Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Млин для спецій, солі та перцю Grant Salt and Pepper MIlls, електричний, автоматичний, подрібнювач з підсвічуванням 50 мл

Оцінка користувачів 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    203 відгуки:  позитивний 75%, нейтральний 10%, негативний 15%
    З аналізу 203 відгуків покупців щодо електричного млинка для спецій видно, що більшість користувачів задоволені покупкою, підкреслюють зручність використання, стильний дизайн, гарну роботу пристрою та можливість регулювання помелу. Серед головних переваг — відмінний помел спецій і солі, швидка доставка і прийнятна ціна. Однак, частина покупців нарікає на слабку потужність, швидке розряджання або некоректну роботу млинка, проблеми з батарейками та окремі випадки браку чи недолугої комплектації. Незважаючи на це, сформувалася загалом позитивна думка, а співвідношення ціна-якість оцінили високо.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий

Так! Це буде дуже тепло і "по-людськи". Особливо якщо відгук залишається не на маркетплейсі, а в невеликому магазині. Можна навіть трохи обіграти емоцію від свіжозмеленого перцю.
    Дуже задоволена покупкою! Млин якісний, стильний і дуже зручний у використанні. Перець перемелює легко, помел рівномірний, є можливість його регулювати. Окремий плюс — працює однією рукою, а підсвітка додає зручності. Швидка відправка, надійне пакування і приємне спілкування з продавцем.

Береш домашній помідор, нарізаєш скибочками, додаєш трохи оливкової олії та кілька обертів свіжозмеленого перцю... І звичайний салат перетворюється на справжнє задоволення. Саме заради таких дрібниць і варто купувати якісний млин.

Переваги:
    Якісний стильний
    Недоліки:
    Не виявила
  • Станіслав Д***

Млинець із тендітного пластику. Зламався у перший же день.

Переваги:
    Неквідомі
    Недоліки:
    Тендітний пластик
    • Продавець  GQbox

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• Вікторія К***

Гарний електричний млин, який завдяки підсвічуванню дозволяє чітко бачити кількість доданих спецій. Якість відмінна.

Переваги:
    Можна керувати процесом однією рукою, дозволяє налаштовувати фракцію помелу
    Недоліки:
    Не має
  • Юлия Ф***

Сподобалось, брала для соли. Працює гарно. Спочатку купила мамі, потім докупила собі.

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Не має
  • Татьяна З***

Рекомендую. Ціна відповідає якості.

• Артем К***

Отримали мельницю для спецій!Крута штука,яка без зусиль допомагає додавати спеції до будь-якої страви!Рекомендую спробувати усім!

• Світлана Т***
    Переваги:
    зручно, якісно
  • Олександр Д***

Чудовий млин, брали на подарунок, іменинику дуже сподобалося. Чудове спідвідношення ціни та якості.

Переваги:
    Регулювання, підсвітка, великий контенер
  • Наталя З***

Млинок гарний,без подряпин,працює справно.Замовлення опрацювали і відправили дуже швидко.

• Владимир Б***

Дуже добре

Переваги:
    Зручність
  • Наталья Г***

Все работает хорошо.Товаром довольна.

Переваги:
    Работает от батареек
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Петро Т***

Гарний млинок. Доставлений швидко і в хорошому стані. Гарно подрібнює перець та інші спеції. Є можливість регулювання помелу.

Переваги:
    Можливість регулювання помелу
    • Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Мар'яна Ц***

Швидка доставка. Гарно працює.

Переваги:
    Добре справляється зі своєю функцією!
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  GQbox

• Андрій Г***

Дякую, млин працює добре, є ліхтарик ))

• Тетяна К***

Чудовий млин, свої функції виконує відмінно, великий бонус підсвітка та регулювання помолу, продавець вислав в той день що замовили, рекомендую

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  GQbox

• Анастасия Щ***

Супер річ. Якість гарна,обслуговування також. Замовлення доставили швидко.

• Людмила Б***

Дуже погано шестерня поламалася відразу Не рекомендую.Гроші на вітер

Недоліки:
    Зламався
    • Продавець  GQbox

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• Наталя К***

Купувала на подарунок. Сподобався. Швидко доставлено

• Дмитро Н***

Товар отримали швидко, все працює

Переваги:
    Є різні фракції помолу

• Аліна І***

Замовляла електричний млин для спецій, солі та перцю Grant Salt and Pepper Mills — покупкою дуже задоволена. Млин зручний у користуванні, працює автоматично, добре та рівномірно подрібнює спеції. Підсвічування — приємний і корисний бонус, добре видно кількість приправи.

