Відгуки покупців про Набір Пуровер HARIO V60 01 прозорий+ 40 фільтрів
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Білий
Все чудово. Замовляла спочатку собі, потім на подарунок. Рекомендую і продавця, і товар.
- Недоліки:
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Прозорий
Відмінний
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Білий
Супер набір . Третій рівень кави
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Прозорий
Супер товар! Дуже гарний пластик
- Переваги:
- Класна права
- Недоліки:
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Прозорий
Супер! Все отримала, товар відмінний!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Білий
Чудовий набір, на 1-2 чашки ідеально! Зручна мірна ложка у комплекті
- Переваги:
- Чудовий набір, зручний у використанні
- Недоліки:
- Жодних
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: ESTETY. Кількість в упаковці: 40. Колір: Прозорий
Чудовий набір на подарунок! Продавець зранку розбудив дзвінком, хоча я замовлення навіть оплатив одразу на сайті, але дякую за хвилювання про клієнта))
- Переваги:
- Красиве пакування, все приїхало ціле, гарний комплект для старту за чудову ціну
- Недоліки:
- Доставка нешвидка, майте на увазі, зато безкоштовна
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Червоний
Набір відмінний в користуванні
- Переваги:
- Швидко і якісно можна приготувати каву
- наталья я***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Прозорий
Чудовий засіб , за невеликі гроші
- Переваги:
- Чудовий засіб , за невеликі гроші
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Прозорий
Хороший продавец товар просто песня для домашнего использования прекрасный.
Идеально подходит под чашку . - Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Білий
Набір сподобався.
- Переваги:
- Функціональний
- Антошкін П***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Білий
вишукана річ, побачив ієрогліфи - подумав що Китай,а придивився, виявилось Японія
Відгуки про товар продавця ESTETY
Відгуки про товар у інших продавців