Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Карабін 6 в 1: карабін, ніж, пила, викрутка - 2 види, відкривачка для пляшок

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Цілком дичина, карабін відкручується під час руху

Переваги:
    Дешевий сезонний ніж з карабіном.
    Недоліки:
    Ненадійна конструкція.
    • Продавець  KuboRub

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук.

Карабін при нормальному використанні не повинен самовільно розкручуватися під час руху. Можливо, різьбове з’єднання було затягнуте не до кінця або Вам потрапив екземпляр, який потребує перевірки.

Ми самі користуємося такою моделлю — тримаємо її в автомобілі, і цей невеликий мультитул уже неодноразово ставав у пригоді.

Шкода, що Ви не звернулися до нас одразу після виявлення проблеми. Ми завжди намагаємося допомогти покупцеві: підказати щодо використання, перевірити товар, а якщо дійсно є несправність — запропонувати вирішення питання.

Напишіть нам, будь ласка, через повідомлення до замовлення — розберемося в ситуації та постараємося, щоб враження від покупки залишилося позитивним.

• В'ячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Доставили быстро. Упаковали хорошо. Собран нормально. Габариты немного больше чем ожидал. Корпус вроде с алюминия. Лезвие с блокировкой, наточено сносно. Отвёртки легко открываются. На открывашке есть небольшие заусенцы. В общем неплохой.

• Сергій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Для підстраховки піде для різник дрібничок

• Володимир К***

Дякую, вибачте

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Карабіни чудові. Якісно зроблені, свої функції виконують.

• Артем Д***

Чудовий мультитул, якіссний

• Константин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Дуже зручний компактний карабін) ніж гострий

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Маленька річ, але дуже функціональна, купила чоловікові в подарунок

• Сергей П***

• Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub

Ніж ок, з фіксатором проти закриття. Пласка викрутка функціонує нормально. Для карабіна заважкий, всі свої функції не виконує.

Переваги:
    Як карабін непоганий - пружинний механізм відкриття, є фіксатор, який можна легко відкрутити або закрутити двома пальцями
    Недоліки:
    Як відкривачка для пляшок не працює - просто не чіпляється за кришку, занадто округлий і тому зісковзує. Хрестоподібна викрутка дуже мала - стандартні гвинти не чіпляє або чіпляє дуже погано.
  • Вой К***

Як і очікував
    СУПЕР!!!
    Якіснсно

Переваги:
    Ввічливий продавець
    Сегодня замовив завтра
    До 12 отримав всім