Відгуки покупців про Багаторазова кріпильна стрічка Ivy Grip Tape 3м

Оцінка користувачів 3.77/5
на основі 32 відгуки
  • Света С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 1. Ширина: 30

Гарна стрічка

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Аліса В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Прозорий. Довжина: 5

Выручает при дизайне комнаты, держит фото, постеры, бумагу, открытки и гобелены

Переваги:
    Большой моток, не остаётся на стене
    Недоліки:
    Тяжело отрезать ножницами
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Прозорий. Довжина: 5

стрічка липка, нічого не тримає, взагалі не відповідає своїй вартості

• Мар'ян А***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Прозорий. Довжина: 1. Ширина: 30

Стрічка не тримає зовсім не липне. Доставка нова пошта 105 грн. Так що переплатив і не отримав те що хотів.

• Продавець  Kanary

Добрий день. Стрічка липка і римає але залежить від того, що Ви збирались на леї кріпити. Якщо Ви надивились в інтернеті реклами де на неї мої кріпити все, що тільки можно (наприклад дзеркало), то мусимо Вас розчарувати. Стрічка відповідає опису. Стосовно вартості доставки - в Вас була доставка в село по тарифам Нової пошти, ми зі своєї сторони на цю вартість ніяк не впливаємо.

• Мар'ян А***

Не відповідає опису. Якщо надміцна то вона має не липнути до чогось, а тримати добре. І не багаторазова це факт. Якість і опис товару не відповідає дійсності.

• Павло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Прозорий. Довжина: 3

Календарне триматиме

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Прозорий. Довжина: 3. Ширина: 30

В котрий раз замовляю, і дуже задоволена!
    Дякую Вам!

Переваги:
    Дуже гарна штука, я Вам скажу.
    Недоліки:
    Немає.
  • Регелюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: Hopin. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 3. Ширина: 30

Тримає добре. Прикріпили всі подовжувачі, в домі, до стіни і тепер вони не бовтаються під ногами. Річ корисна. Але двічі не використаєш...)

• Микола Ш***

Гарно липне

• Андрей Ф***

Одноразовий, погано липне.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Your Boutique. Колір: Білий. Довжина: 3. Ширина: 30

Дуже шкода що товар не виправдав сподівань.захисну плівку так і не змогла зняти,продавець порадив «чимось дуже тоненьким підняти плівку» фото як в мене це «вийшло» додаю.
    І це не кажучи що вона легко знімається з поверхні.розчарована.

Недоліки:
    Не знімається плівка,не тримається на поверхнях
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Прозорий. Довжина: 3

Супер держит оторвать сложно

• Надія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Прозорий. Довжина: 3. Ширина: 30

Не знаю как в многоразовом использовании, а первый раз клеит отлично.

• Света Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Прозорий. Довжина: 5

Обычный двухсторонний скотч гораздо лучше

Переваги:
    Недоліки:
    Ничего из заявленного в рекламе не выполняет
    • Продавець  Kanary

Добрий день. Скотч повністтю відповідає заявленним в описі характеристикам. В нас немає реклами з оманливими обіцянками. А ще з цієї стрічки можна робити повітряні кульки, в рекламі цього явно немає)

• Андрей Т***

Л***о рідке. На дотик липке,наче перемерзле. Нічого не тримає. Гроші на вітер!!!

Переваги:
    Жодних не має!!!
    Недоліки:
    Один суцільний недолік !!!
    • Продавець  Hopin

Доброго дня, рекомендуємо ознайомитись з інструкцією . Потрібно попередньо підготувати поверхню або можливо Ви використовували занадто важкий предмет та мало стрічки , щоб його закріпити, тому він і не тримає. На дотик вона дійсно має бути липка, це ж її основна функція, не розуміємо даного зауваження.

• Дмитрий

Приклеил удлинитель на 4 розетки, продержал где- то неделю и отклеился .

Недоліки:
    Плохо держит
    • Продавець  Hopin

Доброго дня, Дмитро. Нам дуже шкода , що у Вас виник негативний досвід використання даного товару. Можливо поверхня , на яку клеїли, не підходить саме під такий спосіб кріплення або було використано не достатню довжину стрічки.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Hopin. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Ширина: 30

Не такий розмір (

Недоліки:
    На фото вона значно більша, ніж у житті
    • Продавець  Hopin

Світлана, дякуємо за Ваш відгук! Вважємо недоцільним порівнювати розмір по фото. Всі розміри (в тому числі ширина) зазначені в характеристиках товару та відповідають реальності.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 3

Продавець помилився з розмірами. На упаковці вказано 2м… Один метр, який недоотримала, це суттєво.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила
  • Віктор Ж***

Огонь

Дякуємо за Ваш відгук!

