- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
За свої гроші - топ.
Доброго дня!
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Очень удобный, красивый, продуманный рюкзак, мне он понравился больше чем wenger.
Из недостатков через полтора года порвалась молния на основном отсеке, а таже порвался возле ручки для носки. на всех полниях оторвались застежки.
Надписи желтым цветом потрескались, но остальная ткань износостойкая, как новая.
За ремонт просят 800грн, даже не знаю купить новый или отремонтирвоать с хорошей молнией.- Переваги:
- удобный, красивый яркий дизайн, хороший органайзер, водонепроницаемый, износостокий
- Недоліки:
- качество молний
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією.
На ці вироби працює гарантія - 2 роки.
Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру.
Контакти: сервіс ТОВ "ІДІДЖІ ГРУП"
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже зручний і якісний рюкзак
- Переваги:
- Водонепроникний, багато кишень (є навіть скриті), наявність двох петель (для гачка і для носіння в руці)
- Недоліки:
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Крутий рюкзак хороший матеріал під дощем не промокає
- Переваги:
- Зовнішній вид, матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- ВовкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Крутий рюкзак!
Рекомендую! - Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую "Розетка". Рюкзак з якісного матеріалу. Вмісткий!!!
- Недоліки:
- Немає!
- Кирилов В***Продавець: Rozetka. Колір: Black-Yellow. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарний й вмісткий рюкзак з купою додаткових карманів і зроблений з якісного матеріалу, Мені дуже сподобався
- Переваги:
- Якісний матеріал, місткий
- Недоліки:
- Поки не виявив