День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Автономний підігрівач з регулюванням температури

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 3 відгуки
  • Білик Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Білий

Дуже крутий девайс, купувала для прогулянки та подорожей. Завдяки йому можна завжди робити свіжу суміш для дитини. Дякую

• Анна Кравченко
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Білий

Жахливий підігрівач, вистачало на одне нагрівання, а підтримка температури години 4 максимум при повному заряді
    Найголовніше, що буквально через декілька використань, він просто почав вибивати помилку і не нагріває тепер взагалі, просто числа на циферблаті скачуть.

• Продавець  LedBeam

Доброго дня, нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження від товару. Можливо Ви не до кінця розібрались в налаштуванні даного девайсу? Цей підігрів не може безкінечно підтримувати температуру, так як в ньому присутня батарея. Ми на цьому наголошуємо кожному покупцю, що це не термос, а саме автономний підігрів (нагріли до потрібної температури, а потім виключили, так ємність батареї не розряджається.) Що стосується несправності щодо цифр, на товар є гарантія і Ви завжди можете звернутись до нас, наші спеціалісти допоможуть у вирішенні таких питань.

• Анастасия Романова
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Білий

Шукала девайс для зручності та швидкості підігрівання води для дитячої суміші. Зручно як і вдома так і в дорозі/подорожі.
    Знайшла цей. Супер зручно, швидко та без складних інструкцій. ))) я задоволена!
    Доставили швидко.

Переваги:
    Зручність та економія мого часу)
    Недоліки:
    Не виявила