Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Шампунь Comex з індійських трав 1000 мл (4820189561156)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця ELECTRON
    Відгук від покупця. Продавець: ELECTRON. Об'єм: 500 мл

Продавца не рекомендую.

Переваги:
    Прислали вместо заказанного другой, более дешевый товар без всяких объяснений.
    Недоліки:
    Прислали вместо заказанного другой, более дешевый товар без всяких объяснений. На обращения не реагируют.(т
    • Григорий Т***

Ошибка при отправке, бывает. Все вопросы с продавцом решили, гикаких претензий не имею. Рекомендую.)

• Григорий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ELECTRON. Об'єм: 500 мл

Продавец Electron, заказ №855464542. Мной был заказан "Шампунь Comex з індійських трав 500 мл (4820189561149)
    Шампунь Comex з індійських трав 500 мл (4820189561149) 333₴ x 1 од.

получен 29.06.2026 вместо заказанного "Натуральний шампунь для зміцнення волосся Comex з індійських трав 500 мл (4820189561149) Код: 3615450 500 мл 237₴".
    На почте, к сожалению, не проверил и обнаружил подмену только дома. Кроме того, что не тот товар еще и разница в цене почти на треть в пользу продавца.
    Крайне разочарован выполнением заказа. С Розеткой имею дело не в первый раз, но с таким сталкиваюсь впервые.

Переваги:
    Отправили бістро, но не то что заказівал.
    Недоліки:
    Прислали более дешевій шампунь взамен заказанного.
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь густий, ніжний до шкіри голови, але разом з тим гарно промиває. Взяла для того щоб чергувати з більш агресивними шампунями, так як мию голову кожен день.
    Пляшка з помпою - це окреме задоволення.
    І не знаю чому, але мені пахне кока-колою)

Переваги:
    Натуральний склад, густий і непогано різниться, запах!

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Арстархтетрарх А***

Отличное качество

Переваги:
    Натуральность сделано в Украине
    Недоліки:
    Без скидки дорого

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь супер,буду замовляти ще.

Переваги:
    Гарно вимиває бруд,надає блиску та об'єму,зменшиться ламкість та випадіння волосся

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Беру второй раз, очень хороший шампунь

Переваги:
    Густой, пахучий, хватает на долго
    Недоліки:

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Купую не вперше, цілком задоволена!!

Переваги:
    Він дійсно допомагає!!
    Недоліки:
    Немає.

• Еліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

дійсно % натуральний : волосся не електризується з першої секунди розчісування, як після звичайних шампунів !

Переваги:
    не пересушує ! аналог мильних горіхів !
    Недоліки:
    ~ у формі твердого мила для заміни пластикової тари !

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Гарний шампунь на рослинній основі.Підходить особливо,як на мене підліткам.Гарно очищає шкіру голови,волосся після нього м'якеньке та шовковисте.Має трав'яний запах,схожий на сироп Пертусин

Переваги:
    Гарно миє волосся
    Недоліки:
    Не має

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь хороший ,волося нежирніє,і перхоть пропала,дуже густий,на запах індуський такий специфічний травяний,але по якості бомбааа!!!

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Запах так собі.Консистенція густа, добре піниться.Промиває волосся дуже добре,на довше залишається відчуття чистоти.Стосовно того,щоб волосся перестало випадати ще не знаю, поки що за 2-а рази нічого не змінилось.

Переваги:
    Добре промиває волосся та шкіру голови
    Недоліки:
    Запах

Добрий день. Дякуємо за ваш детальний та щирий відгук. Оскільки шампунь створений на основі натуральних індійських трав, він дійсно забезпечує тривале відчуття свіжості без пересушування. Специфічний трав'яний аромат — це також особливість відсутності яскравих синтетичних ароматизаторів у складі. Щодо випадіння волосся: для перших помітних результатів 2-х використань, на жаль, замало. Натуральні екстракти мають накопичувальний ефект. Вони поступово зміцнюють волосяні цибулини та покращують мікроциркуляцію шкіри голови. Зазвичай перші зміни стають помітними через 3–4 тижні регулярного застосування, коли оновиться цикл росту волосся.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Хорошо моет, приятно пахнет, нравится, что густой, как мед!

