Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дозатор паяльної пасти, клею TE-053 диспенсер, штовхач, екстрактор з насадками для шприца 10сс

Код:  410420388
Оцінка користувачів 4.18/5
  • Іван Г***

Все супер.

Переваги:
    Класний сайт
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Владимир Х***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Очень простой лёгкий дозатор! В принципе ломаться нечему если правильно использовать свою физические силы и контролировать нажим на рычаг! А так всё супер! Этот дозатор выигрывает своей простотой!

Переваги:
    Маленький, простой, удобный!
    Недоліки:
    Недостатков нет и быть не может!
    • Продавець  RGSM

• Оксана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудова якість, за таку ціну

• Вячеслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Зламався через місяць. Не раджу.

• Продавець  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо увагу, що дозатор призначений для точної роботи та потребує обережного використання. Під час надмірного зусилля або використання густих матеріалів можливе підвищене навантаження на механізм.

• Євген Ч***

Швидко зламався .

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що диспенсер прослужив менше, ніж ви очікували. Ймовірно, пристрій потребує більш делікатного користування — як і будь-яка інша техніка. Ваш коментар буде враховано для подальшого вдосконалення товару.

• Степан А***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Виконує свою задачу як треба.

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Навіть не розумію, як я раніше паяв без цієї штуки. Дуже зручно. Дякую.

Переваги:
    Зручно, економить час
    • Продавець  RGSM

• Ульяна

Поломался при первом использовании

Добрий день! Дякуємо за відгук
      Шкода чути, що дозатор зламався вже при першому використанні. Це точно не той досвід, який ми хочемо для наших клієнтів.
      Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов’язково запропонуємо обмін, повернення або інше рішення.
      Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою!

• Койнаш А***

Гарна річ за такі гроші

• ЛЕОНИД Н***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Відправлення надійшло швидко. Екстрактор відмінний, працює на всі 100!
    Рекомендую даного продавця. Весь товар, що купив у нього, хорошої якості.

Переваги:
    ЯКІСТЬ відмінна!
    Недоліки:
    Не замітив. А може їх і нема!
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Відправили швидко, свої функції виконує на всі гроші, дякую