Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Парта зі стільцем FunDesk Bellissima grey (221918)

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Анна .***

• Роман К***

Клас

Переваги:
    Якість на висоті!
  • Зоряна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Брали дитині на Миколая,йдемо в перший клас,дуже сподобалась і нам і дитині,чоловік склав без питань,тішить,що є лампа дитина собі регулює світло як їй потрібно,бо вона гнучка і має 3режими і стіл з крісло теж регулюються під ріст дитини!

Переваги:
    Зручна компактна парта
    Недоліки:
    Поки немає
  • Тамара Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Стіл точно відповідає фото. Зроблений якісно, гвинтики всі запаковані і пораховані. Інструкція чудова! Всі задоволені

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Парта та стільчик відмінної якості. Все швидко збирається. Для дитини 4 років відмінний подарунок, має своє робоче місце.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Євгеній Р***

Зібрали парту все сподобалося

• Світлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купували комплект для дитини 3-х років.
    Комплектація прийшла в повному обсязі (гвинтики-насадки і т.п. теж). Зібрали парту та стілець з мінімальною висотою, для дитини спинка стільця знаходиться трохи далі, ніж потрібно, тобто, стілець - трохи заглибокий зараз для нас, а все інше - гарно підходить, все таки комплект рекомендовано для дитини з 4-х років.
    Малюкові придбання дуже сподобалось і нам - теж. Якість меблів гарна, за рахунок ваги (на коробці вказано 23 кг) і стілець, і парта стійкі. Лампою теж задоволені - декілька режимів освітлення є.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Все норм ребенок счастлив.

• Николай
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Спасибо "Розетке" и представителю компании "FunDesk" Марине за адекватную реакцию и решение вопроса.
    Все замечания были учтены и решены в полном объёме.
    Приятно работать с профессионалами!!!
    За период эксплуатации детьми с момента покупки никаких недостатков не выявлено. Только положительные эмоции!
    Смело могу всем рекомендовать!

Переваги:
    Все очень красиво, качественно, ярко!
  • Наталія
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

За таку ціну отримали парту,стілець, лампу і підставку для них, що зовсім не дорого. Парта та стілець чудово зроблені, без ніяких ньюансів, без запаху. Є місце для книг та канцелярії. Лампа яка є в комплекті, виглядає дуже стильно. Чудовий, якісний комплект для дитини.

• Lena S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

очень все нравиться. спасибо розетке!

Переваги:
    удобный для учебы, лампа с разными режимами, подставка для книг, меняющийся угол наклона столешницы, регулировка под рост.
    Недоліки:
    нету
  • Мария К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

быстро привезли. Два дорогих подарка внутри коробки. все работает.

Переваги:
    отличная цена плюс два подарка внутри
  • Анна К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Все дуже швидко прийшло і якісно було упаковано.Легко збирається .Виглядаю чудово і гарно.Міцна конструкція. Лампа світить в трьох режимах.Дитина дуже задоволена,адже їй зручно і парта функціональна.

Переваги:
    Прочність,функціональність
    • Вікторія в***

На фото виглядає для менших діток. А який вживу?

• Анна
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

За полтора года комплект показал себя отлично. При очень активном использовании - ничего не разболталось, всё работает, всё целое. Мебель устойчивая, хорошо моется. Рекомендую, действительно достойный вариант детского рабочего места. Особенно учитывая комплектацию, качество и цену.

• Дмитро В***

Все супер

Переваги:
    Все супер. Хлопчик скпже пригає лазає і нічого не ламається

• Юліана П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хороший столик для дітей та підлітків

• Ирина Х***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Заказ пришел быстро.Все классно упаковано.Ребенок доволен

Переваги:
    Цена качество

• Наталья К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Взяла для дитини, тепер завжди має чим зайнятись, і де прочитати свої книги. Рекомендую всім

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Олена Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дуже сподобався набір ,все регулюється так як потрібно тобі, зручне, устаткування не хитається все фіксується. Задоволена покупкою)

• Юлія М***

Зручна та надійна

• Ирина Ю***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Брали дитині для 1 класу, достатньо місця для зберігання шкільних речей, коли виникають світло лампа виручає. Можливість регулювати нахил та висоту

Переваги:
    Ергономічність

• Артур Р***

Легко збирається і налаштовується, недоліків не помічено

Переваги:
    Легко збирається і налаштовується, недоліків не помічено

• Микола М***

Гарна якість

• Максим Г***

Продуманная до мелочей

Переваги:
    Качественная
    Недоліки:
    Нету

• Татьяна П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дуже задоволена набором і дитині подобається. З плюсів ще мобільність та компактність.Можливість регулювати висоту по мірі зростання дитини. Дитина із задоволенням та комфортом робить уроки або займається творчістью.

• Олена І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Для першого класу замовляли супер
    Добре що регулюється зріст.Рекомендую

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Все супер! Дякую. Першокласниця задоволена! Гарна упаковка, парта без ушкоджень доїхали до Франції.

Переваги:
    Супер зручна річ. Якісна.
    Недоліки:
    На стілець треба подушечка

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудова парта! Якісна, компактна і дуже акуратна. А з урахуванням того, що вона ще й регулюється за зростом дитини взагалі шикарний варіант!

• Ганна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Гарна якість, все прийшло ціле. Дитина навчається з задоволенням

• Анатолій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Парта сподобалася. Комплектація вся в наявності, зібралася легше ніж очікувалося. Зручно регулюється.

Переваги:
    Все чудово.
    Недоліки:
    Не виявлено.

• Анна З***

Парта супер

• Євгенія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Все відповідає опису. Дитині сподобався.

Недоліки:
    Не виявили.

• Шваб І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудова парта, якісна, гарна, все продумано! Все було гарно запаковано, зібрали швидко! Дитина 121 см, майже 7 років, парта і стілець як і вказано за зростом на мінімумі, пробували підіймати вище на рівень-зависоко! Великий діапазон регулювання!

Переваги:
    Не займає багато місця, зручна, гарна,функціональна!
    Недоліки:
    Не має!

• Ярослав І***

Придбанням лишились задоволені.
    Якісна збірка, нічого не хитається, повний комплект.
    Виконання матеріалів також на потрібному рівні.
    Зібрали з дитиною за 20 хвилин. В комплекті дуже доступна інструкція по збірці з пронумерованими комплектуючими.
    Тому можу рекомендувати.

Переваги:
    Ціна/якісь/комплектація/простота збірки
    Недоліки:
    Не виявили
  • Валерия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Замовила комплект парта стільчик сину на др. Дуже-дуже гарний) Всі деталі на місці, дуже зручний для дитинки 4 роки (опустили на самий мінімум). Є можливість піднімати ніжки стільчика та парти від того, на скільки дитинка підростає - а це дуже круто!
    В комплекті була лампа та підставка для книг. Колір як на картинці - чудовий, яскравий.
    Дуже задоволена і дитина, і батьки. Рекомендую всім цей комплект! Зручно, якісно та корисно!

• Оля М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Стіл сподобався. Легкий у збірці та гарно вкомплектований. Боялася що буде малий, але навіть для дорослої людини досить зручно, а дітям тим більше. Мої малі в захваті

Переваги:
    Зручність, комплектація та легкість в збірці