- Ира Ш***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Задоволена покупкою! Якість відповідає ціні. Оригінальний дизайн. Швидка доставка! Дякую.
- Переваги:
- На підставці дуже зручно!
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Належна якість, всі дошки входять у пази прекрасно
- Переваги:
- Компактність розміщення
- Продавець SunDay
Наталія, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Инга К***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Очень понравились, уже пользуюсь!
- Переваги:
- Все доски на одной подставке!
- Недоліки:
- _
- Продавець SunDay
Інга, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Придбали набори в центр соціалізації. Якість товару на висоті, дуже задоволені!
- Продавець SunDay
Наталія, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді наступного разу отримати від вас 5 зірок )
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Набір сподобався. Рекомендую.
- Сердцевич Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не сподобалась якість пластику. Дешевий. Півроку в користуванні і викинула. Не рекомендую
- Недоліки:
- Швидко зрізається, тонкі, неякісні
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Шкода, що набір не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо ваш досвід — такі коментарі допомагають нам покращувати якість товарів.
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шукала саме такі досточки за товщиною якістю і розміром
Зручна підставка все під руками
Товаром задоволена- Переваги:
- Зручна упаковка
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group
Дуже тонкі, гнуться
- Продавець Friendly Group
Оксана, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!