Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Кабель Lem Berger, USB-С 4.0 Thunderbolt 3/4, кутовий, з дисплеєм, для швидкої зарядки до 240W, для передачі даних до 40Gbps, підтримка 8K 60Ghz, довжина 1 м, 3309808

Є в наявності

4.1/5
Оцінка користувачів 4.1/5
  • Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

Через місяць після використання почав пропадати контакт на роз'ємі. Щось зі штекером.

Переваги:
    Дисплей.
    Недоліки:
    Не заряджає
    • Продавець  SibiuS

Добрий день. Нам прикро що з кабелем щось сталось під час користування. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і допоможе у вирішенні цього питання.

• Іван Д***

Продавець швидко відреагував на звернення і вже замінив кабель на новий. Дякую за чудовий сервіс.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

Використовува для підключення Монітора до МакБуку, відповідно кабель підключив і більше його не дьоргав, помер через 3 місяці.
    Спочатку екран почав час від часу вимикатись і включатись, потім сигнал взагалі пропав.

Переваги:
    Г образний
    Недоліки:
    Помер через 3 місяці
    • Продавець  SibiuS

Добрий день. Дякую за відгук. Нам шкода що кабель перестав працювати протягом 3 місяців. Але, оскільки цей товар все ще знаходиться у гарантійному терміні - ми без проблем замінимо його. Очікуйте, з Вами зв'єяжеться наш менеджер і допоможе вирішити це питання.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

Дуже якісний кабель, надійна фіксація, використовую для підключення макбука до монітора, за такі кошти просто ідеальний дата кабель.

Переваги:
    Надійний, гарний, надійне підключення до пристрою, приємна ціна.
    • Продавець  SibiuS

Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!

• Юрій К***

Кабель добрий , добре працює
    Але маю зазначити гріється у місці де знаходиться дісплей

• Продавець  SibiuS

Дякую Вам за замовлення і відгук :) Багато залежить від навантаження. У всіх кабелях (не лише в тому де є дисплей) в штекерах вшиті мікросхеми. При великих навантаженнях будь-яке обладнання нагрівається. Але це не критично для роботи цього кабеля, оскільки він розрахований на навантаження до 240W. Приємного користування!

• Юрій К***

Через місяць зламався 1 з розьёмів вийшло з м'ясом тайп сі той шо з екраном а от сам л образний норм

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

• Дисплей відрізняється від того, що показано на зображені. Він зелений і має позначки V, A, W. Він по черзі показує напругу, силу току і потужність, десь по 5 сек. З одного боку навіть краще, з іншого не можна зафіксувати показ одного параметра, потрібно слідкувати по 5 сек через 10 сек. Знаходиться під матовим пластиком і трохи розмитий (фото ще більше його розмило чомусь. Насправді там чіткіше і колір насиченіший зелений)

• Кабель не 1,2 м, а 1 м, якщо для когось це важливо. Кабель товстий і дебелий, зігнути його навпіл не вийде, кільки в кільце закрутити

• При навантажені 90 Вт штекер з дисплеєм відчутно нагрівся, не до опіків, але не далеко від того, більше не було чим навантажити. Не знаю, що буде при більших навантаженнях. Купляв на перспективу. Приїде пірометр, скажу точніше температуру. І якщо він на таке розрахований, це добре, але ж він гріє і роз’єм, до якого підключений і сам пристрій

• Покази дисплея можуть відрізнятись від реальних десь на 0,1. Звісно, що це не лабораторний блок живлення і опір кабелю ще присутній. Але враховуйте. Перевіряв тестером FNB58 на обох кінцях

Швидкість USB4 і передавання зображення 8K не перевіряв, немає чим ¯\_()_/¯

Переваги:
    Показує вольти, ампери, вати, дебелий товстий кабель
    Недоліки:
    Гріється штекер з дислеєм
    • Продавець  SibiuS

Дякую за замовлення і розгорнутий відгук. Параметри дисплея виробник може змінювати без попередження, але лише покращуючи функціонал. А ось щодо довжини - це і для нас сюрприз, оскільки до нас виріб приходить повністю запечатаним ще від виробника. І ми замовляли саме 1.2м. Будемо розбиратись.
      Приємного користування!

• Олександр

Можу надіслати фото шнура поряд з рулеткою.

• Дмитро

Поки працює без нарікань

• Продавець  SibiuS

Дякую за замовлення і відкук :) Приємного користування!

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

Працює як має. Відправили швидко, дякую.

• Продавець  SibiuS

Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!

• Сотников Д***

Передачу данных по Thunderbolt интерфейсу фактически обеспечивает?

• Продавець  SibiuS

В специфікації виробника заявлено підтримку Thunderbolt. Фізично ми не маємо можливості заміряти швидкість передачі даних. Але виробник цього кабеля, з яким ми співпрацюємо вже тривалий час є доволі надійним.