- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Не відповідає роміру Samsung Galaxy Tab A 7,меньший за розміром(
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Скло сумісне з Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" для Samsung Galaxy Tab A7 не підходить. З повагою команда ArmorStandart.
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший чохол, два роки знущань, поки терпить
- Переваги:
- зручний і витривалий
- Недоліки:
- все ж потроху розсипається
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чудова обкладинка для ноутбука
- Переваги:
- Міцна, з магнітною застібкою
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Задоволений
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Войцеховская Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все добре. Доставка швидка. Обкладинка виконує свої фунції. Товар відповідає характеристикам.
- Переваги:
- Товар відповідає характеристикам
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Галина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Задоволений якістю товару.
- Переваги:
- Зручно для роботи
- Недоліки:
- Ненаходжу
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Нина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная,понравилась
- Переваги:
- Качественная,удобная
Представник постачальникаДоброго дня, Ніна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
дешевий, але дуже добре захищає.
- Переваги:
- матеріал, дизайн, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сорока А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пластик не дуже. Якість 4 бали
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісний, надійний чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Купувала разом з планшетом, все чудово підійшло за розмірами, питань немає)
- Переваги:
- Гарна якість, цупкий, не маркий матеріал, повністю задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Місяць користуюся, дуже зручний магніт
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Первушин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Підійшов ідеально, картку можно швидко дістати.
- Переваги:
- Розмір, міцність
- Недоліки:
- Поки не знаю
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Удобный жесткий чехол, с вариантами фиксаций для удобства
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував Більше року томі, і він досі живий
- Переваги:
- Недоліки:
- --------------
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
чохол - жахливий.
внизу результат падіння з метрової висоти- Переваги:
- на вигляд норм
- Недоліки:
- борти та екран погано захищені
- кулик ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
я задоволений. з ним набагато зручніше користуватися планшетом
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Купила на подарунок взамін старого такого ж, тільки чорного кольору. Попередній за 2 роки дуже потріпався, бо, використовується щодня (фото старого та нового для порівняння також додаю)
Представник постачальникаДоброго дня, Софія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Підійшов
- Переваги:
- Підійшов
- Недоліки:
- Були б, якби не підійшов
- Матвій М***
Л,логика
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Доброго дня , мені не підійшов розмір. Набагато меньший за планшет. Товар навіть не розпаковувала. Як я можу його повернути? В розетці (в застосунку) цього не можна зробити.
З повагою
Марія- Переваги:
- не підійшов розмір, - повернути не можливо
- Недоліки:
- не підійшов розмір
- Вікуся
пишіть у чат їм
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Уточніть, будь-ласка, точну модель Вашого планшета до якого замовляли чохол, дякуємо! З повагою команда ArmorStandart.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обложка понравилась, удобная, идеально подошла
- Переваги:
- Хорошо села на планшет, все понравилось, удобно
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Універсальна обкладинка
- Переваги:
- Універсальна обкладинка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артём Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарно сів на планшет наш, супер трансформація для перегляду та набирання тексту
- Переваги:
- Ціна, практичність
- Недоліки:
- Поки що не знайшли
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Отлично сел на планшет Samsung Galaxy Tab A7. Удобно держать в руках, хорошая застежка, не раскрывается сама собой.
- Переваги:
- Закрывается на магнитную застежку
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Качественная вещь
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чехол свои функции выполняет, смотрится хорошо, рекомендую
#мояраспаковка- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Не выявил.
- Зуева Т***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Дуже приємне на дотик, легеньке і зручне.
Купувала мамі, вона ледь не спить з тим планшетом :), то треба було захист. Підійшло ідеально, мама задоволена. Можна використовувати як підставку.- Переваги:
- Ідеально підходить під планшет
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Никита Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чехол хороший плотний, але Екран планшету не вимикається коли планшет закривається, і не вмикається коли счохол відкривається, хто знає як зробити цю функцію напишіть мені коментар
- Переваги:
- Магнітна застібка
- Недоліки:
- Екран планшету не вимикається коли планшет закривається
- Максим Б***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Очень качественный крутой чехол, спасибо очень рекомендую, спасает мой планшет, так как дети тягают постоянно
- Переваги:
- Доставка моментальная
- Недоліки:
- Не нашел
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.