Відгуки покупців про Ручка кулькова Kite Transformers, синя (TF21-032)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 28

Прості і достатньо зручні у використанні. Пишуть тоненько.

Переваги:
    Зручні

Наталія,
      Дякуємо за вибір канцелярії! Зручність корпусу та якість чорнил — одна з головних характеристик наших ручок!

• Ірина Т***

Дитина задоволена

Ірина,

• Виктория Д***

Клас

Виктория,
      Дякуємо за оцінку, бажаємо отримувати задоволення від використання товарів ТМ Kite.

• Світлана В***

Відмінна якість

Переваги:
    Ціна якість

Світлана,

• Юлия Д***

Діти оцінили брали по акції, таку кількість ручок за такі кошти складно знайти. Пишуть добре, в міру тоненько, зручно тримати.

Юлия,

• Анастасия К***

Если на подарок , не подойдут. Упаковка мягкая. Все ручки пишут тоненько. Красивый светло-синий цвет. Не мажут.

Переваги:
    Красивые

Анастасия,

• Татьяна Г***

Гарні ручки, пишуть тоненько, гарно наповнені

Татьяна,

• Татьяна Т***

На сайті писали 36 шт. А прийшло 28 ручок.

Переваги:
    Гарно пише
    Недоліки:
    Не достатння кількість прийшла

Татьяна,
      Дякуємо за відгук.
      На фото і в характеристиках товару було вказано, що ручок в наборі 28 шт.
      Помилка була лише в назві, вже її виправили.
      Бажаємо приємного користування продукцією Kite.