Переваги:
    Запах, густота, моющие свойства!

• Віктор Г***

Якісний шампунь.

• Анжела Д***

Моет хорошо

Переваги:
    Густий
    Недоліки:
    Поки незнаю

• Алла Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Дуже хороший шампунь,густющий і дуже добре промивае,розбавила водою 1:2 рекомендую,буду замовляти ще,так колір як навар з трави темно коричневий і пахне разнотравьем,дуже дякую хто придумав і хто продав і доставив,однозначно рекомендую!

Переваги:
    Добре промивае

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Користуюся дуже давно

Переваги:
    Гарний, мені подобається

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Запах не дуже приємний у нього

Добрий день. Дякуємо, що поділились досвідос користування. Шкода, що аромат не виправдав Ваших очікувань. Шампунь Comex дійсно має специфічний, насичений східно-трав'яний аромат. Це пов'язано з тим, що до його складу входить висока концентрація натуральних екстрактів індійських аюрведичних рослин: ниму, шикакай, амли та фенугреку, які відповідають за активне зміцнення волосяних цибулин та зупинку випадіння. Виробник свідомо не використовує інтенсивних хімічних ароматизаторів, щоб зберегти лікувальні властивості трав та натуральність формули.

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Купляю для дитини 14 років.тара 500 мл з дозатором, термін придатності 3 роки. Підходить для щоденного користування. Лупи немає. Волосся здорове, запах приємний.

Переваги:
    Гарний склад. Дозатор. Запах трав'янистий не нав'язливий

• Іванна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Завжди купую тільки його

Переваги:
    Гарно очищує шкіру голови, не пошкоджує волосся

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь тільки з натуральних компонентів

Недоліки:
    Дуже погано розчісується волосся

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Гарний склад, треба звикнути після масмаркету

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Чудовий шампунь. Я фарбую волосся фарбою на основі хни, і цей шампунь ідеально підходить. Волосся після миття має гарний вигляд, не пересушене. Користуюсь спреєм для волосся цієї ж марки.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь чудовий.Особливо в кого жирне волосся.Рекомендую всім.

Переваги:
    Невисока ціна.
    Недоліки:
    Недоліків немає.

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: mantra. Об'єм: 500 мл

Ужасний шампунь,не вимиває,зліплює волоси,воняє дьогтьом .

Переваги:
    Недоліки:
    Вонючий і не похожий зовсім на шампунь
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Гарний склад, але треба розуміти, що це натуральний шампунь та буде мати більше витрати

• Бурдейна С***

ціна ,якість відповідають.

Переваги:
    Мені підійшов. Алергії не має.
    Недоліки:
    не має

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь чудовий, гарно промиває. Купуємо з донькою вже не вперше. Разом з бальзамом для нас підходить.

• Олена Ф***

Густий, приємний запах.

• Ольга Ф***

Шампунь топ

Переваги:
    Шкіра голови говорити « дякую»

• новофастовская с***

Непоганий

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Петро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

хороший шампунь, волося добре після нього виглядає, єдиний нюанс через який я не можу постивити більше 4 зірок, це його запах, мені він не дуже сподобався, але в цілому за свої гроші більше ніж хороший шампунь, рекомендую!

Переваги:
    натуральний склад, і просто хороший шампунь
    Недоліки:
    не сподобався запах

Добрий день. Дякуємо, що поділились своїми позитивними враженнями! У шампуню аромат індійських трав, тому він має відповідний аромат. Дякуємо, що Ви з нами!

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Хороший, очень вкусно пахнет, хорошо промывает волосы, мыла 2 раза без кондиционера и тд. Волосы блестят

Переваги:
    Бюджетный
    Недоліки:
    Нету

• Арістоклес А***

Отлично

Переваги:
    Сделано в Украине плюс натуральный, волосы мягкие
    Недоліки:
    Нету

• Елизавета Н***

Люблю этот шампунь

• Олексій Л***

Товар чудовий
    Рекомендую

• Тетяна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Дуже сподобався шампунь, Відчуття приємной легкої чистоти.Дякую

Переваги:
    Натуральні трави квіти