- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Продавець звʼязався швидко
Консультацію надали якісно
Товар прийшов швидко та матеріал якісний - Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Дуже сподобався цей коврик. Він вартує кожної гривні. Хороша якість, гарні кольори, ребристість. Його можна і на природу взяти. Хто шукає коврик для хлопчика рекомендую "абетка-дорога".
- Переваги:
- Товщина, кольори, ребристість, сумка.
- Недоліки:
- Не побачили
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Килимок дуже крутий! Я спеціально обирала для меншого сина щоб дорога намальована була, та старшої доньки алфавіт! Дуже круто вчити та грати!) діти задоволені неймовірно! Якість супер! Є чохол, килимок легкий! Діти ще будують тунель з нього дуже задоволені
- Переваги:
- Якість, малюнки, практичність
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Коврик прям класний, дитині подобається і це головне.
- Продавець Lucky Mag
Доброго дня, Євген. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого термокилимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Все супер)
- Переваги:
- Відповідає всім побажанням) рекомендую)
- Продавець Lucky Mag
Ірина, дуже дякуємо Вам за ваш відгук та за високу оцінку нашого товару та магазину. Ми раді, що вам сподобався наш килимок. Ваш досвід дозволить іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Получила товар який не відповідає опису вказаному на сайті . По периметру не має захисної стрічки для коврика. .. Продавця не рекомендую. ..
- Недоліки:
- Получила товар який не відповідає опису вказаному на сайті . По периметру не має захисної стрічки для коврика.
- Продавець Lucky Mag
Декоративна окантовка ніяк не впливає на зносостійкість килимка це було більш дизайнерське рішення. Також ми зараз перестали її робити , тому що було багато зворотнього зв'язку від клієнтів з приводу того , що килимки з окантовкую не повністю розкладалися на підлозі і була не рівна поверхня. Можемо вас впевнити , що наші килимки мають найбільш якісну поверхню , та матеріал спресовний в 10 разів, тож він добре амортизує і не пропускає холод. Але якщо ви не повністю задоволені товаром ви можете його повернути , написавши нам.
- ІринаПродавець: Lucky Mag
Відмовилась від отримання на пошті тому що абеткою там і не пахне.
- Переваги:
- М'який, гарна товщина та якість
- Недоліки:
- Не відповідає дійсності
- Продавець Lucky Mag
Нам прикро, що ви навіть не оглянувши товар , залишили такий відгук. Адже килимки двосторонній, про що і написано в карточці товару. Щоб побачити другу сторону Абетку, потрібно повністю розгорнути килимок до розміру 1.8-2м.