вигляд чудовий і якість добра.

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Чудовий набір. Жодних зауважень!

• Ігор

Не рекомендую.

Переваги:
    Не виявив.
    Недоліки:
    Товар прийшов,але пошкоджене пакування та не відповідність кількості опису в характеристиках.

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки щодо обміну товару чи повернення коштів

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Якісний та гарний набір. Жодних зауважень. Все як на фото.

• Станіслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Гарний набір. Їжа в рот попадає

• Арсентій М***

Чудовий набір

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Отличный набор из столовых приборов, который отлично сочетается с другой посудой.

Переваги:
    Дизайн, качество.
    Недоліки:
    Отсутствуют.

• Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Знайшла те, що шукала, моя річ) дуже гарні, приємні на дотик, дизайн, малюнок. Кожний предмет запакований)) і отк пройшов головним ! Мої покупки на день народження Розетки)) вдалі!

Дякуємо за Ваш відгук! Ваш котик дуже гарний)

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Гарний набір. В посудомийці не мию. Виглядають чудово.

Переваги:
    Вигляд

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Дуже красивий столовий набір!!!

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування

• Ангелина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Дуже класний набір, виявився краще, ніж очікувала. Набір не легкий, але і не занадто тяжкий. На кожному виробу є гравіювання, дуже красивий дизайн, не люблю коли поверніть однотонна, а тут все стримано і виглядає класно. За свою ціну просто знахідка) Мила в посудомийці і все добре.

Переваги:
    Красивий дизайн, гарна якість
  • Вера Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Гарний набір,без дефектів, можна мити в посудомийній машині.

• Роман Г***

Як з часом, сильні подряпини є?

• Олена М***

Гарний набір!

• Анна Б***

Отлично!

Переваги:
    Красивые
    Не гнутся

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Якісні легкі прибори. Прийшов повний набір. Вважаю, що топ за ці гроші.

Переваги:
    Якісні, легкі.
    Недоліки:
    Не виявлено.

• Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Сподобався дизайн ,швидка доставка,рекомендую товар!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Судова якість,стильні,зручні,легко миються,не гнуться. Дуже задоволена покупкою.Сестра і мама взяли собі також.

Представник бренду

Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук!

• Зоряна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Дуже гарний, зручний в користуванні набір!

Переваги:
    Після миття не залишається темних плям

• Ільчук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Набір чудовий! Виглядає ошатно. Дуже сподобались ручки (не люблю гладенькі). Основний критерій вибору був - це виделки, хотіли щоб були закруглені, не дуже гострі! Нам сподобалось!

Переваги:
    Гарно виглядає!
  • Наталія Б***

Пользуюсь с удовольствием

Переваги:
    Удобный и эстетичный набор
    Недоліки:
    Не заметила
  • Владислава К***
    Продавець: Rozetka. Кількість персон: 24. Колір: Сталевий

Чоловік військовий замовив набір. Я не перевірила на точці видачі( бо крім цього тарілки забирала )
    Тепер немає довіри до розетки і до магазину. Прийшли лише ножі і десертні ложки. Не положили нам виделки і ложки.

Переваги:
    Недоліки:
    Прийшов не весь набір

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання