- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Water Professional. Довжина проводу з лампами: 2. Кількість джерел світла: 20
Чудова гірлянда, дуже вдячний, якраз до подаруночка що готував
- Продавець Water Professional
Дуже вдячні Вам за чудовий відгук. Раді що Ви задоволені. Гарного і мирного неба.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: LuckyDS. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Жовтий
Світять дуже гарно, і величезний плюс, це їх автономність
- Переваги:
- Автономність, ціна
- Продавець LuckyDS
Щиро дякую за ваш відгук
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Жахлива гірлянда. Лише одна половина сяє, близько 1 метра. Не замовляйте її ні в якому разі. Дуже шкода, що витратила кошти. Тепер ще й на сайті зняли товар.
- Недоліки:
- Брак
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Потужна гірлянда, дуже яскрава
- Вероніка П***Відгук від покупця. Продавець: SunJack. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Чудова гірлянда
- Демитрова И***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Чудова гірлянда, купляла по знижці, швикдо доставили, працює)
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: GRN. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Білий
Чудово
- Миколай О***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Яскрава, рівномірно освітлює, гнучка, може прийняти та тримати зручну форму...
- Переваги:
- Від батарейок
- Жанна Ч***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Спасибо за качественные гирлянды, отличные !
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Різнобарвний
Замовляла другий раз, бо дуже подобаються кольори, все працює чудово.
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: SunJack. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Білий
Отримала дві шт., як і замовляла, працюють, світять яскраво, але в одній із гірлянд відсутня верхня кришка блоку, що закриває батарейки.
- Переваги:
- працюють
- Недоліки:
- некомплект
- Ярослав Є***Відгук від покупця. Продавець: SvitloTrade. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий
Все добре. Дякую
- Переваги:
- Працює на батарейках
- Недоліки:
- Не виявив
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Дякую продавцю mameq, за швидку доставку. Гірлянда дуже сподобалась, працює без нарікань, рекомендую!)
- Переваги:
- Яскрава гірлянда, зручна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: iGrig
Яскраве світло.
- Переваги:
- Батареї в комплекті. Це приємно.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Прекрасна гірлянда, дуже сподобалась
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Замовила в продавця mameq - відправлено все як хотіла, чудова гірлянда від батарейок
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Чудова гірлянда, вставили батарейки працює. Гарно в наш час шо не від 220.
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Zinera. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Теплий білий
Дуже прикольна гірлянда, приємний колір освітлення:)
- Переваги:
- Освітлення вайб
- Щербаков І***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Дуже зручно коли живиться від батарейок, прикрасив декоративний камін
- Переваги:
- Від батарейок
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Білий
Все супер. Швидко відправили, все працює. Продавця рекомендую.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: MameQ. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий
Чудово освітлює,дуже легка та гнучка,зручно вішати,прийшла дуже швидко
- Переваги:
- Швидка доставка,гірлянда достатньо яскрава та зручна,рекомендую!5 зірок!
- Недоліки:
- Не маю
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Теплий білий
Дуже сподобалась,приїхала дуже швидко,дуже зручна у користуванні.10/10
- Переваги:
- Яскрава автономна гірлянда,зручна у користуванні
- Недоліки:
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Теплий білий
Чітко оброблений та відправлений заказ,все дуже сподобалось
- Переваги:
- Достатньо гарно світить,виглядає чудово,зручно вішати
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Білий
Чудова гірлянда,дуже зручна,задовільняє всі потреби
- Переваги:
- Автономна,світить чудово,дуже зручна
- Недоліки:
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 30. Колір світіння: Білий
Обожнюю.Дуже яскрава гірлянда.Красиві кольори.Проста у використанні
- Переваги:
- Гарна гірлянда,яскраві світлодіоди,автономна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий
Дуже дуже круто,доставка була дуже швидкою.Рекомендую!!
- Переваги:
- Дуже якісна, колір дуже насичений,автономна
- Недоліки:
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Чудова гірлянда, працює від батарейок,так що дуже зручно користуватися,рекомендую продавця,доставка дуже швидка.
- Переваги:
- Така як і на картинці,працює також чудово,автономна
- Недоліки:
- Не знайшла ніяких недоліків
- Глеб Б***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Дуже зручна у користуванні,вішав на ялинку - метража предостатньо,радує,що все як заявлено у продавця.Продавець комунікував швидко та вислав також дуже оперативно - РЕКОМЕНДУЮ!10/10
- Переваги:
- На ялинку - топ,все як і заявлено у продавця,яскрава,не сліпить в очі
- Недоліки:
- Не мав ніяких проблем та не виявив недоліків
- Глеб Б***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий
Повісив понад вікном - чудове освітлення ввечері,коли нема бажання напружувати очі.Дуже топово - продавця рекомендую
- Переваги:
- Мінімалістична,діоди яскраві,вішати та користуватися дуже зручно,автономність
- Недоліки:
- Не мав ніяких траблів та пробем)
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий
Дуже зручна,гарної якості.Світло не сліпить.Працює чудово,прийшла швидко)моя рекомендація
- Переваги:
- Яскрава та зручна,живлення від батарейок дуже виручає
- Недоліки:
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: MoarShop. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Гірлянда дуже міцна,світить гарно.Дуже зручно,що живлення від батарейок.Доїхала швидко,рекомендую!
- Переваги:
- Міцна,яскрава,автономна,приїхала швидко
- Недоліки:
- Не знайшла
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Starlady. Довжина проводу з лампами: 2. Кількість джерел світла: 20. Колір світіння: Жовтий
Гірлянду отримав. Все добре.
Спочатку було певне непорозуміння з менеждером, однак все було вирішено та отримав приємний бонус.
дякую- Продавець Starlady
Дякуємо
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: B and D. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Жовтий
Все чудово, дякую. Гірлянда дуже гарно виглядає на ялинці
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий
Прислали те, що й замовляв
- Переваги:
- Поки все працює
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Nirasa Shop
Доброго дня, дякую за ваш відгук, ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. З нетерпінням чекаємо на вас знову!
- олена с***Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий
не рекомендую..з 5 одиниць замовлених половина битих кришок ..І доставка не винна..видно що в битих упаковках навіть не вистачає всих частин..Тобто пакували вже биті.... ціленаправлено
- Переваги:
- працюють
- Недоліки:
- биті кришки
- Продавець Nirasa Shop
Доброго дня, прикро що так вийшло, звʼяжітся з нами, замінимо всі пошкоджені гірлянди за наш рахунок.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop. Колір світіння: Теплий білий
От вони ніби і вартують копійки а при безкоштовній доставці, то взагалі
Але з шести замовленних кришки цілі в 3.
Вони або покладені туди так, або пошкодженні при доставці, оскільки упаковка - звичайний кур'єрський пакет- Переваги:
- Ціна, швидка і безкоштовна доставка при низькій мінімальній вартості
- Недоліки:
- Товар пошкоджений