Відгуки покупців про Гірлянда світлодіодна роса на батарейках 10 м, 100 LED (Мультиколор)

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 54 відгуки
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Water Professional. Довжина проводу з лампами: 2. Кількість джерел світла: 20

Чудова гірлянда, дуже вдячний, якраз до подаруночка що готував

• Продавець  Water Professional

Дуже вдячні Вам за чудовий відгук. Раді що Ви задоволені. Гарного і мирного неба.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LuckyDS. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Жовтий

Світять дуже гарно, і величезний плюс, це їх автономність

Переваги:
    Автономність, ціна
    • Продавець  LuckyDS

Щиро дякую за ваш відгук

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий

Жахлива гірлянда. Лише одна половина сяє, близько 1 метра. Не замовляйте її ні в якому разі. Дуже шкода, що витратила кошти. Тепер ще й на сайті зняли товар.

Недоліки:
    Брак
  • Аліна Ч***

Потужна гірлянда, дуже яскрава

• Вероніка П***
    Відгук від покупця. Продавець: SunJack. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий

Чудова гірлянда

• Демитрова И***

Чудова гірлянда, купляла по знижці, швикдо доставили, працює)

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: GRN. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Білий

Чудово

• Миколай О***

Яскрава, рівномірно освітлює, гнучка, може прийняти та тримати зручну форму...

Переваги:
    Від батарейок
  • Жанна Ч***

Спасибо за качественные гирлянды, отличные !

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Різнобарвний

Замовляла другий раз, бо дуже подобаються кольори, все працює чудово.

• Леся С***
    Відгук від покупця. Продавець: SunJack. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Білий

Отримала дві шт., як і замовляла, працюють, світять яскраво, але в одній із гірлянд відсутня верхня кришка блоку, що закриває батарейки.

Переваги:
    працюють
    Недоліки:
    некомплект
  • Ярослав Є***
    Відгук від покупця. Продавець: SvitloTrade. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий

Все добре. Дякую

Переваги:
    Працює на батарейках
    Недоліки:
    Не виявив
  • Лариса Ш***

Дякую продавцю mameq, за швидку доставку. Гірлянда дуже сподобалась, працює без нарікань, рекомендую!)

Переваги:
    Яскрава гірлянда, зручна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Яскраве світло.

Переваги:
    Батареї в комплекті. Це приємно.
  • Олена Л***

Прекрасна гірлянда, дуже сподобалась

• Алла Л***

Замовила в продавця mameq - відправлено все як хотіла, чудова гірлянда від батарейок

• Валерія С***

Чудова гірлянда, вставили батарейки працює. Гарно в наш час шо не від 220.

• Валерія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Zinera. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Теплий білий

Дуже прикольна гірлянда, приємний колір освітлення:)

Переваги:
    Освітлення вайб
  • Щербаков І***

Дуже зручно коли живиться від батарейок, прикрасив декоративний камін

Переваги:
    Від батарейок
  • Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Білий

Все супер. Швидко відправили, все працює. Продавця рекомендую.

• Татьяна Г***

Чудово освітлює,дуже легка та гнучка,зручно вішати,прийшла дуже швидко

Переваги:
    Швидка доставка,гірлянда достатньо яскрава та зручна,рекомендую!5 зірок!
    Недоліки:
    Не маю
  • Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Теплий білий

Дуже сподобалась,приїхала дуже швидко,дуже зручна у користуванні.10/10

Переваги:
    Яскрава автономна гірлянда,зручна у користуванні
    Недоліки:
    Не має
  • Виктор П***

Чітко оброблений та відправлений заказ,все дуже сподобалось

Переваги:
    Достатньо гарно світить,виглядає чудово,зручно вішати
  • Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Білий

Чудова гірлянда,дуже зручна,задовільняє всі потреби

Переваги:
    Автономна,світить чудово,дуже зручна
    Недоліки:
    Не має
  • Алла М***

Обожнюю.Дуже яскрава гірлянда.Красиві кольори.Проста у використанні

Переваги:
    Гарна гірлянда,яскраві світлодіоди,автономна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий

Дуже дуже круто,доставка була дуже швидкою.Рекомендую!!

Переваги:
    Дуже якісна, колір дуже насичений,автономна
  • Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий

Чудова гірлянда, працює від батарейок,так що дуже зручно користуватися,рекомендую продавця,доставка дуже швидка.

Переваги:
    Така як і на картинці,працює також чудово,автономна
    Недоліки:
    Не знайшла ніяких недоліків
  • Глеб Б***

Дуже зручна у користуванні,вішав на ялинку - метража предостатньо,радує,що все як заявлено у продавця.Продавець комунікував швидко та вислав також дуже оперативно - РЕКОМЕНДУЮ!10/10

Переваги:
    На ялинку - топ,все як і заявлено у продавця,яскрава,не сліпить в очі
    Недоліки:
    Не мав ніяких проблем та не виявив недоліків
  • Глеб Б***

Повісив понад вікном - чудове освітлення ввечері,коли нема бажання напружувати очі.Дуже топово - продавця рекомендую

Переваги:
    Мінімалістична,діоди яскраві,вішати та користуватися дуже зручно,автономність
    Недоліки:
    Не мав ніяких траблів та пробем)
  • Лариса Н***

Дуже зручна,гарної якості.Світло не сліпить.Працює чудово,прийшла швидко)моя рекомендація

Переваги:
    Яскрава та зручна,живлення від батарейок дуже виручає
  • Лариса Н***

Гірлянда дуже міцна,світить гарно.Дуже зручно,що живлення від батарейок.Доїхала швидко,рекомендую!

Переваги:
    Міцна,яскрава,автономна,приїхала швидко
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Starlady. Довжина проводу з лампами: 2. Кількість джерел світла: 20. Колір світіння: Жовтий

Гірлянду отримав. Все добре.
    Спочатку було певне непорозуміння з менеждером, однак все було вирішено та отримав приємний бонус.
    дякую

• Продавець  Starlady

Дякуємо

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: B and D. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Жовтий

Все чудово, дякую. Гірлянда дуже гарно виглядає на ялинці

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий

Прислали те, що й замовляв

Переваги:
    Поки все працює
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  Nirasa Shop

Доброго дня, дякую за ваш відгук, ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. З нетерпінням чекаємо на вас знову!

• олена с***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий

не рекомендую..з 5 одиниць замовлених половина битих кришок ..І доставка не винна..видно що в битих упаковках навіть не вистачає всих частин..Тобто пакували вже биті.... ціленаправлено

Переваги:
    працюють
    Недоліки:
    биті кришки
    • Продавець  Nirasa Shop

Доброго дня, прикро що так вийшло, звʼяжітся з нами, замінимо всі пошкоджені гірлянди за наш рахунок.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий

От вони ніби і вартують копійки а при безкоштовній доставці, то взагалі
    Але з шести замовленних кришки цілі в 3.

Вони або покладені туди так, або пошкодженні при доставці, оскільки упаковка - звичайний кур'єрський пакет

Переваги:
    Ціна, швидка і безкоштовна доставка при низькій мінімальній вартості
    Недоліки:
    Товар пошкоджений