ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Шприц Supretto для виготовлення ковбаси (8640)

Оцінка користувачів 4.6/5
на основі 22 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Homeday
  • Михтюк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

У використані дуже зручний бистро наповнює оболочку.

Переваги:
    зручний, насадки для різного діаметру колбас
    Недоліки:
    поки немає
  • Сорокина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Сподобався шприц. Добре наповнює ковбаски, недоліків не виявила

Переваги:
    Великий об'єм, зручно наповнювати.
    Недоліки:
    Не виявилося
    • Продавець  Homeday

Марина, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Дмитро Д***

• Продавець  Homeday

Дмитро, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Шприц дуже зручний, кабаноси вийшли рівненькі, багато насадок різного діаметру.

Переваги:
    Все сподобалось, матеріал якісний
    • Продавець  Homeday

Юлія, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Жак В***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

With the smallest attachment, this device only compresses the meat and bursts open under the pressure instead of stuffing the casing... maybe it works better for thick sausages

Переваги:
    its a thing
    Недоліки:
    really bad for thin sausages
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Шприц для м'яса що треба . Використовував для м'ясних кабаносів. Покупка виправдана.

• Продавець  SunDay

Дмитро, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Руслан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

За свої гроші достойна штука. Все працює нормально і без заморочок.

• Продавець  SunDay

Руслан, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Повністю відповідає своєму призначенню.

Переваги:
    Вміщує 0,5 кг фаршу.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  SunDay

Ігор, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Юрий Ю***

Легко робити ковбасу

Переваги:
    Легко робити ковбасу
    • Продавець  SunDay

Юрій, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Зубко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З цим інструментом використовуємо площу кожної полички в сушарці на повну :)
    ДУЖЕ ЗРУЧНИЙ

Переваги:
    Ідеально підходить для готування кабаносів

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді чути, що шприц виявився настільки зручним і допомагає максимально ефективно використовувати сушарку. Нехай кабаноси завжди виходять смачними!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримав та випробував, все добре працює гарно.

Переваги:
    Легко робити ковбасу

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що шприц добре працює та робить процес приготування ковбаси простим і зручним. Смачного та приємного користування!

• Олександр л***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Нормальний шприц за свої гроші.

• Продавець  SunDay

Олександр, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное устройство! Не так устает рука и не нужны какие-то сверх мощные усилия, чтобы выдавить мясной фарш. Ёмкости достаточно.

Переваги:
    Легко работать, вместительный, много насадок разной толщины на носик поршня.
    Недоліки:
    Не обнаружено

Дякуємо за відгук! Раді, що шприц зручний у використанні та виправдав очікування. Хай допомагає готувати смачні домашні ковбаски.

• Степан Т***

Чудова штука, відпрацьовує на всі 100

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свою ціну виявився дуже якісним, пропустив через нього пару кілограм фаршу без проблем, вручну це зайняло б вічність. Хотілося б ще мати трохи меншу насадку 0.6-0.7 см але й так непогано виходять кабаноси

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Здравствуйте получил шприц открыл его дома то в коробке не оказалось насадок. Как быть дальше?

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Нет насадок

Добрий день! Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал для повернення товару.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шприц хороший, місткий, легко користуватися однією рукою

Переваги:
    Легкий в користуванні
    Недоліки:
    Діаметр поршня на міліметр менший діаметра циліндра

• Еліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Випробування пройшло добре, гарна річ. На невелекі об'єми. Відправили швидко.

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитрий С***

Замечательный шприц.Рекомендую

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group

Быстро и без усилий выдавила фарш для кабаносиков на сетку дегидратора. Может из 3 кг.фарша, может 2 ст.л.вылезол за поршень внутри шприца. Наружу ничего не вылезло. Продавец после оплаты, буквально через минут 10 набрал, сообщил когда будет отправка, меня всё устроило. И вуаляяя

Переваги:
    Быстро и легко)))
    Недоліки:
    Не выявила
    • Продавець  Friendly Group

Юлія, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Андррей Б***

Все дуже гарно

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вітаю. Отримала шприц, випробувала в роботі. Робила м'ясні палички без оболонки, фаршем заповнювала повністю, тиснути не важко, сам шприц забула зважити вже з фаршем, допишу пізніше, схожий на будівельний пістолет)) принцип роботи такий самий). Однозначно зручніше та легше ніж тиснути через кондитерський мішок або шприц, з мішком важко, руки досі болять, наповнення шприца вистачає на десь 3метри ковбаски діаметром в 10мм, але тримати не важко, робота йде значно швидше. Миється легко. Пластмасса не хрупка, нічим не пахне. Трохи пропускає поршень, незначна кількість фаршу пролазить за нього, та не критично. Трохи різьба...потрібно попасти щоб не косила, та то діло звички та практики.

Переваги:
    Зручний об'єм, прискорює роботу, комфортна вага для рук.
    Недоліки:
    Пропускає поршень. Не критично, та коли виймаєш для нової загрузки фарш тягнеться поверх поршня, та це з фаршем, гадаю шматочки не пролізуть.

• Виталий Ш***

Доброго дня. А напишіть будь ласка рецепт та час і температура обробки ваших смачних ковбасок