Переваги:
    Об’єм 50 мл оптимальний, дизайн стильний. Якість відповідає опису, доставка швидка. Рекомендую до покупки!
    • Продавець  GQbox

• Олександр Д***

Дуже зручна, сподобалась , перець перемелює добре, 3 режими .Відправили швидко Дякую

• Ольга Б***

Товар соответствует описанию, быстрая доставка. Рекомендую.

Переваги:
    Автоматическая.
    • Продавець  GQbox

• Тетяна Ж***

Швидко надіслали. Підсвітка працює. Все добре працює.

• Яков М***

Вот столько перца получилось смолоть и сели 4 батарейки. Баночка 110 грамм. Как будто маловато

Переваги:
    Дешевый легкий в использовании
    Недоліки:
    Критически малый срок и объем до замены батареек
    • Продавець  GQbox

Добрий день! Можливо, Ваші батарейки були сівші, через це вони швидко розрядились або недостатньо потужні. Спробуйте у користуванні потужні нові батарейки і це повинно виправити проблему.

• Олена Л***

Не раджу ці млинки. Користуємося ними 2,5 місяці, дуже швидко розряджаються. Треба міняти 4 штуки батарейки АА в КОЖНОМУ млинку раз на 2-3 тижні.
    Краще витратися на якісніші і дорожчі, але не міняти так часто батарейки.

Недоліки:
    Дуже швидко сідають батарейки
    • Продавець  GQbox

• Вікторія Л***

Млинок дуже сподобався. Підсвітка працює, є можливість регулювання помелу.

• Циганкова О***

Гарний млин, є підсвітка, зручно солити, можна регулювати помол солі. Дякую

Переваги:
    Легко розбирається
    • Продавець  GQbox

• Світлана П***
    Переваги:
    Хороший млинок
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  GQbox

• Анна С***

Швидко надіслали.Все добре працює, досить потужний млин.

Переваги:
    Швидко відправили, компактний і потужний.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  GQbox

• Юрий

Сподобався, тестую)

Переваги:
    Зручний, стильний, легкий
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  GQbox

• Роман Т***

Зручний девайс, економить час
    Свою функцію виконує, питань немає
    Свіжозмелені спеції значно ароматніші

• Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Євген К***

Все супер рекомендую!

Переваги:
    Простой в использовании

• Ледок Н***

Сильно розчарована як якістю, так і сервісом. Купувала на подарунок мамі, як знак уваги. Привезла, поставила батарейки, спробувала молоти перець. Млинок працював, але підсвітка не працювала. Звернулась до продавця, щоб замінив, або повернув. Відповідь смішна: пришліть на розгляд ТЕХСЕРВІСУ відео , де буде видно, що не працює підсвітка. Тобто, вони будуть і хочуть УВАЖНО дивитись відео, де НЕ ГОРИТЬ маленька лампочка! Це якийсь сюр! Технічний сервіс буде проводити експертну оцінку несправній лампочці. Дуже шкода, що раніше моя любима «Розетка» дає свою платформу для таких продавців, які знецінюють покупців і платформу. Звичайно, що не буду висилати відео для експертної оцінки , бо там такі ж експерти і працюють, раз вони можуть давати заключення несправній лампочці і на основі цього вирішувати моє право повернути товар( Просто жах, аж бридко. Залиште собі кошти за цей млинок.

• Продавець  GQbox

Добрий день! Шановний клієнт, Вам не відмовляли в заміні товару, Вас попросили надати інформацію для фіксування факту браку товару. Очікуємо від Вас на зворотній зв'язок для вирішення даного питання, після надання нам інформації підтвердження несправності Вам нададуть усі подальші інструкції.

• Олена К***

Крута річ. Можна налаштувати крупний чи мілкий помол. Легкий в користуванні. Гімалайську рожеву сіль меле легко. Потребує 4 пальчикові батарейки.

Переваги:
    Легко користуватись, чудово подрібнює

• Дмитро П***

Ціна якість відповідають дійсності.

Недоліки:
    Невиявив
    • Продавець  GQbox

• Василь К***

Чудова річ, мені сподобалась.

Переваги:
    Якісне і ціна