• Виктория 1***

Хорошая лента, приклеила пазлы на стену на неё. Держится крепко, еле отодрала от стены, чтобы поправить. От самой поверхности отклеивается легко. Мне подошло для не строительных целей (пишут, что для этого лучше 3м, не пробовала). Лента пришла без коробки

Переваги:
    Держится
    • Виктория 1***

Поклеила даже деревянную карту (материк Сев.Америки) на стену с помощью неё, держится уже несколько дней. А она нелёгкая, 400-600г. Супер.

• Продавець  Hopin

Дякуємо за вибір нашого магазину!

• Євген Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KikkiOn. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 1. Ширина: 30

Заклеил - ничего не протекает. Спасибо!

Переваги:
    Задний проход на стенке душа больше не протекает
  • Татьяна М***

менеджер быстро связался, очень доброжелательный. лента оказалась тоньше чем я рассчитывала, несмотря на это она прекрасно держит удлинитель на пять гнёзд в вертикальном положении, приклеенный к шкафу. Падать не собирается, Рекомендую товар.

Переваги:
    надёжное и простое в креплении
    Недоліки:
    не нашла
    • Продавець  KikkiOn

Дякуємо за відгук, користуйтесь на здоров'я!)

• Яна Ж***

продавець ,запропонував,взяти більший об'єм товару,бо так вигідно,але я купила поки,для тестування товар

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  KikkiOn

Дякуємо за відгук, користуйтесь на здоров'я!)

• Яна Ж***

класный товар

Переваги:
    быстрая доставка
    • Продавець  KikkiOn

Спасибо за отзыв, пользуйтесь на здоровье!

• Валентина Х***

Пришло то что заказывала. Клеили удлинители к деревянной поверхности, крепко держит.

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Hopin

Спасибо за отзыв

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

супер. в отличии от скотча после снятия не оставляет следов. прекрасно держит

Переваги:
    отлично
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Наталія!

• Кирилл С***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Прикрепил на него роутер и тройник на 6 розеток, тройник отпал через 2 дня..не держится долго, роутер висит вторую неделю) в целом хорошая вещь.

Переваги:
    Легкие вещи держит отлично
    Недоліки:
    Не для тяжелых предметов
  • Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Дуже якісна стрічка, сподобалась.
    Тримає добре,але речі які не дуже важкі.
    Дякую

Переваги:
    Добре тримає
    Недоліки:
    Важкі речі або меблі не зможе тримати
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Юлія!

• Пётр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Home Helpers

Своевременно отрегулировали сложившуюся ситуацию. И прислали недостающие 2м ленты.
    Спасибо!

• Андрей Р***

Хороший магазин, хороший скотч

Переваги:
    Не оставляет следов
    Недоліки:
    Повторно лучше не использовать
    • Продавець  Столица Покупок

Спасибо за Ваш отзыв, Андрей!

• Пётр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Home Helpers

Почему при заказе 3х метровой длинны, я получаю только ленту в1м?
    —Перепутали при отправке?
    —Ребята на новой почте, решили себе 2/3 от заказанного отрезать?
    Ваш вариант?

Переваги:
    Хорошо клеится к пальцам.
    Недоліки:
    При заказанной ленте в 3м. В итоге почему-то получил только 95см. Видимо надо растягивать до желаемых 300см.
    • Продавець  Home Helpers

Добрый день, Петр! Приносим свои извинения, вышлем вам новую ленту.

• Попович Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Фантастика!... очень удобная вещь... спасибо!...

Переваги:
    Легко и просто использовать... надёжно фиксируется...)))
    Недоліки:
    Нет.
    • Столица П***

Спасибо за Ваш отзыв, Людмила!

• Ольга І***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Прекрасна стрічка. Гарно тримає. Врахуйте, що вона не пласка, досить товста. Доставили швидко. Товар рекомендую.

Переваги:
    Без запаху, міцна, прозора
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Столица П***

Спасибо за Ваш отзыв, Ольга!