Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Геймерське Крісло Розкладне до 120 кг Комп'ютерне Ігрове Крісло для Геймера з Подушкою Bonro BN-810 Рожеве / Чорне

Код :  410204457
Оцінка користувачів 4.1/5
  • Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорно-білий

Качество кресла полностью соответствует цене, чего-то сверхъестественного не тоит ожидать. После 10 месяцев использования ось колёсиков подкосилась, хотя вешу я 88 кг. Газлифт держится молодцов, хотя странно, что первым сдал не он. К производителю: где можно найти колесики на данную модель?

Переваги:
    Цена-качество, колесики не оставляют следов т.к. прорезиненные (если их своевременно от грязи).
    Недоліки:
    Меньше года использования - оси колёсиков поехали по своим делам. Есть небольшие потрескивания не текстуре, но они и должны быть при интенсивном использовании.
  • Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорно-білий

За перші 2 місяці користування почав скрпіти,ще через деілька місяців почала рватися тканина на сидінні та тріснула спинка.За 10 місяців спустив газ ліфт та тріснуло його кріплення намагався його заварити але не допомогло,тепер стоїть у підвалі))

Переваги:
    Недоліки:
    погана якість
    • Продавець  BoBko

Добрий день. Дякуємо за ваше звернення,найближчим часом наш консультант з вами зконтактує для врегулювання питання

• Вячеслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорно-білий

Загалом крісло непогане за свої гроші. Доставили вчасно, збірка як на мене проста. Дуже зручне, та надійне, окрім колёс.

Переваги:
    Гарно виглядає. Зручне. Надійне. Доставили вчасно. Збірка не важка.
    Недоліки:
    Через два місяці використання зломався перший ролик, а через 4 місяці три з п'яти роликів розломалися. Намагався отримати для заміни по гарантії, але марно. Довелось купувати самому.
  • Ольга Р***

Все добре.
    Швидке строку доставлено ..
    Все є . Зрозуміла інструкція . Без проблем зібрали , за годину .
    Все добре, дякую

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Варушкин И***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорно-білий

Цена не соответствовала заявленной.

Переваги:
    Среднее качество
    Недоліки:
    Запах
  • Ірина Ю***

Класне крісло,за свої гроші

Переваги:
    Зібрала сама,дуже легко
  • Ярина М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний з рожевим

Щодо збірки виникли певні труднощі, оскільки ніколи раніше не збирала меблі такого плану, при цьому відео в ютуб та паперова інструкція, яка йде в комплекті, допомогли впоратись з завданням. Тепер з легкістю зможу зібрати і інші крісла)

Переваги:
    Співвідношення якості та ціни. Швидка відправка і наявність адресної доставки зручним перевізником. Крісло м'яке та максимально зручне, спинка регулюється.
  • Олена К***

Покупкою задоволені.
    Ціна і якість бюджетні. Замовлення обробили швидко. Адресна доставка. Зібрали без проблем.

Переваги:
    Доступна ціна - відповідна якість
  • Наталия И***

Все супер! Дитині дуже сподобалося

• Вячеслав Н***

Дуже добре

Переваги:
    Дуже добре
  • Геннадій М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний з рожевим

Весь скрипит. Таке враження - ось, ось розвалиться!! Ножку варив, мабудь великий спец!!(((( Бо думаю, що даже я, звари би краще!!! Матріал, як що рік витримає - буду радий!!! В загалі - крісло Г***о!!! Гроші на вітер!!!

Переваги:
    Бистра дойшло.
    Недоліки:
    Якість - плакати хочеться!!!
  • Катерина Л***

Дуже зручний,великий та якісний

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорно-білий

Чудове крісло приємне у використані. Доставили швидко

Переваги:
    Скелет з металу
    • Продавець  BoBko

Добрий день. Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволення.

• Василь О***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний з червоним

На ті гроші крісло нормальне.

Переваги:
    Звязались швидко і прийшло швидко
    Недоліки:
    При самовивозі було би набагато дишевше. Тому шо відправили з міста яке від мене 30км. І неповідомили що рядом. Атак все добре
  • наталья
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний із синім

товар приехал быстро собрали заметили что колесо плохо крепиться пришлось немного исправить чтобы можно было вставить потом заметили что спинка у кресла немного согнута. В целом доволен но с этими минусами только 3

Переваги:
    Красивая
    Недоліки:
    Плохо колесо крепилась И немного спинка согнута