- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: APEYRON. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Заказывала тарелки Luminarc, приехали целыми и невредимыми! Качество отличное, они прочные и красивые. Очень довольна покупкой, спасибо большое!
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Texnoposud. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Чудові тарілки
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Лишенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Обновляла посуду, хотела именно такие, чисто белые ( и разных размеров) брала и десертные и столовые. Качество как всегда на высоте. Чтобы снять наклейки замочила в горячей воде. Все отошло быстро. Если клей от наклеек снимется плохо, попробуйте потереть маслом( подсолнечным), оттирает на ура.
- Переваги:
- отличные тарелки
- Недоліки:
- Вита Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Хорошие тарелки. Наклейки отлично снимаются после нагрева феном.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Не первый раз покупаю именно эти, то себе, то на подарок родителям. Нравится размер и простота. Выкладывать еду на них одно удовольствие
- Переваги:
- Не бьются
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Тарелки нормальные, обычные без излишеств. Выглядят немного хрупко. И как тут уже писали, наклейки! Они везде! Готовьтесь, что вам придется потратить кучу времени на отмывание этого клея.
- Недоліки:
- Наклейки
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Очень понравились тарелки, хорошо смотрятся. Моются хорошо как руками, так и в посудомоечной машине. Наклейки легко снялись после нагревания обычным феном.
- Переваги:
- Внешний вид
Цена - Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Отличные тарелки, очень хорошо смотрятся, понравился их лаконичный дизайн. Хорошо моются и руками, и в посудомоечной машине.
- Переваги:
- Внешний вид
Цена - Недоліки:
- Мороз А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Дякую. Посуд дуже гарний.
- Переваги:
- Білий глянцевий
- Недоліки:
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: AllDishes. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Дякую за тарілки. Такі як я і хотіла. Прийшли цілі і не ушкоджені !
- Переваги:
- Білосніжні, дуже гарні тарілки .
- Недоліки:
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Хорошие тарелки за небольшие деньги
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Отличные тарелки из тонкого стекла,легкие.Строго и со вкусом.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Если бы не бились, поставила бы уверенные 5*
- Переваги:
- Красивые, приятные на ощупь, легко моются
- Недоліки:
- Бьются
- Tatyana C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Красивые большие тарелки, действительно не бъются)
- Переваги:
- не бъются
- igor і***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Тарілочки хороші,гарно виглядають.''без рюшечок'',виробник відомий.Наклейки підігрів феном і знялись без проблем.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Тарелка достаточно большая. В быту пользуемся чтоб выложить нарезку, выложить ассорти из фруктов, подходит для пиццы маленького диаметра, и прочее. Также тарелка подходящий вариант чтоб насыпать второе блюдо для мужчины:)
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Оптимальное соотношение цена-качество. Легко моются, подходят для микроволновки и посудомойки. Просто и красиво.
- Переваги:
- Простые, аккуратные, легкие
- Недоліки:
- пока не обнаружили
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Взял 4 шт себе, в качестве дежурных тарелок.
- Переваги:
- Красивые, легко моются, дешёвые
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Хорошие тарелки
- Переваги:
- Можно использовать в микроволновки
- Недоліки:
- не обнаружил
- JulietВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24 см. Основний колір: Білий
Хорошие тарелки и подходят для мытья в посудомойке
- Переваги:
- Легкие
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Тарелки хорошие.Наклейки сняли без каких либо усилий и без замачиваней в воде.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет недостатков
- Кобзова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Кривые.
- Переваги:
- Смотреть выше
- Недоліки:
- Кривые тарелки
- Ира
не знаю, у меня нормальные тарелки пришли, чего принимали товар тогда
- Денис Я***
Дійсно криві попалися, а попередній раз - нормальні, в чому проблема?
- Вика
Можно сдать, если не устраивает
Гарантия
обмен/возврат товара в течение 14 дней
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
сами тарелки отличные, как я вся посуда этой марки, и упаковано отлично - но только зачем было столько дополнительных наклеек прилепить на обычном клее? - обычно у люминарик одна наклейка на специальном клее, которая снимается одним движением после 2-х минут в тёплой воде. а тут - ещё несколько наклеек, которые отдираются только частично, а клей так и до сих пор не могу убрать - уже несколько дней замачиваю, пытаюсь отодрать, и так по кругу ((
- Колчанова Т***
Наклейки очень легко снимаются при помощи фена.
- ОлесяПродавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Посуда люминарк - это моя слабость. Особенно когда вижу акции. Купила сразу несколько тарелочек. Тарелки небольшие, аккуратные, качественно сделаны. Приехали хорошо упакованные. Спасибо!
- Недоліки:
- не нашла