- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pineapple
Пройшло вже декілька місяців з моменту купівлі і жодних нарікань я не маю. Браслет знімаю тільки для підзарядки, тому можу сказати, що малюнок якісний, добре тримається, не стирається ні від тертя ні від води. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний принт, годинник добре тримається всередині, на дотик нічим не гірший від оригінального
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Гарний колір. Через 5 місяців відлетіла пімпочка. Намагались склеїти, без толку. Браслет викинули.
- Переваги:
- Гарний колір, годинник добре сидів в дірочці
- Недоліки:
- Через 5 місяців відлетіла пімпочка.
- Дудар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Не підійшов. По якості наче норм. Але на 7 модель він не сів. Це був подарунок для дитини. Дитина засмучена
- Недоліки:
- Не підходить на заявлену модель
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Через місяць "пупирка" яка вдівається в дірочки просто відпала і ремінець пійшов до смітника.
Якість - дуже низька. Не рекомендую.- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Вистачило на місяць
- Алла И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Гарний ремінець! Не такий м'який як оригінальний, проте теж приємний.
- Переваги:
- Колір цікавий
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Leopard
Хороший и качественный браслет
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Георгій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Ситуация: Еду на велосипеде, в наушниках звучит "вы проехали какое-то количество километров". Решил посмотреть на браслет, а на руке только след. Проехал я максимум пол часа. Очень грустно... Оригинальный ремешок надёжно держал часы год.
Для ходьбы/физкультуры возможно будет ок.
Думайте- Переваги:
- Ремень имба
- Недоліки:
- Забрал Mi-band в медовый месяц
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Не оригінал. Заклепка, наче, норм тримає.
- Переваги:
- Наявність. Вартість акція
- Недоліки:
- Тверденький трішки.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
Неплохой ремешок. Только беда с кнопкой-застежкой, ломается через месяц(
- Недоліки:
- Хрупкая кнопка засетжка
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Zebra
Прослужив рік. Вже стерся замок і легко розсцібався, носила поки не порвалася петля. Візерунок не стерся, лише трохи посірів
- Переваги:
- Візерунок не стерся
- Недоліки:
- З часом замок стерся і можна легко загубити
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Zebra
- Переваги:
- Візерунок не стерся
- Недоліки:
- З часом замок стерся і можна легко загубити
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Khaki
А у мене у сірому камуфляжі нормальний браслет. Брав не тут, але з ту ж ціну. На дотик приємніший ніж очікував. Ношу вже пів року.
- Катерина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Zebra
Дякую велике, гарно.
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pineapple
Якісний ремішок
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Колір гарний, але приїхав кривий
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Кривий
- Виктор П***
Поправь
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Leopard
рисунок стерся примерно через 3 мес.
- Переваги:
- прикольная расцветка
- Недоліки:
- быстро стирается нанесенный рисунок
- Маша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Очень кайфовый серо-голубой цвет, качестве отличное. Закажу ещё запасной, так как быстро пачкается.
- Недоліки:
- Так как светлый, то быстро пачкается.
- Молчанская Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Браслетик немного жестче, чем оригинал, но капсула держится хорошо. Цвет отличается от того что на картинках - более голубой, без примеси серого, как может показаться.
- Переваги:
- Хорошее соотношение цены-качества
- Недоліки:
- Немного жестковат
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Браслет не качественный, за 10 минут носки часы вылетели из браслета 2 раза. Отсутствует пластиковая вставочка-крепление по периметру для вщелкивания часов
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Не выполняет свои функции
- Любомир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pineapple
- Топ Т*** ТопВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Zebra
Топ ремешок для браслета
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Колір: Zebra
Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Mi в цвете зебра очень стильно и эффектно выглядит на руке.
Из прочного и практичного материала.
Очень яркий цвет ремешка дополнит женский образ.
Мне нравится в этом ремешка отличное высокое качество.
Прочный и удобный ремешок изготовлен из водоотталкивающего материала. Он выдерживает большие нагрузки, легко отмывается от грязи и всегда сохраняет презентабельный внешний вид. С ним пользователь может отслеживать уровень активности в любых условиях.- Переваги:
- Простая застежка. Ремешок снабжен жесткой капсулой для трекера. Она обеспечивает плотный захват гаджета, не допуская его падения даже при интенсивных тренировках.